Week 28 – 2018

Week 28: vooral ‘gewoon’ werken, werken, werken. En: mijn verjaardagscadeau innen. Met Willem ging ik eten bij ’t Nonnetje in Harderwijk!

Leestijd

Op maandag ben ik gewoon thuis aan het werk en maak ik helemaal geen foto’s. ’s Avonds gaan Willem en ik naar onze vrienden Iwan en Judith om te eten en voor een borrel, want onze vriend Pol uit Barcelona is er.

Frambozen uit eigen tuin en Jamie Oliver Turkse pizza’s!

Samen een dutje doen.

Kees wil niet altijd knuffelen, dus deze momentjes zijn zo leuk!

Donderdagnacht kon ik niet slapen en ik was zó klaarwakker dat ik er om 3 uur maar besloot uit te gaan. Ik loop al een tijdje met het idee om een wijnproeverij te organiseren en ik ben dat gaan uitwerken ’s nachts. Welk thema, welke wijnen, de kosten, de plek… De dag maakte ik een afspraak bij het Wijnhuis, ik haalde de wijnen en toen was het rond: op 8 augustus is mijn eerste eigen wijnproeverij. En hij was binnen twaalf uur vol! Ik plande er dit weekend meteen nog 1: op 5 september. Je kan er hier alles over lezen, maar dan lees je dus even 5 september in plaats van 8 augustus. Er zijn nog een paar plekjes! Ik vind dit zo leuk.

Even langs Mondovino voor de wijnen voor de proeverij en daarna langs Scholte voor een fiets! Mijn samenwerking met Liv is een tijdje geleden gestopt en het kriebelt nu wel weer erg om te gaan fietsen. Ik denk dat deze het wordt: een Cube. Komende week ga ik een testritje maken en bestellen. Yes, zin om weer te fietsen! (Omdat ik weet dat de vraag gaat komen: waarom geen Liv fiets? Heel eerlijk: de samenwerking stopte op niet zo’n leuke manier, dus vandaar dat ik voor iets anders ga.)

Ik maak een binnenkijker… op een camping! En wel bij Kirsten die een fantastische yurt op camping de Lievelinge heeft staan. Binnenkort online!

Ik geef dit hoekje van onze tuin een make-over… Het resultaat laat ik je snel zien!

vrijdagavond kook ik voor vriendin Edith, ik maak een gegrilde salade caprese en schenk daar een Beaujolais Blanc bij, een Chardonnay.

En aardbeien met roomijs en slagroom met Brachetto d’Acqui!

Zaterdagavond bij ’t Nonnetje. Hier kijk ik al sinds mijn verjaardag naar uit! Ik ga je er alles over vertellen in een aparte blogpost, het was echt een waanzinnige avond. Zo’n lief en mooi cadeau van Willem.

Struinen door Harderwijk.

Op uitnodiging van Heerlijk Harderwijk logeren we na het diner bij het Monopole Beach Hotel, aan het water.

Dit is het uitzicht vanaf onze kamer!

Op zondag struinen we nog wat door Harderwijk en de rest van de dag doen we lekker rustig aan en genieten we in de tuin van het weer.

Komende week heb ik een aantal afspraken en events, zo ga ik donderdagavond naar een feestje/proeverij ter ere van het Amsterdam Wine Festival, en ’s middags heb ik een gesprek met mijn business coach. Verder natuurlijk gewoon aan ’t werk en komend weekend ga ik met Willem naar Limburg! We gaan deze zomer niet echt op vakantie, maar wel veel weekendjes weg en dat is natuurlijk heel erg leuk. 🙂 Fijne week, geniet van het weer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

23 reacties
 1. Anouk

  Gaaf he die camping!!! Ik had er laatst een bruiloft. Ik vroeg me al af wat je daar deed, ik woon in Gorinchem.

 2. Anouk

  Ik geniet iedere week weer van je foto’s! En wat staat de blouse die je aanhebt bij ’t Nonnetje je goed zeg!

 3. Henriette

  Harderwijk! Mijn stadje.. Fantastisch om het eens door de ogen (de lens) te zien van een ander. Ik waardeer de mooie plekjes van Harderwijk enorm, maar het wordt ook zo snel gewoon. Dit is echt weer even een Reminder voor mezelf dat het echt een genot is om hier te wonen, thanks!

 4. Sanne van Zwol

  Die turkse pizza’s van Jamie Oliver lijken me heerlijk, wil ik ook eens gaan maken. Wat een geweldige foto van jou en Kees. Zo schatig. Die momenten koester ik ook altijd, ik lig wel eens lekker lepeltje lepeltje met mijn hond haha. Wat vervelend dat de samenwerking niet op een prettige manier eindigde, zoiets wil je niet. Wel mooi dat je het fietsen weer gaat oppakken, doen wat je leuk vind is belangrijk als het gaat om sport en/of beweging. Laatse opmerking haha. Ik herken het wel dat je midden in de nacht wakker wordt en ineens het een of ander uit moet werken. Ik kan als dit gedaan is meestal weer rustig slapen.

