Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 37 & 38: Terschelling & Structuurjunkie liveweekend

Ik ben er weer! Ik was eventjes op Terschelling om te chillen en afgelopen weekend was eindelijk het liveweekend van mijn Structuurjunkie Onlineprogramma. Ik laat je zie hoe mijn afgelopen twee weken waren, bereid je voor op eindeloos veel strand- en zonsondergangplaatjes en volop genieten.

Leestijd

1,5 week op Terschelling

Ik doe het weer op een manier die me wel vaker bevalt als ik op vakantie ben geweest: ik deel de foto’s in naar thema. We hebben in de anderhalve week op Terschelling vooral heel erg weinig gedaan. Als in: nul plannen, lekker lezen, wandelen, van het strand en de natuur genieten, geen wekker, lekker eten en drinken. We deden nog minder dan normaal omdat Willem na een fietstocht nogal erge knieproblemen kreeg. De dagen zijn een soort blur ook, daardoor (wat ik niet als iets negatiefs ervaar, haha). Dus, eerst even langs al die foto’s.

Strand & natuur

Eten & drinken

Lezen

En verder...

Moet ik nog afsluiten met dat we heel erg genoten hebben van Terschelling? Nee, he. Volgens mij is dat wel duidelijk als je de foto’s hebt gezien. Ik heb voor in december alweer een nieuwe week daar gepland, dan ga ik aan mijn boek werken, dus dat is wel een heel fijn vooruitzicht. Dat ik ‘binnenkort’ weer ga.

Structuurjunkie Onlineprogramma liveweekend

Op vrijdag komen we terug van het eiland en op zaterdag is het zover: het liveweekend van mijn Structuurjunkie Onlineprogramma. Op dit moment is het programma in volle gang en begeleid ik 15 ondernemende vrouwen naar een leven waarin zij weer de touwtjes in handen hebben. Door middel van mijn online academie met daarin allemaal lessen en opdrachten, en door middel van online coachingcalls en de community, leer ik ze alles wat ik weet over planning, structuur en productiviteit. Dat is tot nu toe al te gek, ik krijg zulke mooie vooruitgangsverhalen van de deelnemers. Dit weekend is dus het liveweekend waarbij we met z’n allen samenkomen om het hele weekend aan onszelf te werken. Dit geef ik ze cadeau omdat ik weet dat je dit uit jezelf gewoon niet zo snel doet. En omdat ik weet dat je ‘in het echt’ zoveel meer connectie kan maken en zoveel meer van elkaar kan leren dan online.

Dit weekend was echt waanzinnig. Ik ‘ken’ al deze vrouwen inmiddels door de persoonlijke gesprekken die we gehad hebben, door de coachingcalls en de community, maar hoe het met de groep in het echt zou zijn was natuurlijk even afwachten. Sowieso hoe het weekend zou gaan natuurlijk, want dit is de eerste keer dat ik dit organiseer. Maar het was nog veel leuker en waardevoller dan ik had bedacht. De groep klikte zó goed met elkaar, iedereen dacht zo goed met elkaar mee en ook (of juist) tijdens de ‘vrije’ momenten zoals tijdens de lunch of diner kwamen de beste ideeën op tafel en zaten we spontaan met elkaar te brainstormen. Volgens mij is iedereen met ‘gevallen kwartjes’ en duidelijke actieplannen naar huis gegaan. En ik hoop dat iedereen net als ik genoten heeft van de omgeving, de plek en het lekkere eten. Het was in ieder geval nog zoveel meer dan ik had gehoopt. Hashtag dankbaar 😉
Ik typ dit trouwens om half vier ’s ochtends na het liveweekend, ik werd net om twee uur wakker en ben klaarwakker, dat heb ik normaal nooit. Ik denk dat ik zo vol zit met alle prikkels en adrenaline van dit weekend dat ik even niet kan slapen. Dus ik dacht, dan ga ik het maar vast uitschrijven en de foto’s in het overzicht zetten. En dat voelt wel heel lekker eigenlijk. Behalve dat ik misschien straks helemaal niet meer kan slapen 😉

Komende week heb ik alles onder controle. Ik heb mijn planning bewust wat leger gehouden zodat ik veel tijd heb om ‘gewoon’ weer bij te werken na twee weken afwezigheid. Dat vind ik prettig, als ik niet in de hectiek weer terug kom. Maandag (gisteren dus, wanneer dit online komt) heb ik alleen een afspraak met vriendin Aukje staan en ik heb wel wat dingen die ik wil doen, maar geen strakke takenlijst of zo. Dinsdag ga ik de hele dag naar Utrecht voor een ‘sprintdag’ van het Bedrijfsgroeiprogramma dat ik volg bij Taco Oosterkamp (daarvoor ben ik uitgenodigd #disclaimer ;-), daar heb ik superveel zin in. Ik wilde het eerst afzeggen (zo vlak na de vakantie meteen weer een dag ‘eruit’), maar ik ga toch, want hoe vaak werk je nou een dag echt áán je bedrijf en omring je je met andere ondernemers? Nou ja, ik niet zo heel vaak, dus ik ga wel.
Verder heb ik wat afspraken staan, maar niks geen gekkigheid deze week.

Bedankt voor het lezen! Tot volgende week.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.