Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 28: nieuw boekcontract, heel veel lekker uit eten & lekker bezig

Week 28 was bizar. Ik tekende een boekcontract voor mijn derde boek, ik ging vier keer ontzettend lekker en gezellig uit eten, ik verzette bergen werk, ik lanceerde mijn Structuurjunkie Paklijst en ik voelde me energiek en goed. Ik laat je zien hoe mijn afgelopen week eruit zag!

Leestijd

Maandag

Maandagochtend drink ik met Aukje koffie bij de Bread Company en ’s middags geef ik een Structuurjunkie sessie bij Kennispoort Zwolle aan vijf startende ondernemers. Het is een laatste sessie in een serie van vier en we gaan aan de slag met doelen deze middag. Het is heerlijk om te doen en we leren superveel van elkaar.

Smelt.

Dinsdag

Dinsdag ga ik naar mijn tweede uitgever Kosmos want ik teken vandaag mijn boekcontract voor mijn derde boek! Structuurjunkie blijft bij Blossom Books, maar mijn nieuwste boek verschijnt bij Kosmos mei volgend jaar. Ik verklap nog even niks over de inhoud, dat komt in september als ik ook de cover kan laten zien, maar zoals je ziet ben ik heel erg blij.

We brainstormen ook alvast over de cover, de inhoud en de vormgeving. Dat hebben we eerder ook al gedaan en nu zetten we weer wat stappen.

’s Avonds ga ik met Jacques uit eten. Jacques is onder andere restaurantrecensent bij Dagblad van het Noorden en ik ken hem van een perstrip naar de Loire vorig jaar. Hij zei toen: ‘Als ik een keer in Zwolle ga eten, nodig ik je uit.’ Zo gezegd zo gedaan en vanavond gaan we samen eten bij Brass Boer Thuis.

Het is weer heerlijk. De kip en het dessert met getoaste chocolade staan in mijn geheugen gegrift nu.

Woensdag

Woensdag is naast een gewone werkdag een beetje een selfcare dag, want ik laat mijn nagels weer mooi doen (deze stijl heet ‘babyboom’) en ’s avonds komt Leontien van Voor De Hand weer langs voor een voetmassage. Zo fijn.

Donderdag

Donderdag en vrijdag geef ik weer twee webinars en Brenda komt moderaten. Dat kan op afstand, maar we zitten vandaag gezellig samen. Brenda is sinds een paar weken mijn VA (virtual assistent) en ze ondersteunt me waar nodig. Heel erg fijn en voor mij een goede stap.

Vrijdag

Dutje doen met Kees.

Vrijdag geef ik nog een webinar en werk ik gewoon de hele dag thuis. ’s Avonds ga ik naar Enschede, waar ik met Emmy heb afgesproken om te gaan eten. Het is echt een heerlijke eetweek, oef! Vanavond gaan we naar Tao voor sushi.

Zaterdag

Zaterdag ben ik vrij en doe ik weinig. Lekker op de bank hangen, lezen, met Kees wandelen. ’s Avonds ga ik naar Groningen om samen met Jorien te eten.

Zondag

Zondag lanceer ik de Structuurjunkie paklijst! Check even deze blogpost als je ‘m gemist hebt, je kan hem daar gratis downloaden.

Gewoon niet normaal schattig.

Einde middag gaan we naar Amsterdam, we gaan met mijn schoonzus en zwager uit eten. Ik ben uitgenodigd door Grand Café Krasnapolsky voor een diner, zo leuk en gezellig.

Waanzinnig lekker eten, goede sfeer, heel veel verschillende wijnen op glas, wat een topavond was dit.

Topavond, topweek kan ik beter zeggen. Ik heb zoveel gedaan en er is zoveel gebeurd (ook qua werk ‘achter de schermen’) in week 28 dat het wel voelt alsof deze week een maand duurde. Maar dan op een goede manier. Ik heb er super van genoten! Komende week is even wat rustiger: ik zit een week in Groningen om lekker te focussen. Ik ga de hele week content filmen voor mijn Structuurjunkie Online Programma, en dat kan ik het beste als ik even weg ben van alle ‘afleiding’. Als ik gewoon thuis ben, ga ik toch al snel afspraken inplannen en dingen doen die teveel tijd kosten. Dus ik pakte mijn spullen en zit nu een week vlakbij de natuur om even te knallen. Superveel zin in! Komende week ga ik wel nog een paar bijzondere dingen doen: zaterdag is de bruiloft van Lisette en Laurens en vrijdag komt Willem hierheen om samen lekker uit eten te gaan, nog voor het tekenen van mijn boekcontract. Maar eerst: aan het werk!

Bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.