Week 34 – 2020

Week 34 was héérlak. Qua werk ging alles lekker vlotjes en deed ik veel leuke dingen (zoals een nieuwe workshop voor mijn Membership opnemen) en ik ging met mijn coach John en zijn vrouw Jeanet uit eten bij Zarzo in Eindhoven. Veel gezelligheid deze week!

Leestijd

Privé

Werk

Woensdagavond ga ik samen met mijn coach John en zijn vrouw Jeanet eten bij Zarzo in Eindhoven.

Eten & drinken

Zoals je kan zien was het een heerlijke week. Qua werk ging ook alles mega smooth en deed ik veel leuke dingen. Erg fijn! Komende week is weer een gewone werkweek, mijn laatste weekje voordat ik een week vakantie heb! Zin in. Willem en ik gaan komend weekend naar Landgoed De Holtweijde en de rest van de week ben ik gewoon thuis. Lekker chillen, daten met vriendinnen, uit eten, geen wekker en geen werk. Dat wordt genieten.

Bedankt voor het lezen!

Liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. Mariel

  Leuk verslag weer. Wat zie je er super goed uit op de foto dat je naar het restaurant gaat!! Welke blush en lippenstift draag je daar?

 2. Marjoleine

  Ohhh wat een heerlijk eten! En leuk dat je mij een nachtje bleef slapen, dan is zo’n avond helemaal compleet. En hoe schattig zijn Kees en het andere hondje <3

 3. Lucinda

  Lijkt weer een heerlijke week, nog best wat keren op stap, maar wel allemaal netjes qua huidige omgangsnormen, kan ik waarderen. Owh en Good Girls is een geweldige show!

 4. Kimberley

  Ziet er weer uit als een fijne week.
  De strandstoelen waar Willem en jij op zitten tijdens de verjaardag in het park, waar zijn die van?

  • Cynthia Schultz

   Die zijn van de Lidl! Echt topdingen, haha.

 5. Audrey

  Verjaardagen MET honden zijn de beste, hahaha! Al snap ik het ook wel als mensen niet op andermans honden zitten te wachten, hoor. Het ziet er inderdaad weer uit als een heerlijke week!

 6. Saskia

  Leuk weekje weer!