Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 33 – 2017

Afgelopen week rende ik van hot naar her en had ik heel wat te doen, maar gelukkig was ’t allemaal heel leuk en reisde ik heel Nederland door en kwam ik op prachtige plekjes. Ik laat je weer zien hoe mijn week was!

Leestijd

Maandag

Goedemorgen – ik begin mijn dag weer met een ochtendwandeling. Lekker vroeg deze keer (om zeven uur al) want ik wil veel doen vandaag.

Werken maar! Ik heb een enorme to do list waar ik de hele dag wel zoet mee ben.

’s Avonds maak ik een wel héél lekkere veganistische Thaise curry. We koken niet zo vaak Thais, maar ik wil dat echt vaker doen. Het is zó lekker!

Wauw, kijk dit mooie beestje!

Dinsdag

Dinsdag heb ik de hele dag een draaidag in Amsterdam voor VIVA400 en Renault. Daarvoor gebruiken we niet mijn blauwe Twingo, maar deze gele. Hoe leuk?

Ik interview vandaag Barbara den Bak, fitnessondernemer. Dat doen we onder andere hier bij Zoku, wat is dat toch een mooie plek.

Aan het einde van de draaidag hebben we ook nog een fotoshoot voor VIVA, dat is elke draaidag zo.

Rond half negen ben ik thuis en daar staat deze pasta op me te wachten. Hongerrrr!

Woensdag

Geen make-up vandaag. Dat doe ik elke week wel een paar keer, en ik doe het ook steeds vaker als ik afspraken heb. Ik vind het gewoon echt fijn om soms geen make-up te dragen.

Goedemorgen 🙂

Vanochtend ben ik bij de Kaashelden in Dalfsen om foto’s te maken en info in te winnen voor een blogpost over… juist. Kaasplankjes maken!

Daarna ga ik lunchen bij mijn ouders.

’s Middags zit ik anderhalf uur te skypen met mijn uitgever, want we zijn druk bezig met de laatste dingen voor ‘Werkboek voor een structuurjunkie’! Het einde is in zicht en dit is misschien wel het lastigste moment, want alles wát er nu nog mist of verkeerd is, moet ook echt nu toegevoegd/afgerond/gecorrigeerd worden.

Donderdag

Goedemorgen! Ik ga vroeg op pad naar Den Helder voor draaidag nummer twee van deze week. Onderweg even een koffiestop.

We hebben opnames door heel Den Helder, maar dit is wel mijn favoriete plek, op de dijk! Ik interview vandaag Kelly Sue, zij is bezig met haar eigen kledinglijn voor rolstoelgebruikers én een stichting waarmee ze ervoor wil zorgen dat rolstoelgebruikers meer bij de mainstream winkels kunnen shoppen. Het is ontzettend goed en inspirerend wat zij doet, dus ik vind het heel tof om haar vandaag te spreken voor mijn video.

We lunchen tussendoor even snel bij Leuk! Daar was ik een paar weken geleden ook al en ik vind dat zo’n leuk (…) restaurant.

Ik ben weer rond achten thuis en we eten lekker makkelijk Magioni pizza.

Vrijdag

Mijn nieuwe tas kwam afgelopen week binnen! In Alkmaar liep ik laatst heel random bij de winkel SPRDLX binnen en daar zag ik allemaal hele mooie tassen hangen. Ik was al mega lang op zoek naar zo’n tote bag, je weet wel, net als die stoffen tasjes die je overal bij krijgt, maar dan van leer. Ik stop altijd al mijn spullen in die stoffen tasjes, namelijk. De precieze variant die ik zocht, hing niet in de winkel, maar Anita (de eigenares) vertelde me dat ze die wel voor me kon maken. Echt te gek. En het is precies geworden hoe ik het wilde: dun, zacht, lichtgewicht leer, zonder poespas. Heel simpel, precies als zo’n stoffen tas, maar dan dus van leer. Deze tas zit niet vast in het assortiment van SPRDLX maar als je vraagt naar Lucy in zwart (of als je gewoon even dit laat zien) dan kan ze hem vast voor je maken.

Ik werk twee uurtjes thuis en wandel dan naar de stad. Ik ga naar de kapper! Omdat ik wat te vroeg ben, ga ik heel even spieken bij de net geopende Zara. Het is echt zo mooi geworden, fijn dat Zwolle nu ook een Zara heeft.

De rest van de dag werk ik en ’s avonds ga ik naar Harma en Harold, we gaan samen mosselen maken! Zoooooooooo lekker. Willem lust het niet en ik maak het daarom eigenlijk nooit, dus wijk ik uit naar vrienden.

Zaterdag

De hele zaterdagochtend ben ik bij Annoeska in Den Nul voor een binnenkijker! Zij woont in een fantastische woonboerderij waar ik heel veel foto’s maak. Ik vergeet daar helemaal een foto voor dit weekoverzicht te maken. Rond half één rijd ik naar Kropswolde, naar mijn schoonouders! Zij zijn afgelopen zomer verhuisd, maar we zijn er nog niet eens een keer een weekendje geweest.

We gaan eten bij De Waterjuffers bij Vos, kijk dan op wat voor prachtige plek dit ligt bij het Zuidlaardermeer.

Ik ‘ontdek’ dit erg lekkere biertje: Oktoberfest bier van de Groninger Brouwerij. Qua eten ga ik voor gebakken paling, gevangen in het Zuidlaardermeer. Goddelijk.

Terug met het pontje – en we zien een hele grote egel op de weg terug!

Knuffelen met Bennie.

Zondag

Ochtenwandeling in de stromende regen.

Mijn schoonmoeder maakt een héle lekkere salade voor de lunch.

We gaan wandelen in Leinwijk rond het Zuidlaardermeer. Wat een mooie natuur hier!

Deze week was me er wel eentje! Met to do lists van hier tot Tokio en afspraken, maar het was heel erg leuk en ik heb bijna alles gedaan wat ik wilde doen. Ik kan ook niet wachten om de binnenkijker te maken en het artikel over hoe je nu precies een goede kaasplank maakt.

Komende week is súperleuk! Vandaag (maandag) heb ik weer de hele dag draaidag in Amsterdam en ’s avonds ga ik eten met Kim, de organisator van het Social Media Matters congres op Curacao waar ik in november weer een lezing mag geven. Dinsdag werk ik thuis. Woensdag, donderdag en vrijdag ga ik samen met Jorien naar Friesland! Op woensdag gaan we de hele dag Leeuwarden verkennen voor een reisgids hier op Cynthia.nl en donderdag/vrijdag zijn we in Wyns en bij de Alde Feanen. Erg veel zin in!

Bedankt voor het lezen weer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.