Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 38 – 2023

Na een week in Portugal was het heerlijk om weer ‘gewoon’ thuis te zijn. Weer even in het normale ritme, lekker werken, sporten en eten. Ik ging voor het eerst naar een yogales hier bij de yogaschool en ik werkte veel.

Leestijd

Prive

Werk

Ik zit de hele week gewoon veel achter de computer te werken, maar daar heb ik zoals zo vaak geen foto’s van gemaakt, haha.

Eten & drinken

Zoals je ziet weer heerlijk veel HelloFresh gekookt deze week! Zo relaxed na een weekje weg te zijn geweest, weer veel koken en homemade maaltijden eten. Via mijn link krijg je tot wel €85 korting op jouw eerste vier HelloFresh boxen. Ook als je al lid bent geweest: als dat langer dan een jaar geleden is, geldt de korting ook voor jou. Ik ben er zó enthousiast over: ik heb veel meer plezier in het koken, we eten veel gevarieerder en boodschappen doen en koken kost me zoveel minder headspace. Echt blij mee. Klik hier om jouw eerste 4 boxen te bestellen. (affiliate)

 

Het was een hele fijne week. Veel gedaan qua werk, lekker gesport, lekker gegeten, leuke dingen gedaan: ik voel me helemaal voldaan. Soms heb je van die weken, haha! Echt top.

Komende week wordt weer een beetje gekkig, want ik ga (alweer) weg. En daar heb ik heel veel zin in! Ik ben tot en met donderdag gewoon thuis aan het werk en donderdagavond ga ik naar Ermelo voor twee dagen mastermind met bevriende ondernemers. Zaterdag rijd ik door naar Zuid-Limburg voor de Structuurjunkie workation in Nederland! Zoooveel zin in, ik kan niet geloven dat het al zover is 🙂

Ik neem je natuurlijk weer mee.

Liefs, en bedankt voor het lezen,

Cynthai


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.