Week 38 – 2020

Week 38 was er eentje voor in de boeken. Mijn boek Wandellust kwam uit, ik lanceerde het nieuwe thema van mijn Structuurjunkie Gáán Membership, de verbouwing van onze keuken begon, álle Structuurjunkie Planners waren ineens uitverkocht en we begonnen met de druk van de nieuwe planners. Ik laat je zien hoe dat ging!

Leestijd

Week 38 was een bijzondere week! Ten eerste kwam mijn boek Wandellust uit. Ten tweede lanceerde ik het tweede thema van mijn Structuurjunkie Gáán Membership én de verbouwing van onze keuken begon.

Daarnaast kreeg ik afgelopen week ook nog eens het nieuws dat álle Structuurjunkie Planners uitverkocht waren (woohoo!) en dat de nieuwe druk zo snel mogelijk in gang werd gezet. En er word een recordaantal nieuwe planners gedrukt (mijn uitgever heeft nog nooit zóveel van 1 uitgave laten drukken), dus dat is ook reden voor een feestje.
En verder liep het ‘gewone werk’ deze week natuurlijk ook nog door.

Privé

Ik krijg elke keer als ik een foto post waarop ik deze oorbellen in heb, vragen waar ze van zijn. Leuk, want ik vind ze zelf ook supermooi. Ze zijn van het merk Hey Harper dat ik begin deze zomer op Facebook voorbij zag komen. Inmiddels heb ik een leuke samenwerking met ze: met de kortingscode HEYCYNTHIA krijg je 15% korting op je bestelling. Klik hier voor de oorbellen op de foto die ik laatste tijd het meeste draag, ze zijn €33 en met mijn code gaat er dus nog zo’n €5 af. De sieraden zijn van roestvrijstaal en je kan er alles mee doen: zwemmen, parfum gebruiken, douchen, ze verkleuren niet. Ik krijg een kleine vergoeding als jij met de code bestelt 🙂

Werk

Eten & drinken

Zo dan, wat een week.

Komende week ben ik veel weg! Ik ga voor een event naar Utrecht waar ik ook twee nachten slaap en met Annemieke ga ik een weekendje naar Friesland. Dat was al een poos gepland, maar het komt nu eigenlijk wel goed uit qua herrie thuis, haha.

Bedankt voor het lezen, tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

10 reacties
 1. Luna

  Gefeliciteerd met Wandellust en met je succes van structuurjunkie! Je gaat lekker 🙂
  Die pompoen nachos zien er lekker uit zeg!

 2. Marianne

  Wat een leuke, drukke week met vele hoogtepunten! Heel gaaf 🙂
  Mag je jezelf zeker even een schouderklopje geven!
  Hopelijk staat de keuken snel, ik ben benieuwd naar het eindresultaat 🙂

 3. Anna

  Wat een fijne week! En wat geweldig dat je planners zo hard gaan 😀

 4. Tine

  Wanneer doe jij mee met ‘Wie is de Mol?’?! 🤩

 5. Vera

  Van harte met Wandellust! En je planners zijn ook echt heel fijn dus ik snap ook wel dat ze zo hard gaan. Wat een fijn gevoel moet deze week hebben gegeven.

 6. Saskia

  Zooo benieuwd naar de kleur van de nieuwe structuurjunkie planners!

 7. Erica

  Gefeliciteerd met je boek, goede verkoop gewenst 🙂

  Ik ben blij dat je nieuwe borden hebt gekocht, je huidige borden vind ik zo eng met die aderen en duizendpoten. Haha!

 8. Esmee

  Hey Cynthia,

  Wow wat een week voor jou! Bijzonder hoor, gefeliciteerd hiermee! Als ik dat zo zie denk ik, wow dat zou ik ooit ook wel willen. Je bent echt bezig met dingen die je leuk vindt, maar ook helemaal zelf hebt bedacht. Zo gaaf!! Eigenlijk ben je best een voorbeeld voor mij. Volg je al héél lang vanaf de MissLipgloss tijd, volgende toen ook heel veel andere bloggers maar ben op een paar foodbloggers en jou na afgehaakt op de rest. Jij bent echt gewoon jezelf heb ik het idee, laat veel leuke dingen zien van je werk en je leven en inspireert me enorm op business gebied. Dankjewel daarvoor en ik hoop dat je nog heel veel successen mag behalen!

  X Esmee (P.S. En je ziet er enorm goed uit, je stráált gewoon op de foto’s!)

 9. Lucinda

  Heerlijk toch zo’n periode dat alles gewoon op zijn plek lijkt te vallen en je aan het doen bent waar je blij van wordt. Gelukkig laatst nog een planner kunnen bemachtigen in de perzik kleur. Ik had nog geen nieuwe nodig, maar die kleur… die moest ik hebben voor als het wel nodig was. Gelukkig op tijd besteld.

 10. Eline

  Gefeliciteerd met al je mooie mijlpalen! Het eten ziet er ook weer heerlijk uit. De pompoen nachos ga ik dit weekend proberen. Fijne week gewenst 🙂