Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 34 – 2017

Wat een zomerse week was het! Ik ging naar Amsterdam voor een draaidag en naar Friesland voor een perstripje.

Leestijd

Maandag

Goedemorgen! De week begint lekker roeg, want ik moet om 9 uur op kantoor van Social1nfluencers in Amsterdam zijn.

Ik ben ‘De edele kunst van not giving a f*ck’ aan het lezen. Nu nog toepassen. 😉 Verder draag ik bijna de hele week alleen maar zwart. Als ik niet weet wat ik moet dragen én als ik niet zo heel lekker in mijn vel zit dan draag ik het liefst zwart, daar voel ik me het meest comfortabel in én daar hoef ik niet al teveel over na te denken, haha.

Heyyyy Amsterdam. Ik kom voor mijn blog natuurlijk al jaren in deze stad (ik heb er zelfs een half jaartje gewoond) en al heb ik er een haat/liefdeverhouding mee, ik blijf er graag komen. Ik vind het ook zo leuk om een plek te hebben naast mijn eigen stad waar ik zo goed de weg weet.

Het gaat goed vandaag! Ik interview Leslie Korteweg, zij is de mede-eigenaar van cosmeticamerk The Rub Scrub. Zij maken scrubs van koffie die anders wegeggooid zou worden, heel cool, en de producten zijn ook echt goed. We filmen om meerdere locaties en het weer zit mee, de vorige draaidag kwam het echt met bakken uit de lucht.

’s Avonds bereid ik mijn perstripje naar Friesland voor! Ik sla allemaal leuke plekjes in Leeuwarden op om te bezoeken.

Dinsdag

Dinsdag werk ik de hele dag gewoon thuis.

Ik deed een bestelling bij Bershka – waarvan 90% teruggaat – en deze broek vind ik zo leuk! Ik wilde al een poos zo’n wijde pantalon, maar kon telkens geen goede vinden. Deze ziet er mooi uit én zit heerlijk!

Tegen het einde van de middag ga ik even wandelen met Harold, Harma en Hunter en we drinken even wat bij het Parkpaviljoen. Aanstaande donderdag mag ik de hele dag op Hunter passen en dat vind ik zo leuk!

Woensdag, donderdag & vrijdag

Woensdag, donderdag en vrijdag ben ik met Jorien in Friesland voor het perstripje! We gaan eerst een dag naar Leeuwarden en daarna gaan we de natuur in. Hiervan laat ik je al wat foto’s zien, maar er komt nog een uitgebreid fotoverslag én een reisgids van Leeuwarden aan, dus dat komt later.

We hebben het enorm naar onze zin gehad en vooral Leeuwarden heeft ons zo verrast! Wat een onwijs leuke stad.

Zaterdag

Zaterdag gaat er geen wekker! Heerlijk. Uiteindelijk ben ik dan altijd gewoon om zes uur wakker, maar dan blijf ik gewoon nog even liggen lezen enzo. ’s Middags gaan we even naar Tuinland, want Harold en Harma tipten ons dat de showmodellen van Weber barbecues 40% korting hadden. En wij wilden nog een barbecue kopen! We kochten dus een barbecue dit weekend, yes!

’s Avonds vieren we de verjaardag van Harma en Femke en ik knuffel met Hunter.

Zondag

Ik sta met mijn handen in de aarde stekjes te maken en plantjes te verpotten. Ik vind dit echt leuk om te doen.

Willem en ik gaan samen fietsen en koffiedrinken bij mijn ouders. Wat een fantastisch weer is het zeg, van mij mag het altijd zo zijn.

De komende week heb ik niet zoveel afspraken, dus ik ben lekker veel thuis aan het werk. Ik probeer deze week halve dagen te maken: dan begin ik rond zevenen met werken en dan stop ik rond enen, dan heb ik toch lekker veel kunnen doen en af kunnen maken wat ik wil afmaken, maar dan ben ik wel lekker ’s middags vrij.  Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.