Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 37 -2021

Week 37 was een bijzondere week, want ik had een liveweek in mijn Structuurjunkie Membership waarin ik elke dag om 6u live ging met de members. Verder voelde ik me een vaatdoek aan het begin van de week (goede timing!), maar verder was het wel een lekkere week met veel leuke dingen.

Leestijd

Prive

Werk

Geen enkele werkfoto gemaakt deze week, terwijl ik gewoon aan het werk was. Tja, een foto van mijn laptop is ook niet zo boeiend, haha.

Eten & drinken

Je ziet het op de foto’s niet echt, maar: zo dan, wat een week. Elke dag om 6u live met de members was enórm leuk, de energie van iedereen die vroeger opstaat en zo enthousiast is, is geweldig. Je kan je trouwens altijd voor €5 voor het Structuurjunkie Gáán Membership aanmelden voor een trial: je krijgt dan 2 weken onbeperkt toegang zodat je kan checken of het wat voor je is. Er staan tien uitgebreide workshops online, zoals over ‘Tijd voor jezelf’, ‘Hyperproductief thuiswerken’ of ‘Minderen met je smartphone’. Met regelmaat doe ik Q&A’s en je kan ook altijd in de community terecht. Klik hier om direct toegang te krijgen! 

Komende week wordt leuk: in het weekend neem ik Harold & Harma mee op een verrassingsweekend. Willem en ik nemen ze mee en zij weten nog van niks. Zoveel zin in!

Verder ben ik komende week veel aan het werk, dus go go go 🙂

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.