Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 35 – 2018

Na een weekendje in de Ahr werkte ik weer gewoon een week thuis, was ik mega productief en ging ik op vrijdag weer op een tripje richting Frankrijk!

Leestijd

Maandag

Op maandag krijg ik een doos met ‘mijn’ planners en scheurkalenders binnen! Tot nu toe had ik van beide nog maar één exemplaar, dus dit is wel heel fijn. En gek om te zien, zoveel bij elkaar!

Ik werk vandaag de hele dag thuis, zoals elke dag deze week (behalve vrijdag).

Dinsdag

Dinsdagavond heb ik wel een hele leuke taak: voor een campagne voor de twee nieuwe Veggie burgeropties van McDonald’s ga ik met Willem en Harold en Harma een grote burgertest doen. Supergezellig en heel erg leuk om te doen.

Woensdag

Pasta!

Willem kookt woensdagavond en hij maakte en pasta met venkel. Zó lekker!

Donderdag

Donderdagochtend stap ik op de fiets voor een lekker ritje (wat een prachtig weer is het!). Ik kom niet echt in de sportflow de laatste tijd en daar doe ik een instagrampost over. Ik krijg daar zoveel toffe reacties, echt enorm bruikbaar!

Loetje!

Tegen het einde van de middag ga ik naar Amstelveen. Ik logeer vanavond bij mijn schoonzus en zwager (omdat ik morgenochtend vroeg op Schiphol moet zijn) en we gaan met z’n drietjes eten bij Loetje in Amsterdam-Zuid. Heer. Lijk.

Vrijdag, zaterdag & zondag

Wijnwandelen!

Dit weekend ben ik met dit gezellige groepje mensen op pad! Ik ben in de Loire in Frankrijk voor Vignes, Vins & Randos, een wijnwandelweekend dat elk jaar wordt georganiseerd. In de hele streek zijn wandelroutes uitgestippeld, en tijdens het wandelen kom je langs wijnboeren voor een proeverij en informatie. Heel erg leuk! Meer hierover natuurlijk binnenkort!

Deze week maakte ik niet heel veel foto’s, maar ik maakte vooral gewoon niet zoveel mee 😉 Ik zat veel achter de computer en was razend productief. Héél fijn! Komende week werk ik weer veel thuis. Woensdagavond geef ik mijn tweede wijnproeverij bij het Wijnhuis en ik begin zondag met mijn WSET Level 3 opleiding. En Chef’s Revolution is zondag! Misschien ga ik daar tegen het einde van de middag na de les nog even heen. Op vrijdag en zaterdag ga ik weer op een Hanzetrip, mijn derde van dit jaar. Dus een week met veel bloggen en veel wijn, zin in!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.