Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 31 – 2018

Week 31 was warm, gezellig en vol leuke dingen. Willem was jarig, ik had weer een proefgroepavond, ging naar de Deventer boekenmarkt én ik kreeg eindelijk mijn Structuurjunkie Planner in handen!

Leestijd

Maandag

Goedemorgen Kees.

Maandag werk ik overdag thuis.

Ik maak onder andere foto’s van dit beeldige palet: het Urban Decay Naked Heat palet. Zo mooi! Review komt eraan.

Maandagavond kom ik weer samen met ‘mijn’ proefgroepje! Het thema van vanavond is Chardonnay. Het is weer enorm leerzaam, leuk en natuurlijk lekker. De lijst met wijnen vind je trouwens hier.

Dinsdag

Dinsdag start ik mijn dag hiermee. Wauw. Cyarine heeft deze waanzinnige tekening van mij gemaakt! Ik ben helemaal sprakeloos.

Yes, mijn eerst winactie op mijn wijn-instagramaccount! Ik geeft dit topboek weg, Wijn het basisboek ter waarde van €49,95. Je vindt de actie hier, je kan vandaag nog de hele dag meedoen.

Willem is morgen jarig en hij krijgt vanavond al zijn eerste cadeautje. Hij is er heel blij mee, ik vind het zelf stiekem ook leuk.

Playdate met hondjes in het park! Je ziet hier Joep, Dirk en Kees. Allemaal geadopteerd!

Woensdag

Willem is jarig vandaag! Hij is vrij, dus we gaan vandaag samen doorbrengen. Ik geef hem bij het ontbijt zijn ‘echte’ cadeau. Hij mag kiezen uit een etentje bij de Leest in Vaassen, of de opleiding STIBON Algemene Bierkennis Niveau 1. Hij gaat voor het tweede. Willem heeft met speciaalbier wat ik met wijn heb en hij vindt het superleuk om zijn kennis wat uit te gaan diepen. Ik ben ook erg benieuwd naar de opleiding, voor nu focus ik me maar even op wijn.

Donderdag

Vivera Biefstukc

Vandaag werk ik gewoon thuis en de enige foto die ik maak is van ons eten… Ik probeer de Vivera Biefstukc uit en ik vind dit echt de vleesvervanger die het meest in de buurt komt van rundvlees. Lekker! We eten het met geroosterde zoete aardappel en broccoli.

Vrijdag

Vrijdag begint actief met een fietstochtje en een wandeling met Kees.

Fiene en Marije komen gezellig ‘zwemmen’ vandaag.

Deze mascara is top. Het is de Etos Remember Me Always mascara en hij kost nog geen vier euro.

Vrijdagavond ga ik uit eten en ik trek mijn nieuwe jurkje aan van Cassis. De sandalen zijn heel oud van Zara.

Zaterdag

Lekker wandelen met Kees.

Sushi!

Mijn zaterdagavond. Heerlijk.

Zondag

Zondagochtend ga ik naar de Deventer Boekenmarkt! Mijn eerste keer ooit. Mijn uitgever Blossom Books staat er elk jaar, dus daar ga ik eventjes langs. Ook om de eerste Structuurjunkie Planner te bekijken en mee te nemen, waaaaa!

Wanneer ik thuiskom is het tijd voor feest: Willem viert zijn verjaardag voor familie vandaag.

Het was een goede week. Ik wil je ook nog even bedanken voor de positieve reacties op mijn blogpost over bodypositivity.  Het was best spannend dit artikel te publiceren en ik ben heel blij met hoe goed het ontvangen is. Dus: dankjewel!

Komende week werk ik veel thuis. Verder ga ik vandaag (dinsdag) naar Amsterdam voor een afspraak met Harold Hamersma (vind ik zó leuk!), woensdagavond is mijn wijnproeverij (voor 20 man bij het Wijnhuis) en vrijdag ga ik naar… Curacao! Dus deze week staat in het teken van werk afmaken, afronden, inplannen, koffer pakken… Echt fijn! Bedankt voor het lezen en tot volgende week.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.