Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 35 – 2023

Week 35 was mijn eerste werkweek na 10 dagen vakantie en ik zat er direct weer lekker in. Megaveel gedaan, echt lekker gewerkt en ook veel hele leuke dingen gedaan, zoals helpen verhuizen, de verjaardag van vriendin B en een gezellige brunch bij ons thuis.

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Even over HelloFresh: Via mijn link krijg je tot wel €85 korting op jouw eerste vier HelloFresh boxen. Ook als je al lid bent geweest: als dat langer dan een jaar geleden is, geldt de korting ook voor jou. Ik heb het nu voor mijn vierde week en ik ben er zó enthousiast over: ik heb veel meer plezier in het koken, we eten veel gevarieerder en boodschappen doen en koken kost me zoveel minder headspace. Echt blij mee. Klik hier om jouw eerste 4 boxen te bestellen. (affiliate)

Komende week ben ik grotendeels gewoon thuis aan het werk. Dinsdag heb ik een shopsessie met mijn stylist Mabel en vrijdag ga ik naar Amsterdam voor podcastopnames met Arie Boomsma (!). Zó leuk. En… zaterdag mag ik weer naar Schiphol, deze keer samen met vriendin Annemieke, want zondagochtend heel vroeg vliegen we naar Portugal voor een korte workation met z’n tweetjes. Heel veel zin in.

Dankjewel voor het lezen!
Liefs,
Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.