Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 38 – 2017

Er is weer een week voorbij en dat betekent: mijn weekoverzicht!

Leestijd

Vorige week voelde ik me telkens niet zo lekker en werd ik verkouden, afgelopen week was dat niet anders. Ik was snotverkouden en wisselde per dag een beetje met mijn gesteldheid, haha. Inmiddels is het bijna over en voel ik me weer helemaal prima, maar afgelopen week moest ik er nog eventjes doorheen. Ik had dus weer een thuiswerkweek met een paar afspraken.

Goedemorgen tijdens een zonnige ochtenwandeling đŸ™‚

<3

Werken met Chubby naast me (al lijkt hij het geknuffel niet zo top te vinden).

Make-upje, klaar voor Carré!

Met Willem en Harma en Harold ga ik naar The Curious Incident with the Dog in the Night Time in Carré! We zijn allevier fan van dit boek en toen we hoorden dat er de theatervoorstelling naar Nederland zou komen, kochten we meteen tickets. De show was echt helemaal te gek en totaal anders dan ik had verwacht. Vooraf kreeg ik een mail van Carré of ik het tof zou vonden om na de show even backstage te kijken, dat vonden we echt te gek! Heel interessant om te zien hoe het podium gebruikt wordt en hoe alle rekwisieten worden opgeborgen. Bedankt Carré!

Papa en Chubby <3

Broccolisoep, hmm.

Pasta met megaveel groenten! Ik maak lekker veel zodat ik een deel kan invriezen. Deze maak ik met passata, paprika, ui, courgette, paksoi, wortel – eigenlijk vanalles wat ik nog in huis had. En natuurlijk wat kruiden: peper, zout, gerookt paprikapoeder en knoflook. Oh, en gehakt van de Vegetarische Slager.

Met mama en Chubby koffiedrinken bij het parkpaviljoen. Wat een weertje!

KOntbijten bij de Librije, voor de laatste keer! Ik schreef er eerder al eens over. Maanden geleden hadden Willem en ik een weddenschap waarbij dit ontbijtje de inzet was… Drie keer raden wie hem verloor đŸ˜‰ We keken hier dus al even naar uit! Je kon dit altijd ‘los’ reserveren (zonder hotelovernachting), nu kan dat helaas niet meer. Je kan het alleen bij een overnachting voor €35 reserveren. Check mijn blogpost van eerder dus voor een impressie!

Ik zit op de bank in de tuin en Chubby gaat zo achter me zitten… Huh?

Een meeting bij Funda samen met lieve Sanny.

En ik match met het treininterieur…

Zondagavond: Heel Holland Bakt! Ik kijk hier elke week zĂ³ naar uit, ik word zo blij van dit programma.

Bedankt voor het lezen! Tot volgende week.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.