Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 30 -2018

Ik was in week 30 deels in Zweden, maar was ook thuis aan het werk, ik haalde mijn nieuwe racefiets op en ging lekker een stukje fietsen met Marijn.

Leestijd

Maandag

Maandagochtend: ontbijten met frambozen uit eigen tuin (zo lekker!)

Knuffelen met Kees

Ik ga ’s middags de stad in om mijn nieuwe fiets op te halen en daar kom ik toevallig Harold en Harma tegen. We drinken even samen koffie.

Willem en ik gaan ’s avonds even naar Dalfsen om met de hondjes te wandelen bij de Bellingerweer. Hier kunnen ze lekker rondrennen en het is hier net wat koeler.

Dinsdag

Dinsdagochtend ga ik met Marijn en Merel fietsen! Mijn racefiets uittesten. Dat gaat heerlijk. Merel gaat gezellig mee in een karretje achter de fiets, zij vindt het echt prachtig.

Woensdag t/m zaterdag

Woensdag gaan we naar Zweden! Willem en ik gaan samen op perstrip, we doen een kleine roadtrip door natuurgebied Värmland. Daarover ga ik je nog heel veel laten zien, maar natuurlijk hier ook alvast wat foto’s.

We hebben intens genoten van deze dagen in Zweden. Wat is het een waanzinnig mooi land.

Zondag

Thuis weer heerlijk knuffelen en wandelen met Kees. Dat mis ik altijd zo als ik weg ben!

Van Rock ’n Rolle wine krijg ik hun wijnen opgestuurd, hoe tof zien die labels eruit? ’s Avonds gaan we voor sushi, dat heb ik al zó lang niet gegeten! Nu bestellen we meestal een poke bowl, maar sushi is toch ook wel echt weer zo lekker…

Het was een heerlijke en bijzondere week. Heb je het een beetje uitgehouden qua weer? In Zweden was het ook heel heet, maar wel net wat graden koeler dan in Nederland. Komende week werk ik thuis. Ik ben een beetje ziekjes geworden in Zweden en ben nu nog niet helemaal honderd, ik heb erg last van mijn rug, holtes en hoofd dus ik hoop dat dat snel wat beter wordt. Als dat zo is ga ik in ieder geval lekker fietsen! En natuurlijk gewoon werken. Woensdag is Willem jarig en hij heeft vrij genomen, dus we gaan samen leuke dingen doen. Verder heb ik deze week geen hele spannende plannen, maar dat is juist wel even lekker, want volgende week vrijdag ga ik naar Curacao! Dus nu tijd om ‘gewoon’ thuis te werken.

Fijne week, niet smelten en tot de volgende!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.