 5. Eva

  Fijne week zeg! Leuke dingen doe jij altijd. Ik vraag me iets af; hoe weet dat hotel in Harderwijk dat jullie dat weekend naar ‘t nonnetje gaan en jullie dan uitnodigt? Of mail je ze dan zelf dat jullie willen komen en nodigen ze je dan uit? Oprecht nieuwsgierig naar. Want zie het vaker en vraag me af hoe dat dan werkt. Geniet in Limburg!

 6. Syl

  Ik vind het echt tof dat je dromen en ideeën ook echt verwezenlijkt. Gewoon echt actie onderneemt. Ik vind die stap zelf soms lastig. Beren op de weg enz.
  Balen dat die samenwerking vervelend is afgelopen. Zeker omdat je een behoorlijke periode zoveel tijd en energie in hebt gestopt.

 7. Maaike

  Oh Cynthia wat leuk dat je weer meer wilt gaan fietsen! Ik heb die witte Cube op de foto en dat is echt een fantastische fiets. Ben er heel blij mee. Hij fietst heerlijk en is daarnaast een pracht fiets om te zien (iets wat ik zelf ook belangrijk vind 😉 Kan hem je helemaal aanraden!!!

 8. Aboutsbstyle

  Altijd heerlijk die nachtelijke ideeën, en wat tof dat je het ook daadwerkelijk uitvoert direct respect daarvoor. Ik houd niet van wijn, maar erg leuk om te zien en te lezen. Liefs soraya

 9. femketje

  ooeh fruit en groenten uit eigen tuin zijn altijd het lekkerste 😀 heb zelf lange tijd aardbeiplantjes gehad, maar een frambozen struik lijkt me ook nice! <3

 10. Eline

  Ik ben echt super benieuwd naar die binnenkijker!

  En wat heerlijk, die momentjes dat je toch even met je hondje kunt knuffelen. Ik heb zelf een kat en soms is ze erg op zichzelf, dus die knuffel-momentjes kan ik altijd ook enorm van genieten.

  Liefs, Eline

 11. Jessica J.

  Hoe leuk is die yurt?! Ik ben ontzettend benieuwd naar de Binnenkijker! Vet dat je zelf wijnproeverijen gaat organiseren.

 12. Liset – Beautydagboek

  Oh wat leuk dat er een binnenkijker met een yurt komt! (ik las eerst yoghurt, haha) Ik vind die tenten zo grappig en ben heel benieuwd wat voor voorzieningen er in zitten en hoe ze het heeft ingericht.

 13. Lindsey Beljaars

  Wat een leuke foto’s! Die Turkse Pizza van Jamie ziet er heerlijk uit zeg!!

 14. Linda

  Ik ben superbenieuwd naar je recensie van ’t Nonnetje! Ik kom uit Hierden en dat is vlakbij Harderwijk, dus dat is eigenlijk een beetje mijn 2e ‘hometown’. Echter nog nooit bij het Nonnetje gegeten dus ik ben wel héél nieuwsgierig nu of het op het eet-lijstje kan haha! 🙂

 15. rachel

  weer heel gezellig!! en weer hele mooie fotos 😀

 16. Ingrid

  Nemen jullie Keesje mee naar Limburg? Wij hebben zelf ook een hond, vandaar dat ik daar dan benieuwd naar ben! En als jullie uit gaan eten? Kan hij dan al zo lang alleen thuis zijn? Ik merk dat onze hond (bijna 1 jaar nu) daar toch nog wel eens wat moeite mee heeft).
  Jammer dat de samenwerking met Liv naar is geëindigd. Ik zou dan inderdaad ook voor een andere fiets gaan kijken haha. Gelukkig zijn er genoeg! 🙂

  • Cynthia Schultz

   Nee, we nemen haar niet mee, ze gaat een weekendje naar mijn ouders 🙂
   En ja, zeker! Komt helemaal goed met die fiets 🙂

 17. Astrid

  Ha Cynthia, ga ook eens proef-fietsen op een Koga.
  k heb er zelf een, ben er heel blij mee.

 18. Charlene

  Wat een leuke blouse met die “lashes”. Waar is hij van? 🙂

  • Ingrid

   Volgens mij is deze van steps! ik meen dat ze die ook in een rood-witte combinatie hebben. Sowieso hebben ze bij steps op dit moment blouses met hele leuke prints!

 19. Anne-Marie

  Wat een fantastisch cadeau van Willem. Ik kijkuit naar je verslag!