Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 28 – 2018

Week 28: vooral ‘gewoon’ werken, werken, werken. En: mijn verjaardagscadeau innen. Met Willem ging ik eten bij ’t Nonnetje in Harderwijk!

Leestijd

Op maandag ben ik gewoon thuis aan het werk en maak ik helemaal geen foto’s. ’s Avonds gaan Willem en ik naar onze vrienden Iwan en Judith om te eten en voor een borrel, want onze vriend Pol uit Barcelona is er.

Frambozen uit eigen tuin en Jamie Oliver Turkse pizza’s!

Samen een dutje doen.

Kees wil niet altijd knuffelen, dus deze momentjes zijn zo leuk!

Donderdagnacht kon ik niet slapen en ik was zó klaarwakker dat ik er om 3 uur maar besloot uit te gaan. Ik loop al een tijdje met het idee om een wijnproeverij te organiseren en ik ben dat gaan uitwerken ’s nachts. Welk thema, welke wijnen, de kosten, de plek… De dag maakte ik een afspraak bij het Wijnhuis, ik haalde de wijnen en toen was het rond: op 8 augustus is mijn eerste eigen wijnproeverij. En hij was binnen twaalf uur vol! Ik plande er dit weekend meteen nog 1: op 5 september. Je kan er hier alles over lezen, maar dan lees je dus even 5 september in plaats van 8 augustus. Er zijn nog een paar plekjes! Ik vind dit zo leuk.

Even langs Mondovino voor de wijnen voor de proeverij en daarna langs Scholte voor een fiets! Mijn samenwerking met Liv is een tijdje geleden gestopt en het kriebelt nu wel weer erg om te gaan fietsen. Ik denk dat deze het wordt: een Cube. Komende week ga ik een testritje maken en bestellen. Yes, zin om weer te fietsen! (Omdat ik weet dat de vraag gaat komen: waarom geen Liv fiets? Heel eerlijk: de samenwerking stopte op niet zo’n leuke manier, dus vandaar dat ik voor iets anders ga.)

Ik maak een binnenkijker… op een camping! En wel bij Kirsten die een fantastische yurt op camping de Lievelinge heeft staan. Binnenkort online!

Ik geef dit hoekje van onze tuin een make-over… Het resultaat laat ik je snel zien!

vrijdagavond kook ik voor vriendin Edith, ik maak een gegrilde salade caprese en schenk daar een Beaujolais Blanc bij, een Chardonnay.

En aardbeien met roomijs en slagroom met Brachetto d’Acqui!

Zaterdagavond bij ’t Nonnetje. Hier kijk ik al sinds mijn verjaardag naar uit! Ik ga je er alles over vertellen in een aparte blogpost, het was echt een waanzinnige avond. Zo’n lief en mooi cadeau van Willem.

Struinen door Harderwijk.

Op uitnodiging van Heerlijk Harderwijk logeren we na het diner bij het Monopole Beach Hotel, aan het water.

Dit is het uitzicht vanaf onze kamer!

Op zondag struinen we nog wat door Harderwijk en de rest van de dag doen we lekker rustig aan en genieten we in de tuin van het weer.

Komende week heb ik een aantal afspraken en events, zo ga ik donderdagavond naar een feestje/proeverij ter ere van het Amsterdam Wine Festival, en ’s middags heb ik een gesprek met mijn business coach. Verder natuurlijk gewoon aan ’t werk en komend weekend ga ik met Willem naar Limburg! We gaan deze zomer niet echt op vakantie, maar wel veel weekendjes weg en dat is natuurlijk heel erg leuk. 🙂 Fijne week, geniet van het weer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.