Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 3 – 2019

In week 3 zette de pech met elektrische apparaten voort: begaf in week 2 onze wasmachine het, deze week had ik problemen met de auto en mijn laptop. Verder genoot ik na al die regen van de vrieskou en de zon, ging ik naar Den Haag, Bussum en Utrecht, lag de Structuurjunkie Deskplanner eindelijk in de winkels en was ik thuis heel productief.

Leestijd

Maandag

Van maandag heb ik alleen deze foto: stoofpeersalade! Ik werk deze dag ‘gewoon’ thuis.

Dinsdag

Dinsdag ga ik naar Den Haag! En dat begint nogal anders dan ik had gedacht: ik sta op de heenweg met pech langs de weg. Dat heb ik nog nooit gehad! Terwijl ik op de snelweg rijd, maakt mijn auto ineens uit het niets een hels kabaal. Schrok me wild. Ik ben zo snel mogelijk naar een parkeerplaats gegaan, en alles geprobeerd wat logisch leek: contact uit, telefoon ontkoppelen, radio aan en uit… Het lawaai kwam namelijk uit de speakers. Niks hielp. ANWB bellen dan maar, en net terwijl de ANWB aan komt rijden, STOPT HET. Dus ik denk: ik ga er wel een keer mee naar de garage volgende week, want de ANWB-meneer kon er ook niks mee doen omdat het dus al was opgehouden. Super raar. Als je me op Instagram volgt en mijn stories hebt gezien, dan weet je wat voor bizar oorverdovend geluid het was.

Maar goed, tien minuten later dan gepland (want ik ga altijd zo ruim op tijd weg waardoor ik dus zelfs met een halfuur vertraging nog bijna op tijd ben) kom ik aan in Den Haag, waar ik een afspraak heb met mijn agency Adfactor. We hebben een brainstorm en gaan samen lunchen.

Lunchen bij SLA.

Rond een uur of drie rijd ik naar Mariët om thee te drinken, even een korte strandwandeling te maken en om met Aiden te knuffelen. Wat een ventje. Ik houd zo van knuffelen met baby’s.

Thuis eten we deze kikkererwtencurry.

Woensdag

Woensdag werk ik weer de hele dag thuis en ik lunch met een topbroodje: toast met avocado, komkommer, tomaatjes, geitenkaas en een beetje parmezaan. Deze kaars kreeg ik trouwens op persreis in Letland, van het merk Munio, en hij ruikt heerlijk naar kaneel.

Verder maak ik woensdag geen foto’s.

Donderdag

Vandaag krijg ik de Structuurjunkie Deskplanner binnen, woohooo! Ik ben er zo blij mee. Ik schreef er meteen een blog over, je kan hem hier lezen. De hele lijn vind ik er ook zo mooi uit zien, ik ben er echt trots op. En dan komt er komend jaar nog veel meer moois en handigs aan!

Na het gedoe met de auto dinsdag heeft vandaag mijn laptop kuren. Vorige week de wasmachine, het gaat lekker! Heel gek: eerst blijft de ‘]’ ‘haken’, daarna mijn spatiebalk, maar het is niet fysiek: ze zitten niet echt op mijn toetsenbord vast, het lijkt een software-ding. Vooral omdat het het ene moment wel en het andere moment niet zo is. Ik raak een tikkie in de stress, want ik geef maandag een lezing in Sneek waarvoor ik echt mijn laptop nodig heb en ehhh ik heb SOWIESO MIJN LAPTOP NODIG. En ik heb geen backup laptop (wel backups van de binnenkant in mijn Time Machine, maar geen laptop om op te werken), en die heb ik wel echt nodig. Maar goed, na alles geprobeerd te hebben ga ik naar de Xando (Apple reseller hier in Zwolle), klap ik mijn laptop open, IS HET PROBLEEM ER NIET MEER. Exact hetzelfde als wat ik had met de auto. Het probleem is tot nu toe weggebleven maar ik heb wel besloten dat het verstandig is een back-up laptop te hebben, voor het geval dit soort dingen gebeuren (en als het vervolgens niet meteen te fixen is, of zomaar zichzelf oplost). Ik ben natuurlijk voor mijn werk nogal afhankelijk van mijn laptop…

Maar goed, na een vrij nutteloze en licht stressige ochtend kan ik weer aan de slag. Even opruimen tussendoor, kleine moeite, groot resultaat. Enne, wie maakt ook stapeltjes met boeken en papieren op een stoel die je vervolgens aanschuift? (Zie de stoel helemaal rechts)

Awwwww. Ik ben bezig in Lord of the Rings nu dus, heeerlijk vind ik.

Een vriend van Willem komt eten en we halen Eethuys, oooooo zooooo lekker!

Vrijdag

Mogge.

Die Calvé pindakaasrepen zijn LEKKER! Ik ben sowieso gek op pindakaas, en dit is gewoon ultiem. Het is bijna een soort mueslireep maar dan met pinda’s en pindakaas. Oohhh. En ja Kees is weer schattig.

Woooow artsy foto! Haha. We eten vrijdagavond sushi bij Silk.

Zaterdag

Ik houd zo van dit weer: koud met ijs en een zonnetje. Gezond weer, zou mijn moeder zeggen.

Op naar Bussum!

Vanavond is de eerste avond van onze eetclub! Met vrienden komen we een keer in de 8 tot 10 weken samen en koken we binnen een thema: een land. We starten met Wit-Rusland omdat onze vriendin Luda daarvandaan komt, en dat is echt fantastisch. Ik zal er binnenkort meer over vertellen. Op de wereldbol hebben we het thema voor de volgende avond geprikt: Qatar. Dat wordt een uitdaging!

Zondag

Zondagochtendwandeling. Alles zit onder een laagje rijp en het is dan net alsof alle geluiden wat meer gedempt worden. IJskoud, maar heerlijk.

’s Middags ga ik naar Utrecht voor de docentendag van de Wijnstudio. We proeven samen twee wijnen om goed op één lijn te zitten en we krijgen een masterclass van Dr Matthias Schmidt van de University of Geisenheim. Hij vertelt ons alles over wijn en klimaatverandering en dat is heel interessant en leuk om naar te luisteren.

Op de weg terug heb ik weer pech: ik heb hetzelfde lawaaiprobleem als dinsdag. Ik bel weer de ANWB, en het momént dat ik iemand aan de lijn heb, stopt het lawaai. Je gelooft het niet. Nu ga ik dus maar met de auto naar de garage, want dit is wel erg bizar en natuurlijk gewoon niet te doen: je kan echt niet rijden met zoveel herrie en daarnaast gaat het lawaai dus door als het contact uit is.

Het was al met al een hele goede week, heel productief, nuttige en leuke afspraken gehad, maar wel wat pech met apparaten, hopelijk heb ik nu mijn portie gehad voor de rest van het jaar 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.