Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 28 – 2021

Week 28 was doordeweeks niet zo bijzonder, maar toen begon het weekend… We gingen uit eten met familie en we maakten een BALLONVAART. Wooow.

Leestijd

Prive

We maakten zaterdagavond een ballonvaart! Waaa. Vorig jaar gaven we dit aan mijn ouders en mijn broer leek het toen wel leuk om mee te gaan, zodat we met het hele gezin een vaart konden doen. Ik zag het niet zo zitten, ik bedoel, hoezo zou je in een rieten mandje aan een ballon gevuld met hete lucht gaan zitten op honderden meters hoogte, als je dat ook niet kan doen. Maar ik liet me overhalen… Ik vond het MEGA spannend, maar ik had het echt niet willen missen. Het opstijgen en landen was spannend en ook echt wel bumpy, maar toen we in de lucht waren was het zó indrukwekkend. Echt niet normaal bijzonder.

Werk

Het belangrijkste van deze week: de nieuwe Structuurjunkie 2021/2022 planner kwam binnen! Deze loopt van 9 augustus 2021 t/m begin september 2022. Hij is zo mooi geworden.

Klik hier om de gewone maat (18,5 x 22 cm) te bestellen

Klik hier om de a4 maat te bestellen.

Een uitgebreide blog met veel foto’s volgt nog!

Eten & drinken

Poh wat een week! Veel te doen qua werk (en een lancering), de nieuwe planners die binnenkwamen (en duizenden mensen die hem deze week op de mat kregen), de BALLONVAART en zoveel gezelligheid. Ik ben blij. 🙂

Komende week wordt me er ook een. Eerst gewoon de hele week werken en dan gaan we zaterdag met vrienden een weekendje naar BOLOGNA! Als alles goed blijft qua reisadvies dan… 🙂

Tot volgende week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.