Week 30 – 2020

Week 30 was fijn. Ik was in Den Bosch voor mijn eerste sessie met mijn Engels coach Buffi en verder was ik veel ‘gewoon’ aan het werk. Kijk je weer mee?

Leestijd

Privé

Deze week slaap ik een nachtje in een hotel in Den Bosch (scroll naar beneden voor meer daarover) en dan is mijn Parfumado travelcase ideaal. Ken je Parfumado al? Zoals je weet ben ik gek op parfum en ik ben gek op het testen van nieuwe geuren. Bij Parfumado krijg je voor €14,95 per maand elke maand een 8 ml reisflacon parfum toegestuurd die je zelf kan uitkiezen uit 400 verschillende (originele, geen namaak) parfums. Die kan je in deze roestvrijstalen travelcase doen en zo kan je je parfum makkelijk meenemen in je tas. Ik ben echt fan, ik houd sowieso van reisverpakkingen (en heb die ook van meerdere geuren aangeschaft door de jaren heen) en ik houd ervan dat je geuren kan proberen voor langere tijd. Je kan met zo’n 8 ml 30 dagen lang vier keer per dag sprayen, dat is natuurlijk heel wat meer dan met een klein testertje. Met de kortingscode CYNTHIA50 krijg je 50% korting op je eerste maand en dan betaal je dus maar €7,48 voor je eerste geur én travelcase. (Dit is trouwens een affiliatesamenwerking: als jij met mijn code bestelt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor.)

Werk

Eten & drinken

Het was echt een topweek. Ik heb het heerlijk gehad in Den Bosch en mijn sessie met Buffi was zó leuk en zó nuttig. Verder heb ik de hele week gewoon lekker gewerkt, met leuke dingen bezig geweest en gezellige momenten gehad. Het weekend was heel relaxed zonder plannen en dat was ook fijn.

Komende week is weer een normale week, vijf dagen thuis aan het werk, en ik heb zin in alles wat ik ga doen. In het weekend neem ik Willem mee op een ‘verrassings-weekendje-weg’ want hij is zaterdag jarig! En ik ga hier natuurlijk niet verklappen wat we gaan doen, want straks leest hij dit…

Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

19 reacties
 1. Marjoleine

  Ahh hoe leuk dat Kees mee was naar het hotel! Lijkt me heerlijk om samen met je hondje te zijn in een mooie stad en lekker te wandelen samen.

 2. Mariska

  Wat leuk zeg dat je de stap gaat nemen om Structuurjunkie te gaan lanceren in Amerika. Dat is wel een hele grote stap maar kan je ook heel veel opleveren 🙂

 3. Debby

  Wat grappig die gnocchi hadden wij deze week ook en echt HEERLIJK

 4. Lucinda

  Leuk dat jij je Engels aan het verbeteren bent, als ex-Engels docent kan ik dat alleen maar toejuichen natuurlijk. Hopelijk slaat het in Amerika ook aan, dat zou wel tof zijn.

 5. Judith

  Ik geniet echt van je weekoverzichten 🙂 Heerlijk!

 6. Saskia

  Wauw! Structuurjunkie introduceren in Amerika, wat gaaf!

 7. Martine

  Há, dan ken jij het hazelnootschuimgebak van Brokking uit Dordrecht nog niet!!! Dat is echt het lekkerst van allemaal!!!

 8. Laura

  Ah ik smelt van alle leuke en lieve foto’s van Kees!

 9. Renée

  Toen ik zag op Instagram dat je in Den Bosch was, wilde ik het al sturen: wel naar de Bossche Broek gaan! 😉 Mocht je nog eens terug komen, dan kan ik een tochtje op de Binnedieze aanraden. Dan vaar je onder de stad, helemaal in de stilte. Zelfs als Bosschenaar blijft dit leuk! Alleen geen idee of Kees dan mee mag haha

  • M

   Wij gaan heel vaak naar Den Bosch, we wonen in dorp vlakbij en een tochtje over de binnendieze staat op mn vakantielijst, lijkt me echt heel leuk

 10. Anna

  Wat een leuke foto’s! Ik vind Den Bosch ook zo’n gezellige stad! Je haar zo gekruld is echt heel mooi :-).

 11. Zoe

  Je haar zit echt super leuk zo half opgestoken ! Staat je goed.
  Is die cursus Engels nog ergens voor qua werk of doe je het meer voor jezelf / nieuwe hobby ?

  • Cynthia Schultz

   thanks, lief van je! Nee dat is voor werk, ik ga met Structuurjunkie lanceren in Amerika en ook daar (online) trainingen geven.

 12. Suuz

  Wauw, Misslipgloss goes International. Wat een ontzettend gaaf plan, joh!

  En respect, die bonbons hadden het bij mij nog niet overleefd tot het eerstvolgende station denk ik 🙂

 13. Anne

  Brrrr Bossche Bollen, ik ben echt een mislukte Brabantse, want vind het echt niet te eten!

  Enne, bij Buffi, wat tof! Zij is in mijn herinnering echt een grote naam, die veel gedaan heeft in de muziek en lesgaf op de rockadademie! Gaaf hoor!

 14. rachel

  zo dat is een lekker gevuld weekje met een hoop gezelligheid en lekker eten weer en die oorbellen staan je leuk!!

 15. Ellen

  Ha ha, dat schoteltje op het wijnglas…herkenbaar. Heel irritant, fruitvliegjes die in je wijn terecht komen!

  • Cynthia Schultz

   Hahahaha, goed gespot! Vet irritant inderdaad.

 16. Audrey

  Veel plezier dit weekend! Ik vind Den Bosch ook echt een superleuke stad. Alleen heb ik dus echt helemaal niks met Bossche Bollen, haha.