Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 29 – 2018

Tijdens deze eindeloze zomer brandt de zon nog even lekker door! Ik werkte gewoon, ging naar Amsterdam voor wat afspraken, naar Hengelo voor een etentje met Emmy, en Willem en ik gingen afgelopen weekend naar Tilburg.

Leestijd

De dagelijkse dingen: boodschappen doen, wasjes draaien, opruimen… En Kees die altijd in het zand gaat liggen als het zo warm is.

Kleurrijke maaltijden! Gegrilde caprese salade en een ontbijtje met veel zomerfruit (deels uit eigen tuin).

Zwemmen met Aranka!

Samen met Aranka ga ik dinsdag tussen de bedrijven door even baantjes trekken in het openluchtbad. Hoe lekker!

Wat een ultiem zomerse foto’s zijn dit toch! Als we hier over een paar maanden op terugkijken dan verlangen we weer terug naar die heerlijke zomer…

Woensdag ga ik naar Scholte om dan echt mijn racefiets te bestellen (wat is ‘ie mooi he) en ’s middags heb ik een afspraak met de Wijnstudio. Er komen leuke samenwerkingen aan!

Koken! Ik maak pasta met lekker veel groente.

Eten bij Emmy!

Donderdag ga ik naar Amsterdam! Ik heb een afspraak met mijn business coach en daarna ga ik naar de lancering van de Amsterdam Wine Week in september. Dit is bij Chateau Amsterdam, een ‘wijnhuis’ in Amsterdam-Noord. Zij halen druiven uit Spanje, Frankrijk en Italië en maken er ‘hier’ wijn van. Lees er hier wat meer over, incl een review van de wijn die ik drink op de foto!

Dit doe ik natuurlijk ook gewoon elke dag: lekker met Kees wandelen.

Kijk dan, een grote Kees!

Tijdens mijn wandeling kom ik gewoon een mega-Kees tegen! Wow… Bijzonder he? Ze lijken zo op elkaar!

ZOMERRRRR!

Zaterdag rijden Willem en ik naar Tilburg! We zijn uitgenodigd door Auberge du Bonheur om te komen eten en slapen. Er komt binnenkort een uitgebreid artikel over dit etentje, maar nu natuurlijk alvast wat foto’s van het weekend.

En dat was ‘m! Wat een mooie week weer. Lekker gewerkt, gestudeerd, leuke dingen gedaan: top. Komende week is weer even wat anders, want Willem en ik gaan vandaag (woensdag) op perstrip naar Zweden om de regio Varmland te ontdekken. ZIN IN! Later natuurlijk meer daarover. Fijne week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.