Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 38: naar de huisarts & Structuurjunkie Masterclass

Week 38 was nog steeds geen normale week, haha. Het wordt tijd dat die weer aanbreken. Voor mijn doen deed ik veel deze week, ik was veel op pad, gaf een Structuurjunkie Masterclass, was veel aan de studie en was thuis ook erg productief.

Leestijd

Maandag

Wandelen met Kees. Ze vindt koeien héél interessant. En kijk die mooie lucht!

Werken! Ondanks de vermoeidheid en rugpijn krijg ik nog veel af deze week. Vandaag ben ik vooral bezig met de Structuurjunkie Masterclass van zaterdag.

Pip!

In de avond ga ik op kraambezoek bij Lotte en Jan-Willem. Pip is echt een dotje! Ik vind het zo leuk om haar te zien en natuurlijk ook om gewoon weer even bij te kletsen.

Dinsdag

Lekkere lunch! Dinsdag is ineens weer een hele warme dag. Heel gek, in mijn hoofd is het echt al herfst. Als het nu lekker weer wordt, moet ik helemaal omschakelen, haha. Al vind ik het ook nog wel heel fijn! Ik maak deze salade trouwens met rucola, tomaat, komkommer, Vegetarische Slager ‘kip’, geitenkaas, olijfolie, balsamico en peper en zout.

De outfit van vandaag (de broek is van Miss Etam) en knuffelen met Kees. Ze is heel knuffelig de laatste tijd, vind ik zo gezellig.

Smelt

Pavlova!

’s Avonds ga ik naar Annemieke, want we komen weer samen met onze proefgroep! Morgen is ze jarig en Renske maakte kleine pavlova’s. Zo lekker en zomers!

Hoe leuk zijn deze lampjes trouwens? Het is een kurk met een snoer LED-lampjes er aan die je in een lege wijn- of drankfles kan doen. Ziet er zo tof uit. Ik kocht ze bij de Hanos, maar je kan ze in webwinkels ook wel vinden.

Woensdag

Lekker wandelen met Kees en naar de huisarts. Ik heb al zolang ik me kan herinneren wat rugklachten, ben er ook weleens mee naar een manueel therapeut geweest, maar altijd ging het weer weg. Het was ook nooit zó erg dat ik er niet mee kon leven. De laatste maanden heb ik er wel zoveel last van dat het mijn leven erg beïnvloed. Veel dingen ‘kan’ ik niet (lang staan, bijvoorbeeld) of laat ik vanwege mijn rug. Elke ochtend heb ik zoveel rugpijn dat ik gewoon weer even moet gaan liggen omdat ik het niet trek. Het werd dus tijd om er mee aan de slag te gaan. Bij de huisarts hoor ik dat ik scoliose heb. Nu ga ik woensdag röntgenfoto’s laten maken om te kijken hoe het allemaal zit daar in mijn rug, en daarna ga ik met mijn huisarts een plan maken. Opereren raad zij niet aan, maar er zijn wel manieren om met minder pijn of zelfs pijnvrij door het leven te gaan. Deze weken slik ik pijnstillers, maar hopelijk kan ik snel echt aan de slag ermee. Niet zulk best nieuws dus op deze woensdag, maar ik ben ook wel blij dat ik nu een ‘diagnose’ heb.

In de middag ga ik naar Den Haag! Vanavond ga ik naar een vegetarische wijnspijsavond van de Wijnstudio bij restaurant De Hagedis. Het is enorm leuk, ik leer veel over het combineren van (vegetarisch en veganistisch) eten met wijn en daarnaast eten we gewoon veel lekkere dingen. Het is ook echt een aanrader een keer bij de Hagedis te gaan eten, alles is zó lekker.

