Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 31 – 2023

Week 32 was weer een hele fijne week: ik werkte lekker, sportte lekker en ging met Willem en Kees paar dagen naar Zeeland.

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Deze week startte ik met HelloFresh! Héél lang geleden heb ik het gehad (toen ze net in Nederland waren begonnen) en nu heb ik het weer. Ik ben er helemaal weg van. Ideaal, in de app recepten kiezen die ik lekker vind, ze worden bezorgd op een moment dat voor mij uitkomt en dan koken maar.

Het kost mij altijd best veel headspace om maaltijden te kiezen – daardoor eten we ook regelmatig hetzelfde. Nu met HelloFresh eten we lekker afwisselend, nieuwe dingen én het is zo handig dat elke maaltijd precíes afgemeten qua ingrediënten in een papieren zak zit. Ik pak het er zo bij (hoef geen ingrediënten meer bij elkaar te zoeken) en volg het recept. Ik kies zelf graag makkelijke en snelle recepten, dus het eten staat zo op tafel.

Ik ben er zo blij mee, ik heb ook weer helemaal plezier in koken op deze manier. Dit blijf ik dus nog wel even doen, zo!
Via mijn link krijg je tot wel €85 korting op jouw eerste vier HelloFresh boxen. Ook als je al lid bent geweest: als dat langer dan een jaar geleden is, geldt de korting ook voor jou. Klik hier om jouw eerste 4 boxen te bestellen. (affiliate)

Zeeland

Donderdagmiddag gingen Willem, Kees en ik voor een lang weekend naar Zeeland. Ik heb dit aan Willem voor zijn verjaardag gegeven (hij was dinsdag jarig). Ik ben al vaker in het Strandhotel in Cadzand geweest, maar dat was elke keer voor werk. En elke keer dacht ik: ‘Ik wil hier een keer samen met Willem heen.’ Et voila! Ik vind het zo’n fijne plek.

De dagen in Zeeland waren precies wat ik nodig had. Naast wandelen en eten zijn we helemaal niet ‘op pad’ gegaan en dat was precies de bedoeling, haha. Even heerlijk chillen, niks hoeven, geen fomo, precies doen waar we zin in hadden. En zo leuk om dat dan ook met Kees te doen.

De komende week is een lekker gevulde werkweek met veel plannen, en daar heb ik heel veel zin in! Dat in de mix met lekker sporten en wandelen, leuke dingen doen met vriendinnen maakt het nu al een goede week.

Dankjewel voor het lezen!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.