Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 31 – 2019: met 400 mensen samen om 4.40 opstaan

Week 31 was een supertoffe week: ik hield de #5uavontuur challenge. In deze challenge ging ik met 400 mensen elke dag om vijf uur beginnen met werken. Met het enorm hete weer was dat natuurlijk een toptiming! Ik kreeg veel werk verzet en had veel tijd om te chillen in het zwembad en om met vriendinnen af te spreken.

Leestijd

Het gevolg van dat elke dag om vijf uur starten met werken, was ook dat ik veel minder met mijn telefoon bezig was. Ik maakte dus niet zoveel foto’s als normaal, dus ik doe geen dagindeling. Ik doe weer hetzelfde als vorige week: ik deel het in in categorieën. Leest wel zo makkelijk 😉

Werken

Deze week stond voor een groot deel in het teken van werk, omdat ik om vijf uur startte elke dag. Dat was met dit weer heel erg fijn, omdat het om vijf uur nog lekker koel was, en ik daardoor ook heel vroeg, rond zessen of half zeven, met Kees kon gaan wandelen. Elke dag werkte ik tot een uur of één, soms wat korter. Zoveel werkfoto’s heb ik eigenlijk niet, want het komt altijd neer op een foto van mijn laptop of mijn planner, haha. Wat wel echt onwijs tof was: onderdeel van de challenge was dat we op vrijdag om 5:30u samenkwamen op Instagram in een Live Q&A. En er waren gewoon bijna 400 mensen. Dat vond ik zo waanzinnig tof!

Kees

Ik heb veel gelopen met Kees deze week, zoals eigenlijk elke week. En dan vooral ’s ochtends heel vroeg. Overdag was het niet te doen, dan liet ik haar alleen even snel plassen, en dan ging ik pas na het eten weer.

Chillen & lekker eten

Ik had deze week echt zeeen van tijd doordat ik zo vroeg klaar was met werken telkens, dus ik heb ultiem genoten van ons kleine zwembadje, lezen, Netflixen, dutjes doen… Het voelde daardoor als vakantie terwijl ik superveel heb gedaan qua werk. Top.

Wat een week was het. Ik vond het megatof om die challenge te doen, ik werd zelf ook enorm gemotiveerd doordat er zoveel mensen meededen en zoveel mensen om dat tijdstip al stories postten en zo. Het was enorm leuk. En verder had ik dus lekker de tijd om te relaxen en dat heb ik zeker gedaan. Het was een fijne week.

Komende week begin ik niet met werken om vijf uur, maar as we speak is het maandag en zit ik al wel om 6:15 achter de computer. Ik was toch wakker, dus dan kan ik net zo goed vast wat doen. Meer vrije tijd vanmiddag! Deze week is verder niet zo speciaal. ‘Gewoon’ aan het werk, vooral. Verder heb ik op donderdag een interview met Bijzonder Zwolle, een Zwolse glossy. Binnenkort sta ik op de cover en deze week is het interview, daar heb ik zin in. Zaterdag is het weer eetclubtijd, met een groepje vrienden hebben we een eetclub en elke zes weken kookt een ander stel. We doen dan ezeltje prik op de wereldbol en het land dat je kiest, dat is het thema van ‘jouw’ eetclub avond. Wij koken zaterdag Braziliaans! We hebben al een aantal recepten getest en tot nu toe gaat het goed, dus we hebben een helder plan. Wordt leuk.

Hoe was jouw warme week?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.