Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 38 – 2021

Week 38 was een volle en héle leuke week. Ik had aardig wat afspraken (ook weer meer buiten de deur) en ging met Willem en Harold en Harma een weekendje weg naar Friesland. Ik laat je weer zien hoe mijn week eruit zag!

Leestijd

Prive

Op vrijdag ging ik met Willem, Harold en Harma (en de hondjes!) een weekendje weg. We gingen naar het Wylde Pad, waar ik al eventjes heen wilde. In juni boekte ik spontaan dit weekend als verrassing voor Harold en Harma en dit weekend was het zover.

Werk

Eten & drinken

Wat een fijne week was dit, zeg. Wanneer dit online komt ben ik onderweg naar Oostenrijk! Ik geef tijdens een workation van een Nederlandse ondernemer een Structuurjunkie workshop. Ik ga natuurlijk niet alleen voor die workshop heen en weer, ik blijf wat langer om van de omgeving te genieten en ook lekker daar te werken. Ik heb er mega zin in en vind het ook stiekem wel een beetje spannend, het is zo lang geleden dat ik voor het laatst alleen gevlogen heb.
Hoe mijn week in Oostenrijk is, zie je volgende week in een nieuw weekoverzicht. En ik deel natuurlijk ook wel wat op Instagram!

Bedankt voor het lezen!
Liefs,
Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.