Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 34 – 2021 – weekje Zeeland

In week 34 was ik met Willem en mijn ouders een weekje in Zeeland! We waren in Nieuwvliet en we hebben genoten van het strand, de leuke plaatsen in de omgeving en natuurlijk chillen met een boek of een spelletje en lekker eten. We gingen een dagje naar Brugge en Knokke én… mijn boek Goed Werk kwam uit!

Leestijd

In en om Nieuwvliet

We huurden een huisje via via in Nieuwvliet, aan de kust in Zeeuws-Vlaanderen. We waren hier nog nooit geweest, wel wat ‘noordelijker’ in Zeeland, maar niet hier.

Eten & drinken

De Kromme Watergang

Woensdagavond gingen Willem en ik eten bij de Kromme Watergang, wat ik al een tijdje terug reserveerde. Mijn ouders vinden dat maar niks, zo chic uit eten, dus die gingen iets anders doen. We hebben enorm genoten van deze bijzondere avond!

Poh, wat een feest. Ik kan zo genieten van zo’n avond. Het was echt verrassend, qua smaken en presentatie, en de bediening was heel relaxed en legde alles goed uit. We werden ook verwend met de wijnen, er zat een te gekke natuurwijn bij en verder matchte alles fantastisch.

Brugge

Brugge is maar een halfuurtje rijden vanaf Nieuwvliet, dus een dagje naar deze mooie stad moest op de planning staan. En dat was echt geweldig, wat een prachtige stad is dat, zeg.

Goed werk

Deze week was er nog iets bijzonders: mijn boek Goed werk kwam uit! Én de nieuwe Structuurjunkie planners.

Je kan Goed werk hier bestellen, en hier kan je alle Structuurjunkie planners bij elkaar zien!

Thuis

Vrijdag kwamen we thuis en we hebben dus ook nog een weekendje thuis ‘vakantie gevierd’.

We hebben ’t heerlijk gehad in Zeeland. Fijn ook om dit met mijn ouders te kunnen doen! Ik heb alsnog aardig wat gewerkt (omdat Goed werk en de planners verschenen), maar dat wist ik van tevoren, dat het samen zou vallen. Helemaal niet erg, het is ook niet alsof ik nooit op vakantie ga 😉

Thanks voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.