Week 28 – 2017 – VLOG

Weer een weekvlog! Afgelopen week had ik afspraken in Utrecht, Amsterdam en Haarlem, werkte ik aan mijn boek en ging ik uit eten. Ik neem je mee in deze video!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Volgende week komt er weer een fotoverslag online op Cynthia.nl, maar ik ga zeker vaker een weekvlog maken – ik vind het zo leuk om te doen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

19 reacties
 1. Marieke

  🙂 Welke kapper ga jij heen, Cynthia? In Zwolle?

 2. Jeanelle

  Altijd leuk om weekvlogs te kijken!

 3. Marleen

  Was heel apart om je te zien in Ulft! Had ik nooit verwacht om je daar tegen te komen, jammer dat het om een niet zo leuke reden was. Hoop toch dat je daar een fijne naborrel hebt gehad!

  • Cynthia Schultz

   Ja, het was heel fijn en goed verzorgd! Dankjewel!

 4. Shirley

  Superleuk! Mag je wat mij betreft iedere week wel doen. Erg inspirerend!

 5. Lenneke

  Heyyyy, jullie spelen ook Exploding Kittens! Zo leuk!

 6. Annet

  Leuke vlog! Valt me op hoe vaak je onderweg met dieren bezig bent. Herkenbaar, ik stop ook altijd even om te kijken en te aaien.
  En weer heerlijke hapjes deze week!

 7. Ilse

  Hoi! Meestal reageer ik niet, maar ik vind je site heel tof :). Wat leuk dat je een wijncursus gaat doen! Toevallig SWEN2? Ik heb tijdens mijn studie SWEN 2 en SWEN 3 gedaan. Echt heel leuk!

 8. Sannne

  Willem vond de Chubby-mok niet zo mooi en pleit voor een plek in de kelder, maar jij maakt er liever een vaasje van?
  Hilarisch!
  Leuke vlog!

 9. Hopper

  Ik vind dit soort filmpjes altijd lekker gezellig om naar te kijken. Ik heb liever een week vlog dan dat je per dag allemaal filmpjes maakt zeg maar. Ik vind sws je site hardstikke leuk, met al die nieuwe en verfrissende ideeën! Je doet het echt hardstikke leuk allemaal.

 10. Joyce

  Hele leuke, energieke vlog! Ik ben even benieuwd naar het liedje wat je in het begin van de vlog hebt gebruikt, heb je daar de titel/artiest van?

 11. Jose

  Notities uit de jungle (- ik ken hem als ‘the people in the trees’) is echt mijn lievelingsboek! Ik vond hem zo leuk dat a little life van Yanagihara een beetje tegenviel haha. Hopelijk geniet jij er net zo van als ik! 🙂

 12. Sabine

  Weer een erg leuke vlog en prettig gemonteerd. Ik krijg er helemaal zin in om productief bezig te zijn dus ik ga nu meteen aan de slag met m’n eigen blog. Dank voor de inspiratie! Ps. Planner heb ik inmiddels ook, topding!

 13. Elske

  Hi,
  wat een leuke weekvlog, tof ook dat je het vaker gaat doen!
  en wat ontzettend leuk dat je een wijncursus gaat doen via de wijnstudio, ik heb ook de basiscursus gedaan via de wijnstudio maar dan in Den Haag, vond het zelfs zo leuk dat ik door ben gegaan met wset2 en in september ga ik starten met wset3, wijn en wijn spijs is echt super verslavend hihi.

 14. Ilse

  Yes erg leuk deze vlog! Inspirerend om naar te kijken, ga nu zelf gelijk even een wandeling maken, dankjewel!

 15. ilse

  Hallo, leuk die vlog! Wat me nou wel heel erg opviel was de hoeveelheid plastiek er bij die boodschappen van AH komt bij kijken! Komaan AH, doe daar wat aan!!! Wat is Chubby toch een schatje!

 16. Christa

  Leuke vlog en heb er goede energie van gekregen, dankjewel!!!