Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 30 – 2020

Week 30 was fijn. Ik was in Den Bosch voor mijn eerste sessie met mijn Engels coach Buffi en verder was ik veel ‘gewoon’ aan het werk. Kijk je weer mee?

Leestijd

Privé

Deze week slaap ik een nachtje in een hotel in Den Bosch (scroll naar beneden voor meer daarover) en dan is mijn Parfumado travelcase ideaal. Ken je Parfumado al? Zoals je weet ben ik gek op parfum en ik ben gek op het testen van nieuwe geuren. Bij Parfumado krijg je voor €14,95 per maand elke maand een 8 ml reisflacon parfum toegestuurd die je zelf kan uitkiezen uit 400 verschillende (originele, geen namaak) parfums. Die kan je in deze roestvrijstalen travelcase doen en zo kan je je parfum makkelijk meenemen in je tas. Ik ben echt fan, ik houd sowieso van reisverpakkingen (en heb die ook van meerdere geuren aangeschaft door de jaren heen) en ik houd ervan dat je geuren kan proberen voor langere tijd. Je kan met zo’n 8 ml 30 dagen lang vier keer per dag sprayen, dat is natuurlijk heel wat meer dan met een klein testertje. Met de kortingscode CYNTHIA50 krijg je 50% korting op je eerste maand en dan betaal je dus maar €7,48 voor je eerste geur én travelcase. (Dit is trouwens een affiliatesamenwerking: als jij met mijn code bestelt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor.)

Werk

Eten & drinken

Het was echt een topweek. Ik heb het heerlijk gehad in Den Bosch en mijn sessie met Buffi was zó leuk en zó nuttig. Verder heb ik de hele week gewoon lekker gewerkt, met leuke dingen bezig geweest en gezellige momenten gehad. Het weekend was heel relaxed zonder plannen en dat was ook fijn.

Komende week is weer een normale week, vijf dagen thuis aan het werk, en ik heb zin in alles wat ik ga doen. In het weekend neem ik Willem mee op een ‘verrassings-weekendje-weg’ want hij is zaterdag jarig! En ik ga hier natuurlijk niet verklappen wat we gaan doen, want straks leest hij dit…

Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.