Week 37 – 2017

Afgelopen week werkte ik sinds tijden eens een héle week thuis zonder enige afspraken of andere verplichtingen naast ‘het gewone werk’. Dat kwam heel goed uit! Ik laat je zien wat ik afgelopen week gedaan heb.

Leestijd

Vorige week vertelde ik al dat ik me voor en in Berlijn al ziek voelde en dat gevoel is de hele week een beetje aangebleven. Ik werd er verkouden bij en kreeg last van mijn holtes. Ik was niet echt ziek of zo, maar wel net een beetje matig. Dat kwam dus wel net goed uit met die week thuis! De hele week zette ik geen wekker, maar werd wel elke ochtend ‘gewoon’ rond zevenen wakker. Omdat ik niet elke dag foto’s heb gemaakt, deze week even geen dagindeling, maar ik laat je natuurlijk wel zien wat ik allemaal gedaan heb.

Jep, de herfst brak aan afgelopen week… Ook dat kwam goed uit, want ik hoefde niet op veel plekken te zijn, haha. Dit soort plaatjes zijn toch wel echt prachtig, tijdens mijn ochtenwandeling.

En het is gewoon weer tijd voor een jas… Ik pak steeds vaker mijn leren jasje weer omdat het net wat te koud is ’s ochtends voor alleen een trui. Hoe leuk is trouwens mijn fluwelen broek? Als klein meisje had ik met kerst ooit een fluwelen broek en ik weet nog goed hoe fantastisch ik die vond. Nu heb ik er weer een en ik vind het zo leuk! Deze heb ik gekocht bij My Jewellery.

Aan het werk!

Spelletjes doen blijft bij ons vaak beperkt tot de vakanties, dus we besloten nu gewoon op dinsdagavond eens Machiavelli te spelen. Ik vind dat echt een enorm leuk spel dat elk potje anders is. Laat het me trouwens weten als je het leuk vindt als ik eens over dit soort spelletjes schrijf.

Kijk dan, dit stuurde mijn moeder me. Ik denk dat ik hier een jaar of vier was.

Hmm, venkelrisotto met gerookte zalm.

Knuffelen met Chubby en lezen: een topcombinatie. Al denkt Chubby er op de laatste foto het zijne van.

Samen wandelen.

Ik zit weer lekker een middagje bij Föhn voor een fris kleurtje.

Dit is het resultaat! Ik ben er weer enorm blij mee. Lekker fel en vol volume!

Als ik thuiskom van de kapper, is er nog nét een beetje zon in de tuin dus daar ga ik lekker van genieten. Een kwartiertje welteverstaan, want dan verdwijnt ‘ie weer achter de wolken. Wat een gek weer he deze week, het ene moment zo lekker dat je buiten in de zon kan zitten, het andere moment komt het met bakken uit de lucht.

Vrijdagavond ga ik naar de verjaardag van mijn nicht en daarna drink ik nog even een wijntje bij de buren.

Kijk hoe schattig. Ik zat al zo op de bank, wurmt hij zich er helemaal tussen. Die hond wil echt alleen maar knuffelen. Oké, en eten.

Een perfecte wing op zaterdag! Ik vind daarvoor de L’Oréal SuperLiner Slim nog altijd de fijnste eyeliner.

Zondag ga ik even met mijn ouders naar de streekmarkt in Doepark Nooterhof, waar ik lekkere lokale biertjes koop, wijn en soepjes voor thuis. Ik vind het altijd leuk om even bij zulke markten te kijken. Het is heerlijk weer, dus daarna blijven mijn ouders even in de tuin lunchen totdat het ineens keihard gaat hagelen!

Verder heb ik deze week eindelijk een binnenkijker hier thuis gefotografeerd, dat wil ik al een jaar doen, maar ik stelde het telkens uit. Onder het mom van ‘ik wil wachten tot het perfect af is’, maar dat gaat natuurlijk nooit echt gebeuren, dus ik pakte vrijdag mijn camera en maakte foto’s. De binnenkijker komt deze week online!

