Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 3 – 2022

Week 3 was weer een wat normalere week, zowel qua werk als qua privédingen. Ik werkte gewoon, ging logeren bij John & Jeanet, ging wandelen met Emmy (in plaats van onze normale horeca-date) en in het weekend deed ik heeeeel weinig.

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Een week vol lekker eten zoals je merkt, haha. Daar word ik toch altijd blij van.

Het was een fijne week en mijn vermoeidheid lijkt langzaam wat minder te worden. Komende week heb ik donderdag vrij gepland, en ik ga lekker de stad in. Ik ga een gouden ring laten ontwerpen bij een edelsmid hier in de stad, daar heb ik echt zin in. Verder heb ik voor woensdag gereserveerd bij Bar Senang voor het geval we dinsdag horen dat de horeca opengaat, dus even duimen. Komend weekend gaan we naar Eveline en Sebastiaan in Haarlem, we gaan gezellig bij hen eten en Willem en ik gaan zaterdag en zondag overdag de stad in. Bij Jopen hebben we al een high beer gereserveerd voor het geval het weer kan. Zóveel zin in.

Verder ben ik ook weer gewoon aan het werk uiteraard, en staan er weer een aantal workouts op de planning. Het wordt echt een leuke week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.