Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 33 – 2020

Week 33 was vol met werk en gezelligheid. Ik ging voor het eerst sinds februari weer naar een concert en ging ook voor het eerst sinds november (!) zwemmen. Want oh ja, het was een beetje warm.

Leestijd

Privé

Eten & drinken

Werk

Wat een week. Het begon met een beetje stress – de komende tijd had ik iets te vol gepland – en ik hoorde alarmbellen rinkelen. Ik ging meteen aan de slag met mijn planning en sloeg aan het schuiven. Dat gaf meteen lucht, heel fijn. Het weer was echt intens he, afgelopen week? Vanwege het weer begon ik bijna elke dag met werken rond vijf uur, half zes ’s ochtends zodat ik in de middag voor pampus kon liggen. Dat was fijn. Aan de ene kant houd ik echt enorm van zomer(s weer) en de zon, aan de andere kant kijk ik ook wel weer echt uit naar het najaar. Willem en ik zijn daar zo verschillend in, voor hem kan het niet warm genoeg zijn en hij haat de kou, ik houd juist meer van fris(ser) weer en minder van heel warm. Als ik moet werken tenminste, voor vakantie (op Curacao bijvoorbeeld) vind ik dit weer fantastisch.

Anyway, het is weer een stuk koeler, rustiger tijden komen eraan en ik bedank je voor het lezen.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.