Week 33 – 2019

Ik hoorde afgelopen week dat ik geslaagd ben voor mijn WSET3 wijnopleiding! Daar ben ik zo blij om. Verder werkte ik deze week gewoon, had ik wat leuke afspraken, ging ik lekker uit eten en had ik een startgesprek met een van mijn Structuurjunkie Onlineprogramma deelnemers.

Leestijd

Maandag

Maandag is een bijzondere dag: de wekker gaat om 3.30u omdat we tijdens zonsopkomst de cover van mijn boek gaan fotograferen! In mei 2020 komt mijn derde boek uit en daar zijn we nu natuurlijk volop mee bezig. Ik vertel je in september waar het over gaat, als ik ook de cover kan laten zien, maar velen hebben het al geraden, heel leuk.

Dinsdag

Op dinsdag werk ik de hele dag thuis en ’s avonds gaan we naar Harma’s verjaardag.

Woensdag

Woensdag heb ik een paar afspraken en werk ik thuis aan Cynthia.nl.

Donderdag

Donderdag werk ik gewoon thuis.

Vrijdag

Vrijdag is een hele leuke dag, ik heb namelijk een startgesprek met een van mijn deelnemers aan het Structuurjunkie Onlineprogramma en ’s avonds gaan we uit eten.

Zaterdag & zondag

Dit weekend is een van mijn meest luie weekenden van de laatste tijd, haha. Zo lekker soms. Ik doe niet veel anders dan op de bank hangen, Netflixen, eten en met Kees lopen. Oh ja, ik volgde dit weekend wel een salestraining online, maar dat was dan ook het enige ‘nuttige’ en soms is dat zo ontzettend chill. Ik keek zaterdag When They See Us, een miniserie op Netflix en ik werd er enorm door aangegrepen. Het gaat over de ‘Central Park Five’, een groepje jongens die in 1989 in New York onterecht werden opgepakt en gevangengenomen voor de verkrachting van en moord op een vrouw in het park.

Het was alweer een prima week. Ik ben lekker veel met mijn boek bezig geweest en het voelt erg fijn om daar nu echt mee gestart te zijn! Ik weet al sinds april dat ik dit boek ga schrijven, maar ik had gepland om in september met schrijven te starten, omdat ik tot die tijd met een paar andere projecten bezig ben. Nu had ik toch de ruimte (en zin!) om bezig te gaan en dat is echt top, het begin is er.

Ook komt de startdatum van mijn online programma dichterbij, 2 september starten we en ik heb er zoveel zin in. Inmiddels zit het bijna vol, ik heb nog één plekje! De deelnemers zijn allemaal zo leuk, zulke enthousiaste leergierige ondernemende vrouwen, het is echt nu al superleuk om met ze te werken en ze te helpen. Dus hier ben ik nu druk mee bezig en natuurlijk ook met het bloggen.

Komende week heb ik nog een aantal startgesprekken, vijf in totaal, en verder heb ik nog wat telefonische afspraken en ben ik verder thuis bezig. Het wordt weer een mooie week. Fijne week en tot de volgende!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

12 reacties
 1. Anne

  Gefeliciteerd met het halen van je opleiding! Leuke week hoor, en tof, die tracker bij Kees!

 2. Tessa

  Ik word echt zo blij van jouw site! Ik volg je nu inmiddels jaren en je hebt jezelf zo gaaf weten te ontwikkelen. Ik lees met veel plezier je posts en je drive voor alles waar je voor gaat spat er vanaf. Mooi om te zien.

 3. Denise

  Gefeliciteerd met je WSET3 diploma! En ik wil even laten weten dat ik het echt heerlijk vind om dit soort blogpost van je te lezen. Je bent een inspirerende ondernemer! Ik had laatst je bloemkoolrecept uit de airfryer gemaakt. Hij viel goed in de smaak bij mij en m’n vriendinnetjes. Nu zie ik die bietenpasta voorbij komen die me ook echt fantastisch lijkt, dus zou je dat receptje willen delen?😏

 4. Astrid

  Ik maak zelf kombucha, heel simpel, gezond en lekker. Google maar.
  Je hebt om te beginnen een scoby/zwam nodig. Als je een keer in de buurt bent van Capelle aan den IJssel, kun je er een gratis komen ophalen. Laat maar weten!

 5. Suuz

  Gefeliciteerd met WSET3! Is daar nu nog iets in te behalen? Of wil je nog ergens verder mee?
  Echt weer heel inspirerend wat je allemaal doet. Enne: wanneer komt het recept van de pasta met biet, geitenkaas en pistache? Dat ziet er heerlijk uit!

 6. Melissa

  Gefeliciteerd!! Had je laatst al ergens het recept van die pasta met bieten gepost of kan ik hem ergens vinden?

 7. Jessica J.

  Nogmaals gefeliciteerd met je slagen! Goed gedaan, joh!
  Hoe slim om een tracker aan Kees te hangen. Ik geloof best dat dat jullie meer gemoedsrust geeft.
  Zó benieuwd naar je boek(cover)! Als je zo straalt bij het zien van de foto’s, moeten ze wel knap zijn!
  When They See Us wil ik ook zien, al heb ik inderdaad al van velen gehoord dat het een enorm hard en frustrerend is. Ik weet niet of ik dat zo goed trek.

 8. rachel

  zo trots op jou maar dat wist je al!! Gefeliciteerd!! en ben ook zo benieuwd naar je cover 😀

 9. Ingrid

  Yes je bent geslaagd! Wat fijn! Ik begin in oktober met de wijn basiscursus! Ik ben heel benieuwd. Ik vind alleen dat we in een korte tijd veel moeten leren. En ik kan nog niet echt ‘geuren’ van wijn onderscheiden. Heb je daar tips voor?
  Zijn er abonnementskosten aan de tractive verbonden? Zoiets is natuurlijk altijd makkelijk voor de hond als ze los loopt!
  Je recept met de bieten ziet er ook weer erg lekker uit 🙂

 10. Audrey

  Gefeliciteerd met het behalen van je opleiding! Ik overweeg zo’n Tractive ook al een tijdje voor mijn hond. Heeft-ie overal goede dekking?

 11. Femke

  Wat een fijne week. Ben heel benieuwd naar de uiteindelijke coverfoto! When they see us wil ik nog gaan kijken.. maar wel overdag en als ik ’s avonds nog wat leuks te doen heb. Ik kan slecht tegen onrecht en ben bang dat ik daarna in dat gevoel blijf hangen namelijk. Hij lijkt mij prachtig en vreselijk tegelijk.