Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 36 – 2017

Afgelopen week ging héél anders dan ik vooraf bedacht had! Zo zat ik ineens op Terschelling, maar werd ik ook een beetje ziek waardoor het weekend ook wat anders liep. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Leestijd

Maandag

Maandag begint vroeg met een ochtend thuiswerken. Rond de lunch ga ik met Viona naar Brasserie Jansen om bij te praten en natuurlijk om lekker te eten. Aansluitend heb ik een afspraak met De Stentor, zij maken een serie met allemaal favoriete plekjes van Zwollenaren.

Love de Sassenstraat.

En de Sims! Vandaag gebeurt er een hoop: ik ga van een familie met zeven gezinsleden naar een familie met vier gezinsleden. Er gaan allemaal Sims dood!

’s Avonds maak ik mozzarellapakketjes met parmaham en gegrilde groenten.

Dinsdag

Dinsdag werk ik gewoon een hele dag thuis, maar daar maak ik helemaal geen foto’s van. Ook heb ik vandaag ineens een idee: ik ga morgen naar Terschelling! Het komt niet vaak voor dat ik doordeweeks ineens twee dagen zonder afspraken heb, dus ik boek een hotel en de boot en ik ga gewoon. Gewoon, omdat ik er zin in heb!

Koken! Ik maak tortellini (gevuld met pompoen en salie) met paddenstoelen, gorgonzola en rucola.

Woensdag & donderdag

Deze dagen ben ik op Terschelling! Ik ga woensdagochtend heel vroeg (om half zeven) richting Harlingen om de boot van half negen te pakken.

Eenmaal thuis maak ik deze veganistische Thaise curry. Hmm!

Vrijdag

Vrijdag word ik niet zo lekker wakker. Ik ben misselijk en voel me niet lekker. Ik doe de ochtend dus rustig aan en slaap uit.

’s Middags heb ik een leuke afspraak: in opdracht van Hanzesteden leid ik twee bloggers (Xantoucha van Moderne Hippies en Ellen van MadebyEllen) rond in ‘mijn’ stad! Ik laat ze mijn favoriete plekjes zien en vertel ze over Zwolle.

We doen een proeverijtje bij Stanislaus Brewskovitch! De meiden slapen vannacht in de Sassenpoort – zó bijzonder!

We eindigen de tour met een ijsje bij Talamini, waar rapper Rico de meiden staat op te wachten, want hij gaat ze ook nog zijn favoriete plekjes van Zwolle laten zien! Echt zo ontzettend leuk geregeld allemaal.

Kijk dan, wat een blije gezichten! Bedankt lieve meiden voor deze leuke middag en bedankt Hanzesteden, dat ik dit mocht doen!

Zaterdag & zondag

Zaterdag gaat de wekker alweer vroeg, want we zitten om acht uur in de trein naar… Berlijn! Ik voel me nog niet helemaal honderd, maar besluit toch te gaan. Dit weekend zijn we door Festival Travel uitgenodigd voor Berlijn in combinatie met Lollapalooza festival. Dit reisbureau organiseert festivalreizen: je gaat naar een tof festival en zij regelen vervoer en verblijf. Dit kan een camping zijn, maar ook een fijn hotel. Natuurlijk kan je dan ook de plek waar je bent ontdekken, echt leuk! Ik ben jaren geleden voor het laatst naar een festival geweest dus ik heb er heel veel zin in.

Het was jammer dat ik me een beetje matig voelde dit weekend, maar ik wilde het ook niet afzeggen. Uiteindelijk hebben we ons echt heel goed vermaakt, al zij het iets anders dan we gepland hebben. Thanks Festival Travel en Lollapalooza voor dit toffe weekend 🙂

Wat een gekke week was het uiteindelijk, heel anders dan ik vooraf bedacht had, maar dat is echt helemaal oké! Fijn dat ik eventjes naar Terschelling kon. Komende week ben ik de hele week gewoon thuis! Ook wel even lekker, ook het weekend heb ik nog nul plannen. Hoe chill is dat? Ik ga dus de komende week gewoon thuis werken en verder zie ik wel wat ik ga doen – alles ligt open en dat gebeurt niet zo vaak hier, haha. Ik zie het allemaal wel!

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.