Week 35 – 2020

Week 35 was weer een prima week waarin ik lekker aan het werk was, lekker bezig was qua beweging en sporten en waarin ik weer een paar keer fantastisch uit eten ging.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Donderdagavond ga ik met Willem uit eten bij Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Een paar weken geleden kwam hij ineens met ‘heb jij donderdagavond de 27e iets te doen? Ik neem je mee voor een verrassing’, maar het bleef niet lang een verrassing, haha. Zo leuk.

Jaren geleden zijn we een paar keer bij Kaatje geweest en deze keer overtrof het weer alle verwachtingen. Wat was dit ee waanzinnige avond met fantastische gerechtjes en top bijpassende wijnen. Dik genieten samen!

Het was weer een heerlijke week. Lekker gewerkt, lekker gesport, lekker gegeten, leuke dingen gedaan. Van genoten!

Komende week heb ik een weekje vakantie! We gaan een paar dagen naar Twente en de rest van de week ben ik thuis. Beetje chillen, geen wekker, uit eten, lezen, dat soort dingen. Niks bijzonders. En vrijdagochtend ben ik te gast met mijn boek Wandellust bij Koffietijd, héél leuk. Daar maak ik een uitzondering voor tijdens mijn vakantie, dat is ook zó leuk om te doen!

Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

8 reacties
 1. hilda

  Ha Cynthia, je ziet er de laatste maanden echt goed uit. Mooie glow en lekker fris. Gaaf dat sporten dat met je kan doen he! Ik ga ook ‘es kijken naar die broeken van Stronger. Goeie tip!

 2. Steph

  Je haar zit onwijs mooi tijdens jullie etentje, wil je dat een keer stap voor stap laten zien?

 3. Anne

  Dat ziet er inderdaad uit als een hele fijne week!

  Ik vind het grappig om te zien dat je nu ook ‘s ochtends sport, terwijl je dat volgens mij eerst ‘s middags deed omdat je ‘s ochtends productiever bent? Ik sport ook om 7u zodat ik er niet de hele dag tegen aan blijf ‘hikken’, maar ik vind het ook zonde van mijn knaluurtjes in de ochtend. Ik ben benieuwd hoe dat voor jou is!

 4. Saskia

  Dat zwarte jurkje staat je echt zo mooi!

 5. marloes

  Hallo! Die broeken van Stronger zijn inderdaad zalig! Maar let op dat niet bij ieder model de brede band helemaal uit elastiek bestaat. Even opletten dus!
  Ze zijn er ook in hele leuke prints

 6. Angie

  Die jurk staat je goed, nice legs! Mag ik vragen waar je oorbellen van zijn?

 7. Aukje

  Leuk weekoverzicht!
  Zwarte jurkje staat je mooi !

 8. Lucinda

  Kaatje bij de Sluis is echt een begrip in de regio waar ik woon en Blokzijl is sowieso ook mooi om doorheen te lopen. Heb zelf binnenkort ook een weekje vrij en ben er echt aan toe en kijk er naar uit.