Ook al was ik niet helemaal lekker, ik heb echt genoten van deze week. Ik heb lekker kunnen werken, maar ook heerlijk gechilld, gelezen, series gekeken en ik voel me echt enorm uitgerust. Fijn! Komende week heb ik wél weer verplichtingen buiten de deur, maar het is allemaal heel tof. Vandaag (dinsdag) heb ik opnames voor de laatste VIVA400 & Renault video in Arnhem met chef Estée Stroker – zó leuk! Woensdagavond ga ik naar een voorstelling in Carré met Willem en vrienden, donderdag heb ik een afspraak bij een uitgeverij in Amsterdam, donderdag is mijn vader jarig en vrijdag ga ik naar de tandarts om een gaatje te laten vullen. Wat minder leuk, maar ik ben toch altijd blij dat dat in Nederland allemaal zo goed geregeld is. En dit weekend gaan Willem en ik bij de Librije ontbijten! Maanden geleden hadden we een weddenschap waarbij dit de inzet was – ik verloor, dus neem ik hem mee. Heel naar dat ik zelf ook moet… 😉

Fijne week, bedankt voor het lezen. X!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

31 reacties
 1. Mariska Cooiman

  Is Machiavelli leuk om met 2 personen te spelen? Vaak zijn spelletjes ook voor 2 spelers geschikt, maar dan is met zijn 2en spelen toch niet zo leuk. Ik twijfel dus of ik dit spel zal aanschaffen. Lijkt me wel super leuk namelijk!

  Ow and keep up the good work. Ik vind je blog zo verbeterd de afgelopen tijd. Niet alleen beauty artikelen maar juist ook andere dingen die spelen in het dagelijks leven. Heel fijn!

 2. jen

  Ik begrijp dat je even geen dingen meer schrijft over je burn-out. Het komt niet geloofwaardig over ook.
  Met een werkelijke burn-out ga je wel ander som.

  • Laura

   Snap het niet Cynthia.
   Persoonlijk ben ik een paar jaar geleden ook zwaar overspannen geweest, en hoewel het voor niemand hetzelfde voelt, komt dit op mij ook vreemd over.
   Snap je dat?

  • Angela

   Gewoon echt een oprechte vraag. Waarom is dit nodig om onder een leuke blogpost te plaatsen? Mensen komen hier voor even ontspanning en even wat leuks te lezen. Wat maakt het dat jij hier iets negatiefs van wil maken? Is dit echt iets waar Cynthia of überhaupt iemand iets aan heeft? Misschien kan je denken ‘wat leuk Cynthia dat je ondanks dat je niet lekker in je vel zit, wel leuke dingen blijft doen en het aan ons laat zien’. Ik kan ook echt heel moeilijk geloven dat dit naar bedoeld is voor mensen die op dit moment een burn-out doormaken of overspannen zijn.

   Kan me voorstellen dat het moeilijk is om positief te denken in zo’n situatie maar denk na voordat je iets plaatst, praat er misschien met iemand over als dit nare gevoelens bij je opbrengt.

   Vervelend wat je zelf heb doorgemaakt maar laten we positief blijven, word de wereld wat leuker van.

 3. Susanne

  Ik zou het leuk vinden als je inderdaad eens een artikel schrijft over de spellen die je speelt! Spellen koop ik meestal nav ervaringen van vrienden, en degene die jij speelt zien er altijd wel erg leuk uit. Dus ja, dat zou ik graag eens lezen!

 4. kelly

  wauw je haarkleur!!! Geweldig mooi!

 5. Anouk

  Nouja! Ik las vrij recent je recensie over ontbijten bij de Librije en toen las ik in de comments dat ze dat niet meer aanbieden! Ik ben confused! Je kunt dus nog wel reserveren?

  • Cynthia Schultz

   Klopt, dat las ik ook, maar dit hebben we al maanden geleden gereserveerd dus het zal wel iets recents zijn.

