Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 35 – 2020

Week 35 was weer een prima week waarin ik lekker aan het werk was, lekker bezig was qua beweging en sporten en waarin ik weer een paar keer fantastisch uit eten ging.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Donderdagavond ga ik met Willem uit eten bij Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Een paar weken geleden kwam hij ineens met ‘heb jij donderdagavond de 27e iets te doen? Ik neem je mee voor een verrassing’, maar het bleef niet lang een verrassing, haha. Zo leuk.

Jaren geleden zijn we een paar keer bij Kaatje geweest en deze keer overtrof het weer alle verwachtingen. Wat was dit ee waanzinnige avond met fantastische gerechtjes en top bijpassende wijnen. Dik genieten samen!

Het was weer een heerlijke week. Lekker gewerkt, lekker gesport, lekker gegeten, leuke dingen gedaan. Van genoten!

Komende week heb ik een weekje vakantie! We gaan een paar dagen naar Twente en de rest van de week ben ik thuis. Beetje chillen, geen wekker, uit eten, lezen, dat soort dingen. Niks bijzonders. En vrijdagochtend ben ik te gast met mijn boek Wandellust bij Koffietijd, héél leuk. Daar maak ik een uitzondering voor tijdens mijn vakantie, dat is ook zó leuk om te doen!

Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.