Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 36 – 2023

Week 36 was best een intense week, haha! Ik was veel ‘gewoon’ aan het werk thuis, had een aantal afspraken en ik ging heen en weer naar Amsterdam om te gast te zijn in de podcast van Arie Boomsma. Én ik vloog naar Portugal!

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Even over HelloFresh: Via mijn link krijg je tot wel €85 korting op jouw eerste vier HelloFresh boxen. Ook als je al lid bent geweest: als dat langer dan een jaar geleden is, geldt de korting ook voor jou. Ik heb het nu voor mijn vierde week en ik ben er zó enthousiast over: ik heb veel meer plezier in het koken, we eten veel gevarieerder en boodschappen doen en koken kost me zoveel minder headspace. Echt blij mee. Klik hier om jouw eerste 4 boxen te bestellen. (affiliate)

Wat een week was dit. Erg gevuld, een beetje té naar mijn smaak, maar dat is prima als het niet altijd zo is. Het was óók een ontzettend leuke week waar ik heel erg van heb genoten, dan is het ook weleens lekker als het een beetje ‘veel’ is.

Ik schrijf deze blog op zaterdag voor ik ga sporten (een lesje rooftop pilates bij mijn gym!), en morgen vlieg ik met vriendin Annemieke voor een klein weekje naar Portugal om daar een weekje te werken. Even op een mini workation met elkaar, zóveel zin in! Ik heb een huis gehuurd in de Algarve en op de foto’s ziet het er waanzinnig uit, dus ik kan echt niet wachten. In mijn volgende weekoverzicht ga je er natuurlijk veel foto’s van zien.

Dankjewel voor het lezen! Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.