Week 35 – 2019

Week 35 was een week met heel veel ups en een paar downs. Zo kwam ik deze week in het Jeugdjournaal én NOS journaal, raakten mijn Structuurjunkie planners volledig uitverkocht, zat mijn onlineprogramma vol en had ik leuke en relaxte dagen in Den Haag.

Leestijd

Maandag

Maandag ga ik bij Noun kleding uitzoeken voor een fotoshoot voor Bijzonder Zwolle (Zwolse glossy) later deze week en ’s middags ontmoet ik eindelijk Duuk, de zoon van Aukje & Raoul. Daaromheen werk ik gewoon thuis!

Dinsdag

Dinsdag is een hele gekke dag! Ik werk thuis met een lange takenlijst en ’s middags ga ik met assistent Brenda lunchen bij Van der Valk om lopende zaken te bespreken. Daarna heb ik een startgesprek met Caroline, deelnemer aan mijn Structuurjunkie onlineprogramma dat maandag start.

En: vandaag ben ik met Structuurjunkie te zien in zowel het Jeugdjournaal als het gewone journaal. De items gaan over dat papieren agenda’s weer populairder worden en als ‘expert’ mocht ik daar wat over zeggen. Echt zo te gek, ik was de er de hele dag hyper van.

Woensdag

Woensdag heb ik ’s ochtends een afspraak en ’s middags ga ik naar Den Haag. Vannacht slaap ik daar alvast omdat ik morgenvroeg om 9.30u een afspraak heb. Ik dacht: lekker relaxed alvast die kant op en dan niet morgenochtend supervroeg al in de spits in de trein hoeven zitten. Of in de file hoeven staan. Dit soort momenten vind ik zo fijn: ik kies dan echt voor de rustige optie en het voelt als verwennerij.

Op de kamer kijk ik nog een film, Baby Driver (vond ik dus helemaal fantastisch) en daarna ga ik slapen.

Donderdag

Vandaag heb ik dus mijn afspraak waar ik al voor in Den Haag was: ik ben te gast in de Contentrecht talkshow van mijn jurist Charlotte Meindersma. Maar voor ik daarheen ga, werk ik alvast een paar uurtjes aan mijn boek (ik viel gisteravond rond half tien in slaap dus om zes uur ben ik klaarwakker). De talkshow is ontzettend leuk en interessant en daarna ga ik lunchen met Mariët. In de auto terug naar huis spreek ik nog een ondernemer die graag mee wil doen aan het Structuurjunkie Onlineprogramma en na het gesprek zegt ze JA! Dat betekent dat ik vandaag mijn laatste deelnemer in the pocket heb en dat vind ik te gek: mijn doel was 15 deelnemers voor de eerste ronde. En dat is gelukt. Helemaal blij dat ik vijftien enorm leuke, intelligente en toffe vrouwen mag gaan helpen met hun planning, structuur, productiviteit, rust, overtuigingen en alles wat er nog maar meer komt kijken bij het programma. Woooop!

Vrijdag & zaterdag

Vrijdag zou ik een fotoshoot maar door privé omstandigheden hebben we die moeten verzetten naar volgende week. Vandaag doe ik niet zoveel. Ik wil verder niet over de situatie uitweiden, maar ik had echt een verschrikkelijke dag. Vandaag en zaterdag maak ik dan ook helemaal geen foto’s,

Zondag

Zondag gaan Willem en ik zijn verjaardagscadeautje verzilveren: we gaan naar de ‘Supernovae’ lunch, georganiseerd door de Alliance Gastronomique.

Fantastisch uitzicht 100% van de tijd. De jurk is trouwens van ICHI en ik heb ik gekregen van NOUN Collectables.

Wat een week was het. Met enorme ups en downs, maar al met al was het een mooie week. Bizar, met de fragmenten in het (jeugd)journaal, de planners die helemaal uitverkocht waren, mijn programma dat helemaal vol zit… En nu ben ik een beetje moe, haha.

Komende week is de week voor vakantie! We gaan komend weekend naar Terschelling. Ik heb een aantal afspraken en ik geef vrijdag een incompany Structuurjunkie sessie, de eerste coachcall voor mijn programma staat gepland en ik werk thuis om nog even lekker veel af te maken voor we weggaan. Zin in. Maar ook zin om lekker vroeg naar bed te gaan, haha.

Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

23 reacties
 1. Kelly

  Een beetje een late reactie maar daarom niet minder gemeend. Wat schrijf je toch heerlijk! Het leest echt lekker weg! Het hotel ziet er inderdaad fantastisch uit! Die ga ik onthouden! En je mag TERECHT TROTS op je jezelf zijn. Het is je niet allemaal komen aanwaaien en je doet het maar toch.

