Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 27 – 2023

Week 27 was INTENS. Ik had mijn eerste sessie met een psycholoog, ik had mijn eerste ‘normale’ werkweek na twee weken workation in Oostenrijk, ik ging skydiven (!!!) en hakte een heleboel belangrijke knopen door. Ik neem je even mee deze week in.

Leestijd

Prive

Werk

Deze week werkte ik het eerste deel van de week gewoon thuis, en op donderdag ging ik weer op pad voor een tweedaagse van de mastermind waar ik in zit. Ik laat je zien wat we gedaan hebben!

Het skydiven was onbeschrijflijk. Ik vond het supereng, en kon mijn zenuwen goed onder controle houden. Ook tijdens de sprong en de val kon ik er écht van genieten en om me heen kijken. Wooooow, ik doe dit écht… Het was zo eng, en zo vet tegelijk, en ik ben zo trots op mezelf dat ik dit gedaan heb. Zo intens, zo tegennatuurlijk… Dat moment in de deur van het vliegtuig was het engste moment in mijn leven ooit, fysiek dan, en die val – zo eng en zo geweldig tegelijk. Jemig, wat een weekend.

Eten & drinken

Mijn hemel, wat een week. Ik had mijn eerste sessie met een psycholoog aan het begin van de week, waar al enorm veel inzichten en acties uitkwamen rondom mijn werk. No worries, ik heb niet een burn-out of iets in die richting, maar ik heb wel wat onwerkbare denkpatronen waar ik al een tijdje mee rondloop en waar ik zelf niet goed uitkom. Later, als ik verder in dit proces zit, zal ik er wel wat meer over delen.

Deze week hakte ik veel knopen door, maakte ik veel keuzes en dat gaf meteen een boel lucht en ruimte in mijn hoofd. Ik heb komende week meteen mijn tweede sessie en ik heb veel zin in dit proces, om die shit op te lossen.

En dan ook nog ‘even’ skydiven en zo’n weekend mastermind – intens, en ik heb er enorm van genoten en veel aan gehad.

Dankjewel voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.