Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 35 – 2017

Ik laat je weer zien wat ik afgelopen week allemaal deed, en dat was een héleboel leuks!

Leestijd

Deze week werkte ik halve dagen! Ik besloot even een stapje terug te doen. Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel en dat komt door allemaal verschillende dingen. De komende maand heb ik wat afspraken verzet zodat ik wat meer tijd heb om ‘gewoon’ thuis te werken en zodat er wat minder druk op de ketel is. Het is ook nog steeds zomer én lekker weer, dus dan kan ik daar ook gewoon van genieten. Ik heb een lijstje gemaakt met allemaal dingen die ik leuk vind om te doen, waar ik energie van krijg en blij van word, en elke dag kies ik daar iets van uit. Of meerdere dingen. En verder heb ik een lijstje met dingen die ik écht elke dag moet doen qua werk en filter ik nu even uit wat echt belangrijk is en wat wel kan wachten. Zo maak ik elke dag sowieso een blogpost en doe ik verder dingen die ook nodig zijn. De rest komt later wel. Gelukkig is mijn boek trouwens echt nét af! Goede timing 🙂

Na een week voel ik me echt al een stuk beter! Het ging niet elke dag helemaal zoals ik het had gewild, maar ik merk dat ik me al positiever voel, wat meer energie heb en gewoon blijer ben. De laatste weken was ik zo neerslachtig en had ik vooral zóveel stress, dat was de afgelopen week echt een heel stuk minder. En ik heb gewoon kunnen doen wat ik wilde voor werk. Ik merk dat ik in die halve dagen toch veel gedaan krijg én het scheelt dat ik geen verdere afspraken heb, die normaal veel tijd opslokken.

Ik blijf dit de komende weken nog even doen, ik merk dat het me heel erg goed doet! En nu denk ik ook: ik kan mijn eigen tijd indelen, en als het zo werkt, dan werkt het! Dat voelt goed en is echt fijn.

Maandag

Maandagochtend begin ik vroeg met werken (om zeven uur) en om twaalf uur ga ik even bij Edith kijken hoe de verbouwing er aan toe gaat. Gestaag, zoals je ziet! De vloer ligt er gewoon uit… Ieh! Daarna gaan we even lunchen Bij Hartje Zwolle, dat is zo’n leuke plek. Je kan hier mijn recensie erover lezen.

Voordat ik ga koken lekker in de tuin een boek lezen.

Dinsdag

Ik zou vandaag de hele dag een draaidag in Amsterdam hebben, maar dat werd gistermiddag verplaatst. Dus vandaag ligt ineens helemaal open! Het wordt ook nog eens bloedheet vandaag, dus ik ga ’s ochtends vroeg fietsen voordat het heel warm wordt.

Lekker geen make-up 🙂

Ik doe de was…

’s Middags ga ik boodschappen doen voor de barbecue! We hebben net een nieuwe dus die testen we vandaag. En dat gaat top!

Woensdag

Woensdagochtend heb ik een afspraak bij de partij die de techniek van mijn site doet. Zij lossen wat problemen op en daarna wandel ik naar Judith.

Ik werk een paar uurtjes bij haar op kantoor. Gezellig, ik werk natuurlijk meestal gewoon alleen achter mijn laptop. Daarna gaan we samen even lunchen bij, jawel, Bij Hartje Zwolle. ’s Avonds komt Harold gezellig bij ons in de tuin eten.

Donderdag

Chubby is hier een paar dagen omdat mijn ouders op vakantie zijn. Het liefst ligt hij gewoon lekker te chillen. Ik ga in de ochtend naar mijn nieuwe tandarts! Helaas heb ik een gaatje, die wordt over twee weken gevuld.

Vandaag is hij eens niet alleen, want ik pas ook op Hunter, de hond van vrienden. Zo gezellig!

Kijk ze dan!

Geen foto van, maar ’s avonds ga ik nog even met Aukje koffie drinken bij het Parkpaviljoen.