Donderdag

Ontbijten BijClarence

Omdat ik de energie/zin niet heb om ’s avonds laat nog weer helemaal terug naar Zwolle te gaan, heb ik een B&B geboekt. Heel relaxed. Ik ga ontbijten BijClarence, een paar deurtjes verderop. Wat een heerlijke plek, met een hele rustige huiskamersfeer, en de lekkerste koffie en wentelteefjes ooit. Ik zit hier volop van te genieten.

Post van Jo Malone! Deze nieuwe geur heet Honeysuckle & Davana en hij ruikt heel bloemig en kruidig. Zo lekker!

We eten pasta met lekker veel groente en ik knuffel met Kees.

Vrijdag

Goedemorgen. Soms heb ik ineens zoveel zin in pindakaas met jam!

Op vrijdag werk ik weer gewoon de hele dag thuis. Ik werk aan Cynthia.nl, zet de puntjes op de i voor de Structuurjunkie Masterclass van morgen en ik studeer. ’s Avonds gaan we naar mijn ouders, want mijn vader is vandaag jarig! We blijven daar eten.

’s Avonds met een glas wijn, een boek en Kees op de bank. Perfect.

Zaterdag

Zaterdag geef ik weer een Structuurjunkie Masterclass! In mijn focus vergeet ik totaal foto’s te maken ‘in actie’, ik heb alleen deze foto van een nog lege zaal, haha… Het was weer enorm leuk om te doen en er kwam erg veel input vanuit de groep, dat is altijd het meest leerzaam. Bites We Love en Belvoir, bedankt voor jullie bijdrage aan de goodiebag! Voor Bites We Love heb ik voor jullie ook nog een kortingscode: als je de code bitescynthia gebruikt betaal je geen verzending op biteswelove.nl.

Ik geef dit najaar nog twee keer een Structuurjunkie Masterclass. Een op 10 november in Groningen (klik hier voor de tickets, meer info volgt snel) en een op 22 november op Curacao (klik hier voor tickets).

Van de rest van de dag heb ik geen foto’s. Rond een uur of acht zijn we thuis vanaf Eindhoven, we halen Kees op bij mijn ouders, we eten thuis even wat en daarna gaan we naar onze buren. Elk jaar met burendag organiseert hij iets, dus we gaan gezellig een borrel drinken bij hem. Het is heel leuk, we hebben zulke leuke buren.

Zondag

Wijnles!

Zondag heb ik weer WSET3 les! Bourgogne en Loire is het thema van deze week.

Zondagavond gaan we met de hele familie uit eten. Ik vind altijd dat we elkaar niet genoeg zien dus ik stelde laatst voor om weer eens met elkaar een hapje te gaan eten. Dat is zo gezellig en dan spreken we elkaar weer wat beter. We gaan naar ’t Asje in Dalfsen.

Het was heerlijk en enorm gezellig bij het Asje.

Dat was ‘m! Het was me het weekje wel. Ik ben de laatste tijd net wat meer bezet doordat er veel tijd in de wijnstudie gaat zitten en ik wat meer afspraken heb, dat merk ik ook wel aan mijn energielevel. Dat is niet erg verder, ik heb genoeg tijd om op te laden 🙂 Komende week blijft nog even zo. Vandaag (dinsdag) ga ik naar de kapper, woensdag naar het ziekenhuis, naar Deventer voor de lancering van het Cheesecakeboek van Sabine van Oh My Foodness  en in de avond zit ik samen met mijn proefgroep. Donderdag ga ik naar Den Haag voor een kaas-wijn workshop. Verder ga ik natuurlijk ‘gewoon’ met werk aan de slag en mag ik mijn koffer inpakken want we gaan vrijdag voor een weekje naar Terschelling. Voor mij niet helemaal voor vakantie, want ik ‘moet’ wel een beetje doorwerken en studeren daar, maar dat is geen probleem. Ik kijk er zó naar uit! We hebben dit ook heel last minute geboekt toen bleek dat het nog een weekje kon. Willem zijn familie is er dan ook deels, dus dan zien we hen ook weer. Fijn.

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.