Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 37 -2020

In week 37 was ik een weekje vrij! We startten de vakantie met een weekendje naar Landgoed de Holtweijde en daarna genoot ik thuis verder. Ik laat je zien wat ik allemaal deed. (Kleine waarschuwing: veel foto’s)

Leestijd

Weekendje Landgoed de Holtweijde

Vorige week zaterdag gingen we voor twee nachten naar Landgoed de Holtweijde, waarvoor we waren uitgenodigd. Ik kom er al jaren graag, het is zo’n mooie plek in Twente, middenin de natuur, met mooie suites en kamers en fantastisch eten.

Thuis vakantie

De rest van de week was ik thuis en ik heb echt genoten van mijn vakantie. Willem was gewoon aan het werk, dat was ook deels de reden dat ik niet weg ben gegaan. Ik ga natuurlijk weleens alleen op vakantie, maar daar had ik nu niet zoveel zin in, ook omdat vakanties in Nederland nu ook vrij prijzig geworden zijn omdat de vraag zo hoog is. Komt later wel weer, en een paar dagen thuis is ook heerlijk. Ik heb uiteraard mijn eigen tips opgevolgd 😉

Eten & drinken

Vakantie staat voor mij gelijk aan lekker eten en drinken… en dat heb ik dan ook gedaan.

Het was een heerlijke week. Naast dat ik wel een béétje heb gewerkt (de Structuurjunkie planners waren op en daardoor moesten we meteen aan de slag met nieuwe kleuren en zo) en wat normale ‘rompslomp dingen’ heb gedaan (zoals naar de dierenarts en tandarts, de keuken uitruimen) heb ik wel echt een lekker vakantiegevoel gehad. Het was top.

Komende week: weer gewoon aan ’t werk. Chop chop! Bedankt voor het lezen!

Liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.