Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 33 & 34 op vakantie in Spanje

In week 33 en 34 had ik vakantie. Ik nam me voor om deze 10 dagen helemaal níks te hoeven of te moeten en met nul plannen de vakantie door te gaan. Dat was méga fijn en ik laat je zien hoe ik mijn tijd in een co-living villa in Spanje doorbracht.

Leestijd

Bij Villa La Kookaburra

Ik was deze twee weken in Spanje! Ik ging op vakantie bij Villa La Kookaburra, een co-living villa in de bergen van Andalusië, vlakbij Coín. Het is ongeveer 45 minuten rijden vanaf Málaga. Co-living houdt in dat je samen met andere mensen (die je niet kent) een huis deelt, en dus ook de keuken, het zwembad en alle gemeenschappelijke ruimtes. Wat zo chill is aan co-living bij La Kookaburra is dat je kan kiezen voor een privé kamer (wat ik had) en dat de boodschappen worden gedaan en dat er vier avonden in de week gekookt wordt. Het bleek voor mij een hele fijne manier van ‘solo’ op vakantie zijn, en toch een thuisbasis te hebben met gezelligheid. Ik ging deze week vooral in mijn eentje op pad, en vond het bij de villa dan heel gezellig om samen te eten of samen te wandelen.

Ik neem je dus even mee naar Spanje!

Malaga

Ik ging er een paar keer op uit, natuurlijk ook even naar Málaga!

In Marbella

Ook ging ik even in Marbella spieken! Dat vond ik wat minder leuk dan Málaga, gewoon wat minder mooi, maar het was wel een fijne ochtend.

In Mijas

En als laatste… het dorp waar ik helemaal verliefd op ben geworden: MIJAS. Wat een prachtig plaatsje in de bergen.

En verder

Oh man, wat was het genieten. Het was nog beter dan ik had gehoopt en verwacht. Deze PLEK, man, gewoon zo ontzettend mooi. Middenin de natuur, zo rustig en stil, en tegelijkertijd met zoveel leuke plaatsen in de omgeving. Co-living op vakantie is me echt goed bevallen: solo lekker mijn ding kunnen doen en tegelijkertijd de gezelligheid kunnen opzoeken als ik daar zin in had. Soort van samen en alleen tegelijk. Lijkt het je ook tof om eens co-living te doen op vakantie, check dan de website van Villa La Kookburra.

Omdat ik het zo fantastisch vond bij Villa la Kookaburra, ben ik aan het overwegen om begin april 2024 een eerste Cynthia.nl Selfcare retreat te organiseren in de villa. We hebben dan met een groepje van minimaal 5 en maximaal 10 mensen de villa voor onszelf. We zorgen voor drie keer per dag een homemade maaltijd (gekookt door chef-kok Cees), yogalessen, sportlessen, wandelingen, een of meerdere workshops en genoeg tijd voor jezelf om te doen waar je zin in hebt. De focus ligt op goed voor jezelf zorgen, ontdekken wat dat precies is én dat meenemen naar huis.
Als je dat tof lijkt en je mee wilt, kan je jezelf hier op de interesselijst zetten voor deze retreat. Dan kan ik de interesse een beetje pijlen en als ik dit ga organiseren, dan hoor je er als eerste over. 🙂

 

Ik ben uitgenodigd voor dit verblijf.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.