Week 29 – 2020

Na een paar weken met gekkigheid was het weer tijd voor een hele gewone week. Ik was veel thuis aan het werk en deed eigenlijk weinig bijzonders. Wel ging ik uit eten met Emmy, barbecuen met Harold en Harma en was ik een beetje moe, haha.

Leestijd

Privé

Werk

Ik ben deze week een beetje moe. Ik slaap wat slechter dan normaal en ik weet waardoor het komt: qua werk is het de laatste weken wat voller. In de eerste week van augustus lanceer ik mijn Structuurjunkie Membership (check deze pagina even als je daar interesse in hebt) en daarvoor moet simpelweg nogal wat werk verzet worden. En de laatste weken komen er ook nog veel ongeplande dingen bij (bijvoorbeeld doordat ik nu met een nieuw ads team ga werken, of door wat lange termijn plannen die ineens concreet vorm aan beginnen te nemen). Helemaal niet erg, want ik geniet enorm van deze dingen, maar daardoor zijn mijn weken dus eventjes wat voller dan normaal. Stiekem is het ook gewoon een beetje spannend en dat kost ook energie. En daardoor ben ik ook wat vermoeider, wat niet zo gek is. Dus de komende tijd extra letten op dat ik goed slaap en om het werk heen extra goed m’n rust pakken.

Eten & drinken

Het was een goede week. Wel een vermoeide week, maar wel een goede, haha. Veel kunnen doen en ook veel gezelligheid gehad. In het weekend deed ik echt helemaal niks, echt fijn. Deze week ben ik deels in Den Bosch, maandag en dinsdag. Ik start met een Engels cursus en daarvoor ga ik naar mijn coach Buffi. De rest van de week werk ik weer gewoon thuis. Zin in deze week!

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. Laura

  Dat klinkt weer als een leuke week, Kees is zo schattig! Mijn hond ligt ook altijd zo op een bolletje op haar kussen 😉

 2. Martine

  Ik zie in je planner 3 x stickers staan en ben zó benieuwd wat dat betekent!!! Kun je een tipje van de sluier oplichten, Cynthia?

 3. Simone

  Klinkt als een vermoeide, maar toch fijne week. Hopelijk deze week wat meer rust! 😉

 4. rachel

  ziet er weer uit als een lekkere week en su6 met buffi 😀

 5. Saskia

  Dit blijft echt een van m’n favoriete blogs om te lezen!

  Goed voor jezelf zorgen, is juist in deze bijzondere tijd erg belangrijk. Zeker als het wat werk betreft een drukke, (in mijn geval ook onzekere, chaotische) periode is. Helaas ben ik daar zelf niet zo goed in 😔

  Goede reminder in ieder geval weer voor mij.

 6. Audrey

  Oeee, Buffi is zo leuk! Veel plezier nog. En Eetbar Dit is ook echt een aanrader in Den Bosch, maar ik vermoed dat je vanavond misschien al op weg terug naar huis bent?

 7. Lucinda

  Als je plannen ineens concreet vorm beginnen aan te nemen kan ik snappen dat het wat onderliggende stress en onrust kan geven, hopelijk is het deze week wat rustiger. Trouwens heel benieuwd naar wat het membership gaat inhouden, klinkt tot nu toe erg gaaf.