Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 31- 2017

Deze week ben ik alleen maar thuis geweest om heel gewoon de hele dag achter de computer te zitten. Oké, en om wat te wandelen, fietsen en lekker te eten. Kijk mee naar week 31!

Leestijd

Maandag

Deze week lees ik ‘Papegaai vloog over de IJssel’ van Kader Abdolah en daar staan zoveel mooie passages in, zoals deze.

Voor de cruise wilde ik nog graag twee nieuwe badpakken en ik slaagde goed bij Lingerie in Zwolle.

Boodschappen doen en daarna lekker werken met kersen. Een van de lekkerste soorten fruit!

Een AVG’tje! Maar wel met een Gehacktbal van de Vegetarische Slager.

Dinsdag

In onze tuin staat een grote olijfboom en daar ben ik elke dag weer blij mee.

De dahliatuin is weer prachtig in bloei!

Ik heb het even gevraagd: elke dinsdagavond kan je er weer voor (ik dacht €0,25 per dahlia) komen plukken! Alleen vandaag is het niet, maar daarna wel weer elke avond.

Zo ziet mijn hele week eruit!

Willem is vandaag jarig! Hij viert het niet vandaag, maar zijn en mijn ouders komen gezellig eten. Willem mocht kiezen wat we gaan eten en het wordt BaiYok. ZO lekker!

Lieve Chubby (op onze mooie nieuwe vloer)!

Woensdag

Woensdagochtend ga ik lekker fietsen.

Ik fiets naar het zuiden via Laag Zuthem, Heino en Olst. Het is daar zo ontzettend mooi – en ik heb geluk met het weer.

Ik lunch met overgebleven Thaise salade van gisteren. Deze is echt heerlijk met munt, kokos en pinda’s.

Na een paar uur werken ga ik koken. Ik maak een vega(n) pasta met ui, courgette, wortel, paprika, knoflook en peper en zout. En tomatenpassata en Rul Gehackt van de Vegetarische Slager. Ik ben echt VS fan, dat heb je wellicht al gemerkt.

Voila!

Harold en Harma komen even langs om twee koffers te lenen en ze blijven nog even hangen voor een borrel voor Willem z’n verjaardag.

Een van Willem zijn verjaardagscadeaus is dit: we gaan samen in januari naar Joep Beving. Wij houden allebei zó van zijn muziek!

Donderdag

Goedemorgen, om acht uur wandel ik naar de stad.

Daar drink ik koffie met Aukje bij Hier & Daar. Dit is zo’n leuke plek met fantastisch lekkere koffie, wijn, bier, cake, lunch…

Zo is het.

Een tijdje geleden kwam ik een ‘gestrande’ wielrenner tegen hier vlakbij met een lekke band. Bleek het de eigenares van Scholten te zijn, een fietsenwinkel in Zwolle waar ik regelmatig kom. Ik heb haar toen even naar huis gebracht omdat ze nog helemaal terug naar de stad moest lopen. En zo lief – zit er ineens een cadeautje in de brievenbus.

Woohoo, de najaarscatalogus van Blossom Books met mijn boek erin is er! Ik kan echt niet wachten tot ‘ie echt in de winkels ligt – nog eventjes tot november wachten.

Ik pak mijn koffer in vandaag! (wie spot de medicijntas? Haha, ik ben graag op alles voorbereid dus neem vanalles mee, van pilletjes voor reisziekte, Norit, ORS, laxeermiddelen, pijnstillers, keeltabletten – normaal neem ik niet zoveel mee maar op zo’n schip weet je het maar nooit) Ik ben de hele dag bezig met de laatste dingen, zoals wasjes draaien, spullen bij elkaar scharrelen die in mijn koffer moeten, de planning hier op de site checken – dat soort dingen. Morgen (vrijdag) gaan we namelijk op een cruise! In samenwerking met TUI ga ik samen met Willem een weekje op een cruise rond de Middellandse zee. We beginnen op Mallorca en gaan daarna naar Barcelona, Savona, Napels, Palermo en Ibiza. Onze eerste cruise – ik ben er enorm excited over en ben ontzettend benieuwd. Ik ga natuurlijk vloggen en via social media neem ik je ook mee, dus volg me zeker op Instagram.

Dit weekoverzicht is deze keer dus maar tot en met donderdag, mij is verteld dat de WiFi op zo’n cruiseschip te wensen over laat, dus ik laat je een andere keer foto’s van het weekend zien. Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.