Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 37 – 2017

Afgelopen week werkte ik sinds tijden eens een héle week thuis zonder enige afspraken of andere verplichtingen naast ‘het gewone werk’. Dat kwam heel goed uit! Ik laat je zien wat ik afgelopen week gedaan heb.

Leestijd

Vorige week vertelde ik al dat ik me voor en in Berlijn al ziek voelde en dat gevoel is de hele week een beetje aangebleven. Ik werd er verkouden bij en kreeg last van mijn holtes. Ik was niet echt ziek of zo, maar wel net een beetje matig. Dat kwam dus wel net goed uit met die week thuis! De hele week zette ik geen wekker, maar werd wel elke ochtend ‘gewoon’ rond zevenen wakker. Omdat ik niet elke dag foto’s heb gemaakt, deze week even geen dagindeling, maar ik laat je natuurlijk wel zien wat ik allemaal gedaan heb.

Jep, de herfst brak aan afgelopen week… Ook dat kwam goed uit, want ik hoefde niet op veel plekken te zijn, haha. Dit soort plaatjes zijn toch wel echt prachtig, tijdens mijn ochtenwandeling.

En het is gewoon weer tijd voor een jas… Ik pak steeds vaker mijn leren jasje weer omdat het net wat te koud is ’s ochtends voor alleen een trui. Hoe leuk is trouwens mijn fluwelen broek? Als klein meisje had ik met kerst ooit een fluwelen broek en ik weet nog goed hoe fantastisch ik die vond. Nu heb ik er weer een en ik vind het zo leuk! Deze heb ik gekocht bij My Jewellery.

Aan het werk!

Spelletjes doen blijft bij ons vaak beperkt tot de vakanties, dus we besloten nu gewoon op dinsdagavond eens Machiavelli te spelen. Ik vind dat echt een enorm leuk spel dat elk potje anders is. Laat het me trouwens weten als je het leuk vindt als ik eens over dit soort spelletjes schrijf.

Kijk dan, dit stuurde mijn moeder me. Ik denk dat ik hier een jaar of vier was.

Hmm, venkelrisotto met gerookte zalm.

Knuffelen met Chubby en lezen: een topcombinatie. Al denkt Chubby er op de laatste foto het zijne van.

Samen wandelen.

Ik zit weer lekker een middagje bij Föhn voor een fris kleurtje.

Dit is het resultaat! Ik ben er weer enorm blij mee. Lekker fel en vol volume!

Als ik thuiskom van de kapper, is er nog nét een beetje zon in de tuin dus daar ga ik lekker van genieten. Een kwartiertje welteverstaan, want dan verdwijnt ‘ie weer achter de wolken. Wat een gek weer he deze week, het ene moment zo lekker dat je buiten in de zon kan zitten, het andere moment komt het met bakken uit de lucht.

Vrijdagavond ga ik naar de verjaardag van mijn nicht en daarna drink ik nog even een wijntje bij de buren.

Kijk hoe schattig. Ik zat al zo op de bank, wurmt hij zich er helemaal tussen. Die hond wil echt alleen maar knuffelen. Oké, en eten.

Een perfecte wing op zaterdag! Ik vind daarvoor de L’Oréal SuperLiner Slim nog altijd de fijnste eyeliner.

Zondag ga ik even met mijn ouders naar de streekmarkt in Doepark Nooterhof, waar ik lekkere lokale biertjes koop, wijn en soepjes voor thuis. Ik vind het altijd leuk om even bij zulke markten te kijken. Het is heerlijk weer, dus daarna blijven mijn ouders even in de tuin lunchen totdat het ineens keihard gaat hagelen!

Verder heb ik deze week eindelijk een binnenkijker hier thuis gefotografeerd, dat wil ik al een jaar doen, maar ik stelde het telkens uit. Onder het mom van ‘ik wil wachten tot het perfect af is’, maar dat gaat natuurlijk nooit echt gebeuren, dus ik pakte vrijdag mijn camera en maakte foto’s. De binnenkijker komt deze week online!

Ook al was ik niet helemaal lekker, ik heb echt genoten van deze week. Ik heb lekker kunnen werken, maar ook heerlijk gechilld, gelezen, series gekeken en ik voel me echt enorm uitgerust. Fijn! Komende week heb ik wél weer verplichtingen buiten de deur, maar het is allemaal heel tof. Vandaag (dinsdag) heb ik opnames voor de laatste VIVA400 & Renault video in Arnhem met chef Estée Stroker – zó leuk! Woensdagavond ga ik naar een voorstelling in Carré met Willem en vrienden, donderdag heb ik een afspraak bij een uitgeverij in Amsterdam, donderdag is mijn vader jarig en vrijdag ga ik naar de tandarts om een gaatje te laten vullen. Wat minder leuk, maar ik ben toch altijd blij dat dat in Nederland allemaal zo goed geregeld is. En dit weekend gaan Willem en ik bij de Librije ontbijten! Maanden geleden hadden we een weddenschap waarbij dit de inzet was – ik verloor, dus neem ik hem mee. Heel naar dat ik zelf ook moet… 😉

Fijne week, bedankt voor het lezen. X!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.