Week 3 – 2019

Week 3 ging wat anders dan gepland! Ik voelde me niet top en Kees werd ziek. Verder was het een prima ‘gewone’ week, met werk, wat afspraken en een terugkommiddag van mijn Structuurjunkie Online Programma. En ik haalde de deadline voor mijn boek!

Leestijd

Deze week was een vrij gewone week met veel ‘gewoon’ werk. Aan het begin van de week werd ik wat matig, ik kreeg erg last van mijn rug, keel en hoofd en moest het daardoor wat rustiger aan doen. Qua werk kreeg ik wel gewoon alles af maar daaromheen heb ik vrij weinig gedaan.

Werk

Volgend weekend is het liveweekend van de groep ondernemers die nu het programma volgt en ik kijk er enorm naar uit. Het was heel fijn om de vorige deelnemers weer te zien en spreken en te merken hoeveel het ze geholpen heeft.

Deze week werk ik ook aan de Structuurjunkie Plantraining die ik begin februari lanceer. Een training met zes modules waarin ik je van begin tot eind leer hoe je je planner nou goed kan gebruiken. Hier krijg ik letterlijk dagelijks veel vragen over, dus ik heb er een training over ontwikkeld! Ik leer je hoe je je planner invult, hoe je je eraan houdt, ik deel veel tips & tricks en elke maand is er een live Q&A waar je je vragen kan stellen.

Je kan je hier inschrijven voor de interesselijst. Ik houd je op de hoogte en je hoort dan als eerste als je je ticket kan kopen. Als je op deze lijst staat, krijg je ook de beste prijs van me door middel van een kortingscode die ik je ga sturen.

En… ik deel deze week de nieuwe Structuurjunkie planners! Waaaa. In februari zijn ze verkrijgbaar, deze blauwe en oranje variant met koperen details. Er komen te gekke reacties op en ik ben zelf ook heel blij met hoe ze geworden zijn. Het is zo gek als je maandenlang met ‘plaatjes’ werkt en dan ineens is het er in het echt. En het is nog mooier dan hoe ik had gedacht dat ze zouden zijn.

Eten

Kees

Kees werd ziek deze week. Vanaf woensdag deed ze anders dan normaal. Sloom, niet willen eten en drinken, ’s nachts janken… Ik vind het zo verschrikkelijk als er iets met haar is, bah. Vrijdag gingen we met haar naar de dierenarts en die dacht dat het een keelontsteking was, daar hebben we dus meteen antibiotica en pijnstillers voor gekregen. Sinds die dag is ze meteen enorm opgeknapt gelukkig, ze ging weer eten en drinken en werd langzaamaan weer de oude.

Overig

En nu is er alweer een nieuwe week aangebroken! Wat gaat het altijd snel, cliché, cliché. Komende week is niet heel anders dan afgelopen week, ‘gewoon’ aan het werk, een aantal afspraken, een fotoshoot, twee keer sporten en dus in het weekend het liveweekend van mijn onlineprogramma. Ik heb er zin in!

Bedankt voor het lezen.

liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

12 reacties
 1. Roos

  Heel leuk die tip van wakuli koffie! Meteen besteld (:

 2. Saskia

  Blijft leuk om te zien dit, elke week weer 🙂
  Maar uhh, er staat helemaal bovenaan: week 3, 2019.. 😉

 3. Lisa

  Leest altijd fijn, een weekoverzicht, maakt niet uit wat erin staat, ik vind het leuk. Zo zielig als een huisdier ziek is. Gelukkig knapte Kees weer op. Fraaie planners! Ik ga zeker kijken of die ik wil erbij zit!

 4. Matanja

  Ahhhg je kan echt zien dat kees zich niet goed voelt…echt zielig is dat, moet je haar maar lekker vertroetelen en flink knuffelen, is altijd zo zielig…

  Mooie bos bloemen van Bloomon heb je op tafel staan, mooi met al die verschillende bloemen, welke maat bloemen is dat?

 5. Marjoleine

  Ahh arme Kees, zo erg als je huisdier ziek is.. Hopelijk is ze inmiddels weer helemaal opgeknapt 🙂 Ik heb je panterprint planner nog snel besteld voor als de lichtroze vol is, hij is echt geweldig!

 6. Diana

  Aww arme Kees, gelukkig is ie weer okee! Wat zijn de planners gaaf geworden, mooi om te zien hoe hard je planner-collectie groeit!! Heb me meteen ingeschreven voor de planner online training 🤓 Zin om input te krijgen en daarmee aan de slag te gaan.

 7. Lucinda

  En dan zie ik een agenda die al best wel vol is en dan jouw tekst erbij dat hij nog relatief ‘leeg’ is, wauw. De nieuwe planners zien er gaaf uit trouwens, gebruik de mijne ook nog met veel plezier.

 8. Lisa

  Hoi Cynthia,

  Blijft mijn favoriete blog van de week dit haha! Ik reageer niet heel vaak, maar merkte nu op dat er tussen je foto en stuk tekst van je boek een twee keer zo grote advertentie zit van weightwatchers. Nu kies jij natuurlijk niet zelf de advertenties uit, maar vond deze minder bij jou en je fijne lichaamsmindset passen. Daarom wilde ik dat even delen! ☺️

  Fijne dag!

  • Sophie

   Wat gek! Ik heb helemaal geen advertenties in de teksten.

  • Dagmar

   Bij mij is het reclame voor Disneyland, dus misschien ook afhankelijk van je cookie-instellingen?

  • Lisa

   Bij mij is die nu ook weg!

   Bedankt voor t meedenken! Was op m’n werkcomputer (sssht haha) en daar worden geen cookies opgeslagen (: