Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 28 – 2020

Week 28 was een heerlijke week: ik had een goede week qua werk en was anderhalve dag vrij. Donderdag ging ik eten en slapen bi de Librije, iets waar ik al sinds februari naar uitkijk!

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Donderdagavond gingen we dus naar de Librije, een etentje wat al sinds februari gepland stond. Iets waar ik dus al een tijd enorm naar uitkeek. Voor het eerst sliepen we hier ook, best bijzonder om dat in je ‘eigen stad’ te doen, maar zó heerlijk. Het was echt dik genieten. Ik heb niet van alle gerechtjes foto’s erbij gedaan (we aten elf gangen plus hapjes), maar zo krijg je wel een idee van de avond.

En na een nacht slapen is het natuurlijk tijd voor het Librije ontbijt…

Het was een fantastische week. Zo fijn ook om weer de ‘gewone’ dingen te kunnen doen als uit eten en naar de bioscoop. Ik ben me er extra bewust van hoe ‘bijzonder’ dat eigenlijk is en ik geniet er dan ook met volle teugen van. En niet dat eten bij de Librije zo gewoon is, haha, maar dat was uiteraard ook bizar genieten.

Er staat me nu weer een doodgewone week te wachten met een lange takenlijst, ik heb er zin in!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.