Week 36 – 2019

Week 36 was intens! Mijn Structuurjunkie onlineprogramma startte, de kaartverkoop voor mijn ‘nee is ook een woord’ training startte, ik had een belangrijke fotoshoot, ik gaf een Structuurjunkie sessie op een event én het was de week voor de vakantie. Intens, maar heel erg leuk. Kijk je mee?

Leestijd

Week 36 was mijn laatste werkweek voor de vakantie en ik heb echt heel weinig foto’s gemaakt, ontdek ik net. Ik ben de hele week lekker bezig geweest en heb daardoor wat minder vaak mijn telefoon gepakt. Ik had een aantal afspraken en ik werkte veel thuis om werk te verzetten. De week voor een vakantie is toch altijd wat ‘hectischer’ dan een normale werkweek, al is het nu al veel overzichtelijker en gestructureerder dan het vroeger was. Er komen gewoon in zo’n week altijd veel klusjes naar voren die nog even afgerond moeten worden voor vertrek en daardoor voelt het ook chaotischer.

Daarnaast was dit best een spannende week voor mij: mijn Structuurjunkie onlineprogramma met 15 deelnemers startte afgelopen maandag en we hadden de allereerste lessen en coachingcall deze week. De reacties zijn heel positief en alles werkt, dus dat is heel erg fijn! Ook startte de kaartverkoop voor mijn nieuwe training ‘nee is ook een woord’ op 6 oktober, wat natuurlijk ook altijd een beetje gezonde spanning met zich meebrengt. Ook gaf ik een Structuurjunkie sessie op het event van Rosanne Raubun en had ik een fotoshoot voor een Zwolse glossy. Een hele volle week dus, met veel adrenaline en vooral heel veel positieve momenten.

Ik zei het tijdens het event ook al tegen Rosanne: zij is echt de katalysator voor mij geweest om dromen om te zetten in daden. Vorig jaar liep ik al met het idee voor een Structuurjunkie cursus of training online, ik deed toen alleen de masterclasses fysiek op locatie. Maar het bleef eerst bij een idee, ik had geen concreet beeld bij hoe ik dit nu wilde gaan doen. Begin dit jaar ging ik Rosanne volgen en leerde ik haar programma kennen. Ik wist toen: dit is het, dit moet ik gaan doen. In het programma heb ik alles geleerd over het maken van een online programma/training/cursus en ook de technische kant. Hierdoor ben ik het ook echt gaan doen dit jaar en staat het nu en heb ik nu 15 deelnemers die ik mag coachen en helpen in mijn academie. Het voelt nog een beetje onwerkelijk, er is zoveel tijd in gaan zitten, zoveel liefde en energie, en nu is het écht! Het is gewoon begonnen. Fijn om daar deze week ook even bij stil te staan.
Enne, op het event gaf ik een sessie over hoe je je (social) content kan plannen. Was heel erg leuk om te doen en volgens mij voor de aanwezige ondernemers erg nuttig.

Hier stopt het overzicht, ik schrijf dit op zaterdag en morgen gaan we op vakantie! We gaan 1,5 week naar Terschelling. We zouden naar het Eilan festival, maar helaas gaat dat niet door. Nu gaan we dus ‘gewoon’ 1,5 week chillen. Ik heb er zóveel zin in! Na alle intensieve weken even niks. Of nou ja, niet helemaal niks, want de coaching voor het programma loopt gewoon door en dinsdagavond hebben we weer een coachingcall. Stond al gepland en vind ik natuurlijk ook helemaal niet erg, die coaching is zo leuk om te doen en ik heb zulke leuke, leergierige, enthousiaste deelnemers.

Bedankt voor het lezen! En tot over twee weken.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Saskia

  Dat lijkt me echt een hele mooie beloning. Na al die intensieve weken lekker rustig aan doen op Terschelling. Geniet ervan! Een aantal jaar geleden ben ik er ook geweest en zou zeker nog eens terugwillen!

  • Cynthia Schultz

   Ja, is het ook! Zo voelt het ook echt. Lief van je. Dankjewel!

 2. rachel

  heel veel plezier op terschelling mop!!

 3. Jessica J.

  Veel plezier op Terschelling, Cynthia! Je doet me steeds zo’n zin krijgen om er ook eens heen te gaan!

  • Aletta

   Hee leuk, 1,5 week op Terschelling . Wij vertrekken morgen voor een week. Zitten in Midsland. Misschien komen elkaar nog tegen;-)

 4. Bettie

  Wat een heerlijk weekje en jezelf verwennen met cadeautjes is altijd leuk! Vooral als het zo mooi wordt ingepakt.
  Fijne vakantie!

 5. Aynur

  Hee Cynthia, heel veel succes met de start van deze nieuwe trainingen, toi toi toi! Mocht je later gaan evalueren, wijzingen overwegen etc., hier een idee: wat vind je van ‘nee is ook een zin’ ipv een woord. Ik vimd dat persoonlijk catchy-er…meer naar wat je ermee wilt zeggen. Dat het een woord betreft..dat lijkt me voor de meesten al heel duidelijk. Maar dat je na dit woord verder niets meer hoeft toe te voegen, geen komma, geen verklaring…, maar een punt! De zin is af, want…hihi…nee is ook een (hele) zin! Misschien mee te nemen naar herzieningen etc? Kijk maar.. Fijne tijd op het eiland!

 6. Ilse

  Fijne vakantie op Skylge!

 7. Josee

  Als fan van schrijven met vulpen ben ik natuurlijk erg benieuwd naar welke vulpen je hebt gekocht!

 8. Marja

  Als (mede)vulpenliefhebber ben ik erg benieuwd naar de vulpen die je gekocht hebt.

  • Eline

   Ik ook!!

  • Aukje

   Ik ben er ook benieuwd naar!

   Ook ben ik benieuwd of je een met vulpen geschreven tekst met markeerstiften kunt overtrekken, of gaat dat heel erg vlekken? In dat geval, heeft iemand een tip voor een fijne fine-liner (zwart) die niet vlekt als je hem markeert met kleur nadien? Ik ben op zoek naar echt een fijne pen waarmee ik in mijn Structuurjunkie planner klein kan schrijven, netjes kan schrijven en toch kan overtrekken met gekleurde markers.

   Thx, alvast

  • Cynthia Schultz

   Hmmm dat heb ik nog niet geprobeerd. Ik denk wel dat het gaat vlekken ja. Ik ga het testen!

 9. Marloes

  Fijn dat je bijna vakantie hebt. Leuke foto’s allemaal!