  Toevallig ben ik me nu aan het oriënteren op jouw planners aangezien mijn agenda alweer bijna gaat verlopen en ik toch echt nog van de papieren agenda’s en planners ben.

  Ik hoop dat je inmiddels wat rust hebt gevonden na de vervelende situatie en dat je wat bij kan tanken op je favoriete eiland.

  Liefs!

 2. Mariska

  Wat leuk dat je op tv was om daarover te praten, daar mag je ook echt trots op zijn! Hopelijk voel je je al weer beter over de situatie.

 3. Anna

  Wat gaaf dat je planners zijn uitverkocht zeg ,wauw!!!

 4. Suuz

  Ik zag je voorbij komen toen ik met mn dochter naar t jeugdjournaal keek. Zij (12) herkende je ook. “Hé, is dat niet van lipgloss?” 🙂

  Gaaf dat dingen gaan zoals je hoopt. Je hebt echt iets moois opgezet met structuurjunkie.

  Hoop dat je inmiddels kon herstellen van je slechte dagen en dat het goed met je gaat.

  • Cynthia Schultz

   Wat lief Suuz. En leuk om te horen van je dochter!

 5. Saskia

  Sterkte met je privé situatie en geniet van Terschelling!

 6. Matanja

  Leuk dat je in Den Haag bent geweest, wil ik ook nog eens een weekend naartoe alleen heb ik mij laten vertellen dat als je met de auto gaat, dat parkeren heel duur is in Den Haag centrum, is dat zo Cynthia?

  Wat een leuke, vrolijke ICHI jurk heb je aan met die mooie blauwe bloemen, staat je leuk!
  Leuk weekje heb je gehad!

  • Cynthia Schultz

   Nee valt mee, Google maar even op ParkBee. Dat is heel goedkoop. Heb 24 uur geparkeerd voor een tientje!
   En dankjewel! Lief van je.

 7. Bettie

  Heerlijk weekje! En wat super tof dat je gewoon op het journaal was!

 8. rachel

  heerlijke en gave week meis en voortaan wel ff zwaaien in den haag he 😀

 9. Aukje

  Hoi Cynthia,

  Leuk, het Alliance feest, ik zag het al voorbij komen. Heerlijk!
  Vroeger gewerkt met Arjan Bisschop van Heeren van Harinxma in Beesterzwaag, groot fan van zijn kookstijl. Cool die boot.

  Sterkte met het verwerken van privé shizzle, niet leuk voor jou 🙁
  En veel plezier op het fijne Terschelling!!!! Ga je eten in het nieuwe Restaurant NAP van Sander?

  HAVE FUN!
  Cheers
  Aukje

  • Cynthia Schultz

   Ja, ZEKER! Ben benieuwd naar z’n kookkunsten daar. Lief! X

 10. Valerie

  Ehm, over de kamer in Den Haag schrijf je dat het een dikke aanrander is. Denk dat je aanrader bedoelt hahaha.

  • Aukje

   Ik moest hier ook om gniffelen. Lang leve de autocorrect zo nu en dan! Hihi

 11. Jessica J.

  Drukke week, zeg! Ik geloof best dat je vroeg naar bed wil nu! 😅 Je bent echt heel erg goed bezig. Wees met recht en reden trots op jezelf! En uhm, Guus is volgens mij de schattigste hond die ik ooit gezien heb! 😍

 12. Leonoor

  Wat ontzettend gaaf, in het journaal! Dat is zeker wel #goals. En ook leuk om je in “mijn stad” Den Haag te zien. Ik hoop dat je daar hebt genoten. Heel veel sterkte met de nare situatie. Ik hoop dat het snel beter gaat. Geniet op Terschelling!

 13. Audrey

  Supertof zeg, in het journaal zitten! Dat had ik even helemaal gemist om een of andere reden.

 14. Susan

  Wat supertof dat je met Structuurjunkie op het journaal was, van harte gefeliciteerd. En ook supergoed van het onlineprogramma zeg, je mag zeker heel erg trots zijn op jezelf. Fijn dat je dat zondag hebt gevierd met de lunch en in een fantastische jurk. Heel veel sterkte met de narigheid dat is gebeurd of nu nog bezig is! Lieve groet uit Auckland, Nieuw Zeeland – waar ik elke dag jouw blog en wijnblog volg en ik heel fijn ook met de Structuurjunkie (desk)planner werk!

 15. Tine

  Ibis aanrader ipv Ibis aanraNder 🙈

  • A

   En superkroeg zal wel supervroeg moeten zijn………