Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 35 – 2019

Week 35 was een week met heel veel ups en een paar downs. Zo kwam ik deze week in het Jeugdjournaal én NOS journaal, raakten mijn Structuurjunkie planners volledig uitverkocht, zat mijn onlineprogramma vol en had ik leuke en relaxte dagen in Den Haag.

Leestijd

Maandag

Maandag ga ik bij Noun kleding uitzoeken voor een fotoshoot voor Bijzonder Zwolle (Zwolse glossy) later deze week en ’s middags ontmoet ik eindelijk Duuk, de zoon van Aukje & Raoul. Daaromheen werk ik gewoon thuis!

Dinsdag

Dinsdag is een hele gekke dag! Ik werk thuis met een lange takenlijst en ’s middags ga ik met assistent Brenda lunchen bij Van der Valk om lopende zaken te bespreken. Daarna heb ik een startgesprek met Caroline, deelnemer aan mijn Structuurjunkie onlineprogramma dat maandag start.

En: vandaag ben ik met Structuurjunkie te zien in zowel het Jeugdjournaal als het gewone journaal. De items gaan over dat papieren agenda’s weer populairder worden en als ‘expert’ mocht ik daar wat over zeggen. Echt zo te gek, ik was de er de hele dag hyper van.

Woensdag

Woensdag heb ik ’s ochtends een afspraak en ’s middags ga ik naar Den Haag. Vannacht slaap ik daar alvast omdat ik morgenvroeg om 9.30u een afspraak heb. Ik dacht: lekker relaxed alvast die kant op en dan niet morgenochtend supervroeg al in de spits in de trein hoeven zitten. Of in de file hoeven staan. Dit soort momenten vind ik zo fijn: ik kies dan echt voor de rustige optie en het voelt als verwennerij.

Op de kamer kijk ik nog een film, Baby Driver (vond ik dus helemaal fantastisch) en daarna ga ik slapen.

Donderdag

Vandaag heb ik dus mijn afspraak waar ik al voor in Den Haag was: ik ben te gast in de Contentrecht talkshow van mijn jurist Charlotte Meindersma. Maar voor ik daarheen ga, werk ik alvast een paar uurtjes aan mijn boek (ik viel gisteravond rond half tien in slaap dus om zes uur ben ik klaarwakker). De talkshow is ontzettend leuk en interessant en daarna ga ik lunchen met Mariët. In de auto terug naar huis spreek ik nog een ondernemer die graag mee wil doen aan het Structuurjunkie Onlineprogramma en na het gesprek zegt ze JA! Dat betekent dat ik vandaag mijn laatste deelnemer in the pocket heb en dat vind ik te gek: mijn doel was 15 deelnemers voor de eerste ronde. En dat is gelukt. Helemaal blij dat ik vijftien enorm leuke, intelligente en toffe vrouwen mag gaan helpen met hun planning, structuur, productiviteit, rust, overtuigingen en alles wat er nog maar meer komt kijken bij het programma. Woooop!

Vrijdag & zaterdag

Vrijdag zou ik een fotoshoot maar door privé omstandigheden hebben we die moeten verzetten naar volgende week. Vandaag doe ik niet zoveel. Ik wil verder niet over de situatie uitweiden, maar ik had echt een verschrikkelijke dag. Vandaag en zaterdag maak ik dan ook helemaal geen foto’s,

Zondag

Zondag gaan Willem en ik zijn verjaardagscadeautje verzilveren: we gaan naar de ‘Supernovae’ lunch, georganiseerd door de Alliance Gastronomique.

Fantastisch uitzicht 100% van de tijd. De jurk is trouwens van ICHI en ik heb ik gekregen van NOUN Collectables.

Wat een week was het. Met enorme ups en downs, maar al met al was het een mooie week. Bizar, met de fragmenten in het (jeugd)journaal, de planners die helemaal uitverkocht waren, mijn programma dat helemaal vol zit… En nu ben ik een beetje moe, haha.

Komende week is de week voor vakantie! We gaan komend weekend naar Terschelling. Ik heb een aantal afspraken en ik geef vrijdag een incompany Structuurjunkie sessie, de eerste coachcall voor mijn programma staat gepland en ik werk thuis om nog even lekker veel af te maken voor we weggaan. Zin in. Maar ook zin om lekker vroeg naar bed te gaan, haha.

Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.