Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 31 – 2019

Week 31 was een week vol lekker eten! Alweer, haha. Maar deze week stonden Willem en ik veel samen in de keuken, omdat we in het weekend onze eetclub over de vloer hadden. Het thema was Brazilië en dus waren we de hele week aan het testen en voorbereiden. Zó leuk om te doen!

Leestijd

Maandag

Als ik maandagochtend beneden kom, ligt Kees bovenop drie kussens en een dekentje. Haha, ik moet altijd zo om haar lachen. Nadat ik haar heb uitgelaten ga ik naar de stad.

Ik heb een koffiedate, maar werk eerst eventjes voordat Aukje er is.

Aukje en ik ontbijten samen en daarna blijf ik nog even werken. We zijn bij Anne & Max in de Sassenstraat, erg leuke plek waar ik zeker vaker heen zal gaan.

’s Avonds maakt Willem deze kleurrijke pasta met biet die ook nog eens erg lekker is.

Dinsdag

Vandaag werk ik thuis en is Kees vooral heel schattig aan het doen.

Woensdag

Jaaa, de nieuwe planners zijn er!

Eindelijk heb ik ze, de nieuwe Structuurjunkie Planners! Ik ben er zo blij mee. Je kan er hier alles over lezen en foto’s van de binnenkant zien. Niet normaal: in de eerste twee dagen is al een vijfde van de voorraad weg (en een derde van de vooraad van de panter), ze gaan zo hard! Vandaag ben ik bezig met het fotograferen van de planners en de blogs en posts erover schrijven.

’s Avonds gaan Willem en ik voor zijn verjaardag uit eten bij Brass Boer.

Donderdag

Willem is 34!

Willem werkt vandaag gewoon, en ik ook.

Kees doet schattig.

In de avond zijn wij samen bezig met het voorbereiden van onze eetclub-avond aanstaande zaterdag. Het thema is Brazilië en we willen een aantal gerechten testen of alvast voorbereiden voor het weekend.

We maken onder andere vast de vulling voor Brigadeiros (een soort chocoladefudgeballetjes). We eten zelf even makkelijk een kant en klaar maaltijd van De keuken van Maass en deze is zó niet normaal lekker! Het is Indiase paneer en het smaakt fantastisch. Die ga ik zeker vaker bestellen!

We maken een bijzonder biertje open: een La Trappe Quadrupel die op eikenhouten vaten gerijpt is.

Vrijdag

Vrijdag maak ik geen foto’s. Ik ben de hele dag thuis aan het werk en doe verder niet zoveel.

Zaterdag

Zaterdag zijn we overdag nog bezig met het etentje voorbereiden en we maken het huis klaar voor vier logees.

We hebben een heerlijke avond en het eten is allemaal zó goed gelukt tot onze eigen verrassing, haha. De volgende keer eten we bij Thijs en hij mag Russisch gaan koken (we doen elke keer ezeltje prik op de wereldbol).

Zondag

Zondag ruimen we op en chillen we. En we wandelen met Kees bij de Wijde AA.

Het was best een volle week, maar met alleen maar leuke dingen. Ik heb er van genoten, en het meeste van de eetclub-avond.

Komende week is weer zo’n week: veel thuis aan het werk! Ik heb een aantal startgesprekken met deelnemers van mijn Structuurjunkie Onlineprogramma, het gaat nu langzaamaan echt beginnen. In deze gesprekken maken we echt een kickstart voor de 9-weekse en gaan we goed kijken naar hoe de situatie nu is en wat het doel van de deelnemer is. Ook ga ik ze vast op weg helpen zodat ze een goede start kunnen maken en het meeste uit het traject gaan halen. Verder ga ik naar de kapper en gaan Willem en ik een weekendje weg naar Friesland. Zin in. Fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.