Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor ÔéČ5

Week 29 2019: op ‘workation’ in Groningen

Afgelopen week zonderde ik mezelf een weekje af in Groningen! Ik wilde de hele week full focus aan mijn onlineprogramma werken en het leek me een goed idee om dat buitenshuis te doen. Dat bleek ook daadwerkelijk een heel goed idee: ik verzette bergen, had laserfocus en ik genoot van de omgeving en de rust.

Leestijd

Maandag

Maandagochtend drink ik koffie met Aukje. Vaste prik sinds een paar weken op maandagochtend! Ik krijg per post een slagroomtaart van Darius die mijn wijnblog gemaakt heeft. Omg!

Vandaag pak ik verder mijn laatste spullen in en dan op naar Groningen! Deze week ga ik in het huis van mijn schoonouders zitten die op vakantie zijn, voor een ‘workation’. Ik heb wat werk te verzetten en wil met volledige focus zonder afleiding aan mijn Structuurjunkie onlineprogramma werken. Uiteraard kan dat thuis ook, maar ik merk toch altijd dat een andere omgeving helpt met focussen. En verandering van spijs doet eten ­čśë Als in, een nieuwe omgeving kan ook maar zo voor nieuwe creativiteit en energie zorgen.

Boodschappen zijn er!

De rest van de week bestaat uit werken, Kees en chillen, dus ik heb de foto’s even gegroepeerd voor je ­čśë Ik had 1 afspraak en heb verder niks spannends gedaan, maar dat was ook prec├şes de bedoeling.

Maandagmiddag tot en met vrijdag

Ik was vooral aan het werk, maar daar heb ik natuurlijk niet zoveel foto’s van. Tien foto’s van een laptop zijn een beetje onzinnig, maar goed.

Kees was natuurlijk mee. Dus natuurlijk heb ik talloze foto’s van Kees, want dat wordt nooit saai. Dus hieronder mijn ‘Kees & Chillen’ fotoselectie.

Dit was een enorm goede keuze. Ik

a) heb heel veel werk verzet, veel meer dan ik wilde

b) was supergefocust omdat ik een heel helder doel had

c) heb drie nieuwe deelnemers voor het Structuurjunkie programma, en twee plekken als optie

d) voelde me verder heel relaxed omdat ik nul plannen had en dus einde middag en ’s avonds precies kon doen waar ik zin in had.

Ik ging al wel vaker op ‘workation’ maar nog nooit met zo’n helder project/doel, dus ik ga dat zeker nog een keer doen dit jaar of begin volgend jaar om aan mijn boek te werken. Thuis ben ik altijd met verschillende dingen bezig, Cynthia.nl, Structuurjunkie en alles wat daarbij komt kijken en deze week was ik volledig met Structuurjunkie bezig. Dat was voor een weekje onwijs fijn en heel nuttig. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Weekend

Vrijdagavond komt Willem naar Groningen en we gaan samen buiten eten bij Paviljoen van de Dame.

Het is een heerlijke avond, lekker buiten aan het water met top eten.

Willem z’n zus komt ook nog even langs met de kinderen dus er is meteen veel gezelligheid in huis. Wat een contrast met mijn stille afgelopen dagen, haha.

Zaterdagavond gaan we naar de bruiloft van Lisette & Laurens.

Ik deel niet teveel foto’s, want ik weet niet wat ze eerst zelf willen delen van deze dag. Het was een fantastische avond en het is niet normaal hoe die twee aan het stralen en genieten waren. Door hun heb ik er ook enorm van genoten.

Zondag chillen we nog een beetje in Groningen en tegen de middag pak ik mijn spullen en ga ik naar huis. Willem gaat nog sporten met vrienden en hij blijft nog eten, maar omdat deze week mijn #5uavontuur challenge is, en ik dus zondagavond op tijd in bed wil liggen, ga ik al wat eerder naar huis.

Het was met recht een topweek en ik heb mijn volgende ‘workation’-week al gepland. Omdat ik zoveel vragen kreeg over deze week, heb ik er een blog over geschreven die binnenkort online komt.

Komende week is dus mijn #5uavontuur challenge waarin ik op de Structuurjunkie insta en in de mail met meer dan 400 deelnemers elke dag om vijf uur start met werken. Laatst deed ik dit ook al, en toen besloot ik er een challenge van te maken. Dus ik sta komende week elke dag om 4.40u op om lekker te werken en dan vroeg klaar te zijn. Perfecte timing gezien het weer! Ik heb weinig speciaals deze week, gewoon aan het werk. Behalve dan dus dat het zo vroeg begint elke dag, haha. Donderdag ga ik met vriendin Kirsten uit eten om te brainstormen over een eigen Mastermind, vrijdag ga ik met Annemieke borrelen en eten en verder is ’t werk en chillen.

Fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.