Week 37 -2020

In week 37 was ik een weekje vrij! We startten de vakantie met een weekendje naar Landgoed de Holtweijde en daarna genoot ik thuis verder. Ik laat je zien wat ik allemaal deed. (Kleine waarschuwing: veel foto’s)

Leestijd

Weekendje Landgoed de Holtweijde

Vorige week zaterdag gingen we voor twee nachten naar Landgoed de Holtweijde, waarvoor we waren uitgenodigd. Ik kom er al jaren graag, het is zo’n mooie plek in Twente, middenin de natuur, met mooie suites en kamers en fantastisch eten.

Thuis vakantie

De rest van de week was ik thuis en ik heb echt genoten van mijn vakantie. Willem was gewoon aan het werk, dat was ook deels de reden dat ik niet weg ben gegaan. Ik ga natuurlijk weleens alleen op vakantie, maar daar had ik nu niet zoveel zin in, ook omdat vakanties in Nederland nu ook vrij prijzig geworden zijn omdat de vraag zo hoog is. Komt later wel weer, en een paar dagen thuis is ook heerlijk. Ik heb uiteraard mijn eigen tips opgevolgd 😉

Eten & drinken

Vakantie staat voor mij gelijk aan lekker eten en drinken… en dat heb ik dan ook gedaan.

Het was een heerlijke week. Naast dat ik wel een béétje heb gewerkt (de Structuurjunkie planners waren op en daardoor moesten we meteen aan de slag met nieuwe kleuren en zo) en wat normale ‘rompslomp dingen’ heb gedaan (zoals naar de dierenarts en tandarts, de keuken uitruimen) heb ik wel echt een lekker vakantiegevoel gehad. Het was top.

Komende week: weer gewoon aan ’t werk. Chop chop! Bedankt voor het lezen!

Liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Marjoleine

  Wat een heerlijke week! Zo grappig dat je ook nog de Sims doet, ik vind dat ook echt iets wat bij vakantie hoort 😀

 2. Alexandra

  Ik was al een tijdje niet meer op je blog geweest, maar wat tof dat je nog steeds weekoverzichten maakt. Zit best wat werk in denk ik. Leuk om te zien.

 3. Matanja

  Ziet er leuk, gezellig , en uiteraard al dat eten, lekker uit!

 4. Anna

  Ziet eruit als een heerlijke vakantie! En wat een hoop lekker eten, ik krijg er meteen trek van haha :D.

 5. Elisabeth

  Die Kees boft toch maar altijd.

  Ik ben na het lezen van Een klein leven een week van slag geweest.
  Heb in die tijd geen nieuw boek gepakt.

 6. Heidi

  • Wat mooie is het daar.
  • Vooral al dat eten, ziet der zo heerlijk uit.

 7. R

  Ongetemd leven wil ik ook lezen, ik vind de schrijfster zo leuk. Ik krijg trouwens altijd honger van jouw weekoverzichten😂. Nog even over sieraden, misschien vind je zoet water parels wel mooi, ze zijn een beetje grillig, niet super rond dus. Je hebt ze ook in het zwart en ze zijn veel goedkoper dan zout water parels.

 8. Sonja

  Wat een leuke review. Je hebt dezelfde hobby”s als ik. Lekker lezen, af en toe een hapje buiten de deur eten en samen even weg. En dan woon je ook nog in Zwolle net al ik! ik geniet altijd van je reviews. Fijne boektitels ook.

 9. Marloes Legtenberg

  Heerlijke week !!! Wat een mooie foto’s ♥️

 10. Mireille

  Wat ziet dat er heerlijk uit! Mag ik vragen waar je het gerecht met schuim / aardbeien hebt gegeten en hoe het heet? Dat ziet er echt fantastisch uit!

  Daarnaast zou ik graag naar de Duitse Ahr willen, een jaar of 2 geleden heb je hier een uitgebreid artikel over geschreven. Heb je hier nog hoteltips voor? 🙂

 11. Suuz

  Ziet er weer heerlijk uit, wat een mooie locatie om samen even weg te zijn. Ik kijk uit naar je boekenoverzicht!
  De stoofpeer- en burrata salade zijn bij ons echt geadopteerd. Ik kan alleen nog steeds geen lekkere vegetarische ‘spek’ vinden die ook echt knapperig is en niet zo’n chemische smaak heeft.

 12. JokeVDH

  Cynthia, als ik mag een tipje geven; zet die tegel eens bij de keuken eens hij geïnstalleerd is. Wij hadden ook een tegel gekozen maar toen de keuken geïnstalleerd werd, bleek hij toch qua tint helemaal niet mooi door de lichtinval/kleurtint van de kastjes.

 13. Femke

  Ziet er uit als een goede week. I LOVE de hexagontegels! Succes met de verbouwing.

 14. Audrey

  Tof, zo’n minivakantie in eigen land! Ik heb maar alvast een midweek Texel geboekt in een betaalbaar huisje voor juni 2021, voordat straks te veel is volgeboekt en je inderdaad de hoofdprijs moet betalen.

 15. Lucinda

  Ik kijk ook echt uit naar mijn weekje vrij over 1.5 week. Grappig dat je juist niet meer sport in zo’n weekje, ik kijk er juist naar uit om elke ochtend even een workout te kunnen doen en niet pas in de avond na het werk als ik al op ben.