Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 37 – 2023

Week 37 was bijzónder fijn, want ik was een week met Annemieke op workation in de Algarve, Portugal! Een week vol met heerlijk weer, natuur, groen, wandelen, lekker eten, mooie dorpjes, heerlijk slapen en natuurlijk ook werken. Ik neem je mee naar Portugal.

Leestijd

Ons huis

Online vond ik het huis dat ik gehuurd heb, het heet Villa a Vida en is op ongeveer 40 minuten rijden van Faro. Het zit in de bergen vlakbij het dorpje Santa Catarina da Fonte do Bispo, middenin de natuur en het groen. Ik heb dit huis gewoon zelf betaald hoor, het is geen sponsordeal 😉 We hebben het hier echt waanzinnig fijn gehad, het huis is zo knus en gezellig, mega compleet en ik heb hier zó lekker geslapen. Niet normaal. En die tuin… Ja, echt fantastisch.

Werken

We kwamen hier om te werken! Dit was namelijk een workation zoals ik dat noem 😉 Even vanaf een andere plek werken. De ochtenden werken, de middagen vrij, geen meetings dus volledige focus. Heerlijk vind ik dat.

Lekker eten & drinken

Op donderdagavond gingen we chic uit eten bij restaurant Austa in Almancíl. Het was nog maar net vijf weken open en wij vonden het fantastisch.

En verder...

Het was een perfecte week. Ik heb zo genoten van het heerlijke huis, de natuur, de stilte, het wandelen. Het urenlang in volledige focus kunnen werken en studeren elke dag, en daarna genieten van het zwembad, de zee, mooie dorpjes, lekker eten. En dat samen met mijn lieve vriendin Annemieke. Ik ben enorm dankbaar voor deze dagen hier.

Dankjewel voor het lezen!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.