Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 32 – 2021

Week 32 was echt megaraar: ik deed veel leuke dingen en was lekker bezig, maar kreeg ook veel slecht nieuws van mensen om me heen.

Leestijd

Prive

Je ziet het niet aan deze foto’s, maar privé was het best een rare week. Ik kreeg veel slecht nieuws van mensen om me heen. Twee goede vrienden verbraken (los van elkaar) hun relatie, een andere vriendin vertelde me dat ze borstkanker heeft en weer een andere vriendin haar vader heeft kanker. Heel heftig voor ze en ik probeer zo goed mogelijk voor ze te zijn.

Werk

Met mijn Structuurjunkie 1 op 1 klant Kim ga ik een paar dagen naar de Bergse Bossen. We gaan werken aan wat projecten voor haar bedrijf en lekker brainstormen.

Eten & drinken

Het was een rare week.

Komende week ook, want dan heb ik mijn laatste werkweek voor ik weer een weekje vakantie heb! Ik ga met mijn ouders en Willem een weekje naar Nieuwvliet in Zeeland. Mijn vriendin die haar relatie uit heeft komt een weekje in ons huis, dus zij komt nog even langs om gewoon even bij te praten en ook voor een tour en uitleg, haha. Verder heb ik een aantal zakelijke afspraken, geef ik op maandagavond een online training, ga ik natuurlijk weer sporten en woensdag heb ik een structuursessie met een bijzondere ondernemer. En vrijdag gaan we dus al naar Zeeland!

Volgende week lees je hoe deze week me vergaan is.

Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.