Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 31- 2020

Week 31 was onwijs leuk: als verrassing voor zijn verjaardag nam ik Willem een weekendje mee naar Amsterdam om te eten bij Yamazato. Het was zo waanzinnig! En verder had ik een heerlijke week qua werk, had ik veel energie en was er genoeg gezelligheid.

Leestijd

Privé

Afgelopen weekend was Willem jarig en ik nam hem als verrassing een weekendje mee naar Amsterdam. We hadden restaurant Yamazato allebei al jaren op ons lijstje staan dus daar gingen we eten. En slapen bij het Okura! Allemaal gewoon #zelfbetaald trouwens.

Oh man, wat een intens leuk weekend was dit met z’n twee!

Werk

Eten & drinken

Wat een topweek was dit. Echt zo van genoten! Komende week is ook weer leuk. Qua werk is het extra leuk want ik lanceer deze week mijn nieuwe Structuurjunkie ‘Gáán Membership‘. Verder ga ik woensdagavond met Brenda en Caroline eten (teammeeting!) en in het weekend gaan we waarschijnlijk naar mijn schoonouders. En verder sporten en genieten van het fantastische weer.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!
Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.