 6. Lou

  Heerlijk als je jezelf in een week door rustig aan te doen uit een lamlendig gevoel kunt relaxen. De kunst is om op tijd rust te nemen. Ik vond het weer wel geweldig de afgelopen weken. Een indian summer was leuk geweest maar ik heb nu heerlijk in de tuin gewerkt in de regen, onder een dekentje op de bank gezeten, stoofvlees gemaakt enzovoort.

 7. margriet

  Leuk, je haar… En schrijven over spelletjes: Ja leuk… een van onze hobby’s en ik ken er dus al heel veel maar nieuwe ontdekken is leuk en een mening over een spel dat al ken is ook leuk. Ik zeg: doen.

 8. femketje

  dat spel Machiavelli ken ik helemaal niet 😮

 9. Mariëlle

  Jaaa schrijven over spelletjes!
  Ik vind het zo grappig, we lijken totaal niet op elkaar qua karakter maar we houden zó van dezelfde dingen…
  Lezen, racefietsen, lopen, schrijven, eten én spelletjes.

  Superleuk.
  En nu moet je dus echt John Irving gaan lezen omdat we dus van dezelfde dingen houden en het mijn allerlievelingstschrijver is.

  Heb je trouwens, naast Murakami, nog een favoriete schrijver?

 10. Sally

  Ja…….. heel graag reviews over spelletjes 🙂 vooral met het najaar in zicht is het leuk om spelletjes te spelen! Ben heel benieuwd!

 11. Jacelien

  Wauw je haar <3 Heel benieuwd naar de binnenkijker bij jou thuis.

 12. marleen

  Ik ben op Chubby <3
  En je haar is echt on fire 😀 Letterlijk en figuurlijk 😉

 13. Judith

  Heerlijk zo’n weekje op z’n tijd! Ik ben wel benieuwd naar een spelletjesartikel 🙂

 14. Simone

  Fijn zo’n weekje waarin je helemaal zelf kunt beslissen wat je doet. Veel afspraken hebben geeft mij soms echt een opgejaagd gevoel, dan weet ik dat ik weer een wat rustigere week in moet plannen.

 15. rachel

  hoop dat je je deze week wat beter voelt meis 😉 en oh je broek en haar love it weer 😀
  en heel goed dat je nu lekker gewoon aanjezelf denkt meis en even een stapje terug neemt. fijne week lieverd xxx

 16. Marije

  Wat een fijne week! Heerlijk dat je de tijd hebt genomen om even aan jezelf te denken.

 17. Alyssa

  Mooie foto’s – wat is je haar weer mooi <3! En wat is Chubby toch een cutie. Ik ben heel benieuwd naar jouw eigen binnenkijker 🙂

 18. Ingrid

  Ik ben wel benieuwd naar je verslagen over spelletjes. Ik vind het altijd zo moeilijk om een keuze te maken. Het moet ook leuk zijn voor twee personen vandaar 🙂

 19. Heleen

  Nu ben ik wel heel benieuwd wat de weddenschap was haha.
  De voorstelling in Carré is the curious incident of the dog in the nighttime toch? Het lijkt me heel leuk om daar een uitgebreide review van te lezen 🙂

 20. Ellen

  Ik vind jouw weekverslagjes altijd zo eerlijk en gezellig!

 21. Fleur

  Ja leuk spelletje reviews !

 22. Jacky

  Yes please, spelletjes reviews!

 23. Alessandra

  Hey Cynthia,

  Zou het heel leuk zijn als je eens een paar spelletjes bespreekt. Wij zijn enorm fan van alle 999games, maar hebben er nog maar een paar uitgeprobeerd. Dus als je er een paar zou bespreken kunnen we weer nieuwe tips opdoen!

 24. Lyske

  Ja! We hebben dat spelletje gekocht nav een van je weekplogs! Heel leuk! Andere tips zijn zeker welkom 🙂

 25. Eline

  Wat is je haar toch ontzettend mooi! Lekker fel en helemaal ready voor de herfst.

 26. karin

  Jeetje wat is je haar kleur mooi geworden!