Week 37 – 2020

Week 37 was vol met werk en dat was ook weer heerlijk na een weekje vakantie. Ik was een heel weekend bij hotel Pillows met een groepje ondernemers en we ruimden de hele keuken uit omdat ze deze week gaan beginnen met het slopen en de ‘verbouwing’. En! Vandaag lanceer ik mijn boek Wandellust!

Leestijd

Jaaa, vandaag lanceren we Wandellust! Het is zover. Mijn boek over de liefde voor het wandelen waarin ik meer dan 20 van mijn favoriete plekken in Nederland heb verzameld. Geen routes, wel de mooiste spots in Nederland waar je lekker kan gaan verdwalen met natuurlijk prachtige foto’s (die ik deels zelf heb gemaakt!🤩).

Je kan het boek hier aanschaffen, dan heb je hem morgen in huis. Uiteraard kan je hem ook kopen bij je lokale boekwinkel.

Privé

Werk

Eten & drinken

Het was een fijne, en qua werk volle week.

Komende week begint hier de ‘verbouwing’ van onze keuken! Woensdag beginnen ze met slopen en daarna met stukadoren, de leidingen en elektriciteit. Verder lanceer ik deze week het nieuwe thema van het Structuurjunkie Membership (altijd weer spannend, zo’n lancering, en óók superleuk) en… vandaag lanceren we mijn boek Wandellust! Ook alweer een bijzondere week 🙂

Bedankt voor het lezen!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

19 reacties
 1. Marianne

  Ik ben in heel veel bladen je boek tegengekomen, zo leuk! Bij mijn ouders zag ik ‘t ook in Landleven staan.

 2. Anna

  Ohhh, dat hotelontbijt ziet er fantastisch uit! Zo te zien heb je een leuke en productieve week gehad. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe planners!

 3. Ires

  Zo benieuwd naar de nieuwe kleur van de nieuw planner eind oktober! Ik hoop op beige/zandkleur of zwart.

 4. Maria

  Gefeliciteerd met je boek 🥳

 5. Ineke Hernando

  Beste Cynthia, gefeliciteerd met je mooi boek! Ik verkoop het nu ook ook in mijn boekwinkel met wandelboeken. Ik verwacht dat je veel mensen zult inspireren om meer te gaan wandelen en vooral ook om er meer van te genieten.

  • Cynthia Schultz

   Wat superleuk om te horen Ineke! Dankjewel en succes met de verkoop!

 6. Eline

  Wat leuk dat Isabelle Feteris een workshop kwam geven, ik heb laatst nog haar podcast met jou geluisterd. Was heel leerzaam, ik herkende bij mezelf een hoop valkuilen die je benoemde!

 7. Emma

  Gefeliciteerd met je boek!
  En de turkse pizza… zonder feta?? 😮

 8. rachel

  ik vind hem weer helemaal leuk je week 😀 en gefeliciteerd met je boek meis

 9. Nathalie

  By the way….. lig nog steeds voor de brievenbus te wachten op je boek. 😉

 10. Nathalie

  Zo benieuwd naar de keuken make-over.
  Succes daarmee.

 11. Kelly

  Jaaa! Als het goed is komt je boek vandaag binnen! Blij dat ik vandaag thuis werk, want ik kan amper wachten om erin te bladeren! En erg mooi je haar geworden!

  Dan een vraagje over je planners…Zijn ze er ook in pocketformaat of ietsjes groter? En de kleur ga je zeker nog niet vertellen he? 😉

  • Cynthia Schultz

   Wat leeeeuk, veel plezier!
   De planner komt niet in een kleiner formaat (dan wordt alles te priegelig binnenin). De kleur is nog heel eventjes geheim!

 12. Audrey

  Heel mooi, je haar! En gefeliciteerd met de verschijning van Wandellust!

 13. Ζoe

  ‘Wandelen is het beste medicijn’ is van Hippocrates (foto uit de Santé).

 14. Lucinda

  Gaaf om te zien hoe goed je bezig bent met sporten, ik ga ook altijd voor dat gevoel erna, toch weer wat gedaan en weer een stukje sterker geworden. Veel plezier vandaag ook met de lancering van je boek, wandelen is sowieso een leuke activiteit en zag al boel foto’s voorbij komen, erg mooi gedaan.

 15. Marloes

  Gefeliciteerd met de lancering van je nieuwe boek ‘Wandellust’!!

  En, succes met de verbouwing van de keuken.

 16. Ilona

  Heb het boek besteld maar zie nu dat het geschreven is door Twan Huys blijkbaar 2 dezelfde boeken over wandelen met dezelfde titel?? Was een cadeautje voor iemand die een ernorme fan van je is en die krijgt nu een ander boek.

  • Cynthia Schultz

   Ha Ilona, klopt inderdaad. Puur toeval! Dat is jammer dat zij het verkeerde boek krijgt… 🙁