Vrijdag

Goedemorgen! Ook vandaag werk ik weer de hele ochtend en ’s middags ga ik gewoon even niksen. Geen plannen, nergens heen, gewoon bankhangen.

Om vijf uur haal ik Willem van zijn werk, we gaan naar Bennekom! We wandelen daar door het bos naar het Koetshuis.

Ik kreeg voor mijn verjaardag een tegoedbon voor een etentje bij Het Koetshuis in Bennekom inclusief overnachting in een B&B. En vanavond wordt die bon verzilverd! Zo leuk. En check wat voor brievenbus ik tegenkom in het bos. Schattig!

Proost! We hebben hier echt een heerlijke avond en genieten er énorm van! Wat een goed restaurant. Als je hier een artikel over wilt lezen, laat het me weten.

Zaterdag

Ons weekend begint met een fantastisch ontbijt in de B&B waar we verblijven. Deze heet Maupertuus en is dus in Bennekom, op loopafstand van Het Koetshuis. Wat een mooie plek is het en wat een ontzettend hartelijke mensen. Echt een aanrader! Daarna gaan we naar de Ginkelse Heide voor een lekkere wandeling. Wat is dat toch mooi, die heide zo in bloei!

We rijden even door naar Arnhem. Ik wil al een tijdje een nieuwe bank (onze huidige is echt wat te groot voor in ons huis) en ik had online bij Sofacompany een mooie gezien. We gingen dus even naar de showroom om te testen! Ik vind deze echt supermooi, maar we moeten nog even goed kijken naar de stof. Ik wilde graag deze stof, maar die is exact dezelfde kleur als onze gordijnen en dat vind ik niet zo mooi. Misschien gaan we wel voor groen… We moeten nog even stofstalen opvragen, dan kunnen we een knoop doorhakken. Zo lastig (maar ook leuk)!

Ik draag praktisch elke dag witte sneakers (Adidas Stan Smith) en nu ging ik eens voor andere: de Reebok Club C 85. Ik vind ze zo tof! Deze heb ik gekregen van Omoda.

Zaterdagavond gaan we een hapje eten bij het Parkpaviljoen. Daar heb ik al vaak koffie gedronken en een keer geluncht, maar ik wilde het diner nog eens proberen. En dat was echt enorm lekker! Het is jammer dat er in de bediening nog veel foutjes gemaakt worden (vieze glazen, halve bestellingen), maar het eten is echt heel goed en het personeel mega aardig en welwillend 🙂

Zondag

Vandaag hebben we familiedag! In Zeewolde ontmoeten we een heel groot deel van de familie van mijn moeders kant die we niet zo vaak zien. Echt heel leuk om ze weer eens te spreken en bij te praten. We gaan lekker eten en wandelen door het bos.

Dat was hem weer! Ik ben blij met de keuzes die ik gemaakt hebt deze week 🙂 Ik zet het nog even door! De komende week is wel iets voller met afspraken, maar alles is dichtbij én leuk. Maandag heb ik een afspraak met De Stentor voor een leuk project waar zij mee bezig zijn. Dinsdag komt hier een fotograaf voor Psychologie Magazine. Afgelopen week had ik een interview met een redacteur van het magazine en dinsdag worden er foto’s bij het artikel gemaakt. Ook ga ik dinsdagavond naar yogales! Ik heb wel vaker yoga gedaan, maar dan met YouTube video’s thuis. Nu ga ik voor het eerst in Zwolle naar een les en ik ben erg benieuwd. Woensdagavond ga ik naar Emmy om met haar te eten en vrijdag ga ik wel iets heel leuks doen: ik ga twee bloggers die naar Zwolle komen rondleiden en mijn favoriete plekjes laten zien! Daar heb ik echt zin in. En als klap op de vuurpijl gaan Willem en ik zaterdagochtend vroeg richting Berlijn, want we zijn uitgenodigd voor het Lollapalooza festival. Ik ben al in tijden niet naar een festival geweest, dus ik heb er méga veel zin in! Verder ga ik dus weer halve dagen werken en genieten van het mooie weer.

Bedankt voor het lezen, tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.