Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 33 – 2019

Ik hoorde afgelopen week dat ik geslaagd ben voor mijn WSET3 wijnopleiding! Daar ben ik zo blij om. Verder werkte ik deze week gewoon, had ik wat leuke afspraken, ging ik lekker uit eten en had ik een startgesprek met een van mijn Structuurjunkie Onlineprogramma deelnemers.

Leestijd

Maandag

Maandag is een bijzondere dag: de wekker gaat om 3.30u omdat we tijdens zonsopkomst de cover van mijn boek gaan fotograferen! In mei 2020 komt mijn derde boek uit en daar zijn we nu natuurlijk volop mee bezig. Ik vertel je in september waar het over gaat, als ik ook de cover kan laten zien, maar velen hebben het al geraden, heel leuk.

Dinsdag

Op dinsdag werk ik de hele dag thuis en ’s avonds gaan we naar Harma’s verjaardag.

Woensdag

Woensdag heb ik een paar afspraken en werk ik thuis aan Cynthia.nl.

Donderdag

Donderdag werk ik gewoon thuis.

Vrijdag

Vrijdag is een hele leuke dag, ik heb namelijk een startgesprek met een van mijn deelnemers aan het Structuurjunkie Onlineprogramma en ’s avonds gaan we uit eten.

Zaterdag & zondag

Dit weekend is een van mijn meest luie weekenden van de laatste tijd, haha. Zo lekker soms. Ik doe niet veel anders dan op de bank hangen, Netflixen, eten en met Kees lopen. Oh ja, ik volgde dit weekend wel een salestraining online, maar dat was dan ook het enige ‘nuttige’ en soms is dat zo ontzettend chill. Ik keek zaterdag When They See Us, een miniserie op Netflix en ik werd er enorm door aangegrepen. Het gaat over de ‘Central Park Five’, een groepje jongens die in 1989 in New York onterecht werden opgepakt en gevangengenomen voor de verkrachting van en moord op een vrouw in het park.

Het was alweer een prima week. Ik ben lekker veel met mijn boek bezig geweest en het voelt erg fijn om daar nu echt mee gestart te zijn! Ik weet al sinds april dat ik dit boek ga schrijven, maar ik had gepland om in september met schrijven te starten, omdat ik tot die tijd met een paar andere projecten bezig ben. Nu had ik toch de ruimte (en zin!) om bezig te gaan en dat is echt top, het begin is er.

Ook komt de startdatum van mijn online programma dichterbij, 2 september starten we en ik heb er zoveel zin in. Inmiddels zit het bijna vol, ik heb nog één plekje! De deelnemers zijn allemaal zo leuk, zulke enthousiaste leergierige ondernemende vrouwen, het is echt nu al superleuk om met ze te werken en ze te helpen. Dus hier ben ik nu druk mee bezig en natuurlijk ook met het bloggen.

Komende week heb ik nog een aantal startgesprekken, vijf in totaal, en verder heb ik nog wat telefonische afspraken en ben ik verder thuis bezig. Het wordt weer een mooie week. Fijne week en tot de volgende!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.