Week 31 – 2019

Week 31 was een week vol lekker eten! Alweer, haha. Maar deze week stonden Willem en ik veel samen in de keuken, omdat we in het weekend onze eetclub over de vloer hadden. Het thema was Brazilië en dus waren we de hele week aan het testen en voorbereiden. Zó leuk om te doen!

Leestijd

Maandag

Als ik maandagochtend beneden kom, ligt Kees bovenop drie kussens en een dekentje. Haha, ik moet altijd zo om haar lachen. Nadat ik haar heb uitgelaten ga ik naar de stad.

Ik heb een koffiedate, maar werk eerst eventjes voordat Aukje er is.

Aukje en ik ontbijten samen en daarna blijf ik nog even werken. We zijn bij Anne & Max in de Sassenstraat, erg leuke plek waar ik zeker vaker heen zal gaan.

’s Avonds maakt Willem deze kleurrijke pasta met biet die ook nog eens erg lekker is.

Dinsdag

Vandaag werk ik thuis en is Kees vooral heel schattig aan het doen.

Woensdag

Jaaa, de nieuwe planners zijn er!

Eindelijk heb ik ze, de nieuwe Structuurjunkie Planners! Ik ben er zo blij mee. Je kan er hier alles over lezen en foto’s van de binnenkant zien. Niet normaal: in de eerste twee dagen is al een vijfde van de voorraad weg (en een derde van de vooraad van de panter), ze gaan zo hard! Vandaag ben ik bezig met het fotograferen van de planners en de blogs en posts erover schrijven.

’s Avonds gaan Willem en ik voor zijn verjaardag uit eten bij Brass Boer.

Donderdag

Willem is 34!

Willem werkt vandaag gewoon, en ik ook.

Kees doet schattig.

In de avond zijn wij samen bezig met het voorbereiden van onze eetclub-avond aanstaande zaterdag. Het thema is Brazilië en we willen een aantal gerechten testen of alvast voorbereiden voor het weekend.

We maken onder andere vast de vulling voor Brigadeiros (een soort chocoladefudgeballetjes). We eten zelf even makkelijk een kant en klaar maaltijd van De keuken van Maass en deze is zó niet normaal lekker! Het is Indiase paneer en het smaakt fantastisch. Die ga ik zeker vaker bestellen!

We maken een bijzonder biertje open: een La Trappe Quadrupel die op eikenhouten vaten gerijpt is.

Vrijdag

Vrijdag maak ik geen foto’s. Ik ben de hele dag thuis aan het werk en doe verder niet zoveel.

Zaterdag

Zaterdag zijn we overdag nog bezig met het etentje voorbereiden en we maken het huis klaar voor vier logees.

We hebben een heerlijke avond en het eten is allemaal zó goed gelukt tot onze eigen verrassing, haha. De volgende keer eten we bij Thijs en hij mag Russisch gaan koken (we doen elke keer ezeltje prik op de wereldbol).

Zondag

Zondag ruimen we op en chillen we. En we wandelen met Kees bij de Wijde AA.

Het was best een volle week, maar met alleen maar leuke dingen. Ik heb er van genoten, en het meeste van de eetclub-avond.

Komende week is weer zo’n week: veel thuis aan het werk! Ik heb een aantal startgesprekken met deelnemers van mijn Structuurjunkie Onlineprogramma, het gaat nu langzaamaan echt beginnen. In deze gesprekken maken we echt een kickstart voor de 9-weekse en gaan we goed kijken naar hoe de situatie nu is en wat het doel van de deelnemer is. Ook ga ik ze vast op weg helpen zodat ze een goede start kunnen maken en het meeste uit het traject gaan halen. Verder ga ik naar de kapper en gaan Willem en ik een weekendje weg naar Friesland. Zin in. Fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

19 reacties
 1. Stefanie

  Wat een leuke week weer!
  Die puppy waar Kees mee speelt is zo leuk, maar Kees zelf natuurlijk ook. Ze is zo schattig.
  Al dat eten! ik krijg er spontaan weer honger van, zo lekker dat die gerechten er uitzien. Daar ga ik mogelijk ook eens wat van proberen.
  Wat die planner betreft, heb al enkele keren eentje willen bestellen maar langs de andere kant weet ik niet goed of dit wel nut heeft bij mijn levensstijl: ik werk voltijds bij een werkgever in de logistieke sector (hoge werkdruk en veel stress en redelijk veel lange dagen) en vorm een gezin met mijn vriend en onze dochter van 5 maanden. Ik kan best wat meer structuur gebruiken maar heb mijn handen vol met gezin, huishouden en werk.

 2. Melissa

  Ahh die panterprint planner 😍😍 Zit al een paar dagen te twijfelen of ik ‘m zal bestellen. Heb al 2x een Mascha planner gekocht en ben wel toe aan iets nieuws (ook al is 1 van die planners nog niet vol 🙈).
  Hij ziet er echt super uit! Is die met panter limited edition?

  • Cynthia Schultz

   Yes en er zijn er nog maar een paar honderd!

 3. Mariska

  Die recepten zien er wel heel erg lekker uit moet ik zeggen, hoewel ik bijna nooit ‘buitenlands’ eet.

 4. Pam

  Wat een leuk week overzicht weer!

  Als ik op de site kom is het laatste artikel van 18 juli wat ik op de hoofdpagina zie. Ik moet de nieuwe artikelen via het menu opzoeken. Hebben meer mensen dit?

  • Eva

   Dit heb ik inderdaad ook!

  • Daphne

   Ik heb dit ook!
   Laatst ook al een keer gehad dat ik dagen lang geen nieuwe artikelen zag en dan ineens alles wel weer kon zien. Heel vreemd

  • Melissa

   Als je je pagina opnieuw laadt, komen de nieuwe artikelen wel.

  • Pam

   Hopelijk gaat Cynthia er iets aan doen!

  • Chantal

   Ja heb ik ook. Ik scroll nu door het menu en klik alle onderwerpen aan om te kijken of er nieuwe content is. Ik dacht dat het alleen bij mij zo is.

  • Cynthia Schultz

   Het is gefixt, alleen moet je even je cache van je browser legen en dan moet alles weer werken!

 5. Anneke

  Hoop dat je weer een keer wat ‘spannends’ gaat doen met je jaar, in mijn ogen de laatste tijd een beetje saai (niet dat het nu niet netjes is hoor).
  In het verleden had je je haar pittiger en spannender.

 6. Sab

  Die Braziliaanse gerechten zien er goed uit zeg! Ga je die recepten hier nog delen?

 7. Saskia

  Echt geen goed idee om dit te lezen als je trek hebt haha

 8. Joyce

  Oeeh het eten van jullie kookclub avondje ziet er heerlijk uit! Mag ik vragen welke recepten je hebt gebruikt?
  En super dat je planners zo goed gaan!

  • Cynthia Schultz

   Heeeel veel gegoogeld haha, maar ik zal wat recepten delen later!

 9. rachel

  lekker weekje weer meis en oh dat indiase paneer ziet er zoooo goed uit :D, al dat (vr)eten wat je plaats weer hahaah. fijne week lieverd

 10. Fre

  Heerlijk die Indiase paneer van uit de keuken van Maass, hier ook favoriet! De curry’s zijn ook aan te raden 😉

 11. Jessica J.

  Aaach, die puppy, wat een dropje! En wat een werk hebben jullie in de avond met het eetclubje gestoken, zeg! Alvast veel plezier in Friesland en alsnog een heel erg gelukkige verjaardag, Willem! 😊