Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 29 – 2017

Afgelopen week liep wat anders dan gepland en daardoor was ik eens vier dagen thuis aan het werk. Ook weleens lekker, ik laat je zien wat ik allemaal gedaan heb.

Leestijd

Week 29 was een beetje een gekke week! Normaal heb ik de hele week afspraken die ik afwissel met thuiswerken. Omdat ik de komende maand vrij veel weg ben, had ik sowieso al drie hele thuiswerkdagen achter elkaar gepland zodat ik lekker veel kon doen zonder dat ik ergens anders heen hoefde. Heel relaxed, zo kon ik echt goed veel achter de computer en camera zitten om content te maken voor Cynthia.nl. Toen kreeg ik dinsdag ineens een ooginfectie waardoor de draaidag en fotoshoot die ik voor vrijdag had gepland met VIVA en Renault verzet moest worden. Ook kon ik doordat ik wat wazig zag en erg hoofdpijn kreeg van de infectie wat minder productief zijn dan normaal. Niet erg, want ik had genoeg dagen om lekker te werken dus ik smeerde het gewoon wat meer uit, ook over het weekend. Hierdoor heb ik niet megaveel foto’s en deel ik de foto’s ook niet per dag in, want er zijn dagen dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt. Op zich een prima week, maar met net even een ander ritme dan normaal!

Maandag maak ik voor lunch een salade met vanalles wat ik nog in de keuken heb liggen. Het wordt een salade met sla, tomaat, komkommer, fetablokjes, geroosterde pijnboompitten en pistachenoten. Ik maak een dressing van olijfolie, balsamico-azijn, honing, citroensap en wat peper en zout. Lékker!

Ik test een masker voor een review, helemaal geen straf! Ik lach niet op deze foto want het masker is hard… Haha!

Hmm, Jamie Oliver Turkse Pizza’s! Mét een wijntje voor een ultiem vakantiegevoel.

Heerlijk: na een werkdag een boek lezen in de tuin met magioni pizza erbij.

M’n ouders zijn even op bezoek en Chubby kan altijd zo schattig bij m’n vader liggen. Kijk dat pootje!

Tijdens een wandeling in het Park de Wezenlanden zien we deze prachtige zonsondergang.

Woensdag is het bloedheet en ik besluit een dagje vrij te nemen. Dan op een andere dag maar wat meer doen, ik ga van het weer genieten! ’s Ochtends fiets ik bijna 50 kilometer samen met Marijn en ’s middags ga ik met Marije en Fiene naar De Milligerplas.

Donderdag heb ik mijn enige afspraak van deze week: bij Blossom Books! We zitten vandaag met Aline, de vormgever van mijn boek, en we bespreken nog wat laatste dingen die voor de inhoud moeten gebeuren. Het wordt zó mooi en leuk!

Slovenië… Dit is alweer precies een jaar geleden. Dit land heeft me zo verrast! Ik wil graag weer eens terug, maar dat gaat dit jaar niet meer gebeuren.

We eten groene curry, deze van de AH.

Met Willem en Harold ga ik even naar de Hanos! We gaan kijken voor een kamado (een type barbecue) maar gaan uiteindelijk met een heleboel andere dingen naar huis. Vooral lekkere wijn! En vaatwastabletten, ha.

En deze grote pan, want je weet maar nooit wanneer ik eens voor heel Zwolle wil koken.

Een paar weken terug kocht ik deze pannenkoekenplant en hij doet het hier zó goed! Ik vind hem echt megaleuk.

Dit doe ik toch (bijna) het allerliefst… Lekker in de bank urenlang lezen. Dit boek heb ik gekregen van mijn uitgever Blossom Books en ik las hem in twee dagen uit – wat een mooi verhaal.

Ik pak vast wat spullen voor komende week – ik ga met mijn ouders en broer een paar dagen weg. Het belangrijkste staat er al: koffie en spelletjes.

ONZE LAMPT HANGT! Eindelijk! Let even niet op de vingerafdrukken en de extra ketting, ik wil met Willem nog even goed naar de hoogte kijken en dan kan de overbodige ketting eraf. Ik ben er zo blij mee! We hebben hier echt eeuwen naar gezocht, haha. Het is een lamp van Zuiver, trouwens.

Aan de wandel – zoals zo vaak!

Met Edith ga ik op zaterdagavond naar Waterfront Chill & Groove bij restaurant Het Bosch in Amsterdam. Ik ben hiervoor uitgenodigd en het was zó leuk! Het is aan het water, zeven sterren- en meesterchefs koken een zevengangenmenu en daar kan je van genieten met lekkere muziek en met een lekker drankje. Ik vond het echt tof: lekker veel verschillende dingen proeven van verschillende chefs in een hele relaxte setting. Hieronder wat van de gerechtjes die we gegeten hebben!

We logeren bij mijn schoonzus en haar vriend in Amstelveen en wandelen zondag lekker een stuk in het Amsterdamse Bos.

De rest van de zondag werk ik en pak ik mijn spullen. Dat was hem weer! Een wat rustigere week dan normaal qua afspraken dus, maar ik heb wel veel kunnen doen en het ook gewoon een leuke week. Behalve dan dat ik zoveel last van m’n oog had, maar dat gaat ook wel weer over. Komende week ga ik met mijn ouders en broer een paar dagen naar Schoorl op vakantie! Alweer weg in Nederland, zo leuk. Al je nog tips hebt voor die omgeving, laat het me weten!

Komend weekend ga ik met Willem naar Texel, we zijn uitgenodigd voor het Beach Food Festival! Dat is een enorm leuk foodfestival met allerlei foodtrucks en -kraampjes met heerlijk eten van het eiland. Ik heb er erg veel zin in, misschien zie ik nog wel een paar van jullie daar!

Fijne week gewenst, bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.