Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 32 – 2019

Er is weer een week voorbij! Een week waarin wij een superrelaxed weekendje weg gingen in Friesland en waarin ik verder ‘gewoon’ lekker aan het werk was. En ook weer heerlijk uit eten ging.

Leestijd

Maandag

Maandag begin ik vroeg met werken bij Anne & Max in de Sassenstraat. Zij gaan al om acht uur open en hebben ook nog eens goede koffie, lekker eten en een topsfeer. Daar heb ik ook een gesprek met een deelnemer aan mijn Structuurjunkie Online Programma: Miriam. Verder heb ik ’s middags nog zo’n gesprek met deelnemer Annemarie en verder werk ik thuis.

Dinsdag

Dinsdag werk ik de hele dag thuis, voer ik telefoongesprekken, werk ik aan mijn blog en verder is dit niet zo’n noemenswaardige dag, haha.

Dit is dan ook de enige foto die ik maakte. Onze broodjes falafel, haha.

Woensdag

Woensdag werk ik ook weer thuis, ga ik naar de kapper om mijn kleur weer op te frissen en ’s avonds geef ik een online training, waarvoor mijn assistent Brenda langskomt om alles te modereren.

Donderdag

Donderdagochtend werk ik thuis en ’s middags heb ik afgesproken met Susan. Susan is blogger (op haar blog Carpefckndiem en Smulpaapje) en we zouden al maanden eens afspreken om samen te lunchen. Nu is het eindelijk zover, we gaan uitgebreid bijpraten bij Brass Boer.

Vrijdag

Vrijdagmiddag heb ik een afspraak thuis en ’s avonds gaan we naar Friesland! Willem kreeg een tijdje geleden een Bongo omdat hij 10 jaar bij zijn werkgever werkt, en daarvan boekten wij een weekendje bij de IJsvogel in Legemeer.

Zaterdag

We hebben nul plannen tijdens dit weekend, behalve dan dat we geen wekker zetten, lekker willen eten en gaan wandelen.

Zondag

Zondag worden we rustig wakker en slapen we uit. Dat moest ook wel, want we werden vannacht opgeschrikt door Kees die ineens een rare aanval had. Na even Googelen bleek het ‘reverse sneezing’ te zijn en ik kreeg via DM op Instagram ook veel tips om het snel op te laten houden. Blijkbaar kan het geen kwaad, en na een paar onrustige momenten is het ook helemaal gestopt, dus voor nu lijkt het oke. Verder gaan we vandaag nog lekker rustig wandelen en gaan we na de lunch weer naar huis.

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad. Even weg, nul plannen, totaal relaxen. Zo’n klein weekendje geeft dan zo’n ultiem vakantiegevoel, echt fijn. Verder was het sowieso een prima week! Komende week is weer meer van hetzelfde. Veel thuis aan het werk, een aantal afspraken, naar de nagelsalon, twee startgesprekken met deelnemers van het Structuurjunkie Onlineprogramma en vrijdagavond lekker met mijn ouders en Willem uit eten. Wordt weer een prima week lijkt me! Oh, en ik had gisteren de fotoshoot voor mijn boekcover (van mijn boek dat in 2020 verschijnt), meer daarover volgende week.

Ik hoop dat jouw week ook OK was en een fijne week gewenst weer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.