Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 3 – 2018

Ik heb een héle leuke week achter de rug met een bezoekje aan Rachel en Mariët in Den Haag, uit eten bij NIVEN, ik gaf mijn eerste Structuurjunkie Masterclass én we gingen kijken bij een hondje.

Leestijd

Goedemorgen! Half in het donker alvast een beetje werken.

Ik ga maandagochtend een sessie EMS doen bij de Healthy Body Lounge.

Na de lunch rijd ik naar Den Haag! In de auto heb ik een telefonisch interview voor LINDA.meiden (zo leuk!) en daarna ga ik koffie drinken bij Rachel. Het is alweer een tijd geleden dat ik haar en haar gezin gezien heb, dus dat was weer erg gezellig.

Daarna rijd ik door naar Mariët. Ik ben twee dagen bij haar, omdat we morgenavond uit eten gaan in Rijswijk, en we gaan gewoon even samen chillen. Als we elkaar zien hebben we altijd haast en nu hebben we tijd om gewoon even bij te praten, een lange strandwandeling te maken en op de bank te hangen.

En om sushi te eten 😉 Maandagavond kijken we Bad Moms, wat een hilarische film.

Het is mega slecht weer, maar we hebben net geluk met een uurtje geen regen en zelfs een beetje zon.

’s Avonds gaan we samen met Lianne eten bij NIVEN! Merel zou ook meegaan, maar helaas was zij last minute verhinderd door privé-omstandigheden. Zo jammer!

Vorig jaar ben ik ook bij NIVEN geweest, je kan hier de recensie lezen. Een greep uit de enorme hoeveelheid fantastisch lekkere gerechtjes:

Het was echt een waanzinnige avond met té lekker eten, té lekkere wijnen en vooral heel veel gezelligheid met z’n drietjes.

Woensdag rijd ik vanuit Den Haag naar Utrecht voor een afspraak bij mijn uitgever Blossom Books. We bespreken wat nieuwe plannen…

’s Avonds gaan Willem en ik naar Joep Beving in Hedon.

Wat een geweldige avond is dit. Wij zijn groot fan van de muziek van Joep en het was magisch om dit een avond live mee te maken. Ik ben nog nooit naar een klassiek concert geweest en ik vond het echt te gek. Het is echt luistermuziek, om met je ogen dicht bij weg te dromen. Ik heb er zo van genoten.

Donderdagochtend ga ik weer sporten – EMS en AquaBike.

De buurkatten hebben een onderonsje bij ons voor de deur.

Zoals altijd: wandelen!

Er zijn gerechten die er fotogenieker uitzien, maar dit is zo lekker. Ik gooi gewoon wat in stukken gesneden groenten en aardappels op een ovenplaat, olijfolie en peper en zout erbij en 45 – 60 minuten in de oven. In dit geval is het pompoen, venkel, pastinaak en aardappel. Nu bak ik er een vegetarisch worstje (van Jumbo) bij, maar je kan er ook runderworstjes in de oven bij doen. Altijd lekker en erg makkelijk.

Zaterdag in de trein probeer ik deze wrap, met vegetarische tonijn van de Vegetarische Slager. Zo lekker!

Zaterdag geef ik mijn allereerste Structuurjunkie Masterclass! Als je het boek bestelde in de pre-order, maakte je kans op deelname hieraan. Ik was best wel nerveus, maar het ging heel erg goed. De sfeer was lekker relaxed en informeel, de deelnemers waren enthousiast en stelden lekker veel vragen en volgens mij gingen ze allemaal best blij naar huis. Ik organiseer op 18 maart een tweede Masterclass waar je kaarten voor kan kopen, in Zwolle! Zodra er meer info is en zodra de kaartverkoop start, laat ik het je weten.

Wat een weertje zondagochtend – heerlijk!

Zondag is heel spannend: we gaan bij een hondje kijken! Illy is ter adoptie, zij heeft in Bulgarije in een asiel gezeten en ze heeft daar een tijdje op straat geleefd. Ze is nu bij een gastgezin en wij gingen kennismaken! Het klikte meteen heel goed en Willem en ik zien het allebei enorm zitten met Illy. Het is nu alleen nog even afwachten, omdat er meerdere mensen geïnteresseerd zijn in haar.

Zondag maak ik geitenkaasrisotto met prei (je kan hier het recept vinden). Deze keer doe ik er ook wat geroosterde pijnboompitten bij en broccoli. Zo vind ik hem nog lekkerder!

Wat een week was dit! Zo leuk en afwisselend. Als wij meer weten over Illy, laat ik het natuurlijk meteen weten. Zo spannend.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.