Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 38 – 2020

Week 38 was er eentje voor in de boeken. Mijn boek Wandellust kwam uit, ik lanceerde het nieuwe thema van mijn Structuurjunkie Gáán Membership, de verbouwing van onze keuken begon, álle Structuurjunkie Planners waren ineens uitverkocht en we begonnen met de druk van de nieuwe planners. Ik laat je zien hoe dat ging!

Leestijd

Week 38 was een bijzondere week! Ten eerste kwam mijn boek Wandellust uit. Ten tweede lanceerde ik het tweede thema van mijn Structuurjunkie Gáán Membership én de verbouwing van onze keuken begon.

Daarnaast kreeg ik afgelopen week ook nog eens het nieuws dat álle Structuurjunkie Planners uitverkocht waren (woohoo!) en dat de nieuwe druk zo snel mogelijk in gang werd gezet. En er word een recordaantal nieuwe planners gedrukt (mijn uitgever heeft nog nooit zóveel van 1 uitgave laten drukken), dus dat is ook reden voor een feestje.
En verder liep het ‘gewone werk’ deze week natuurlijk ook nog door.

Privé

Ik krijg elke keer als ik een foto post waarop ik deze oorbellen in heb, vragen waar ze van zijn. Leuk, want ik vind ze zelf ook supermooi. Ze zijn van het merk Hey Harper dat ik begin deze zomer op Facebook voorbij zag komen. Inmiddels heb ik een leuke samenwerking met ze: met de kortingscode HEYCYNTHIA krijg je 15% korting op je bestelling. Klik hier voor de oorbellen op de foto die ik laatste tijd het meeste draag, ze zijn €33 en met mijn code gaat er dus nog zo’n €5 af. De sieraden zijn van roestvrijstaal en je kan er alles mee doen: zwemmen, parfum gebruiken, douchen, ze verkleuren niet. Ik krijg een kleine vergoeding als jij met de code bestelt 🙂

Werk

Eten & drinken

Zo dan, wat een week.

Komende week ben ik veel weg! Ik ga voor een event naar Utrecht waar ik ook twee nachten slaap en met Annemieke ga ik een weekendje naar Friesland. Dat was al een poos gepland, maar het komt nu eigenlijk wel goed uit qua herrie thuis, haha.

Bedankt voor het lezen, tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.